Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2018. 20:11

Zajebavaju oni nas! 
    Ne znam kak vama al meni je to brojanje pokreta toliko stresno,  uzas! U prvoj trudnoci nisam ni znala da se to mora,  nit mi je tko rekao,  bas mi je bilo lijepo tupavoj!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 20:19

ProudMomy

Zajebavaju oni nas!
    Ne znam kak vama al meni je to brojanje pokreta toliko stresno, uzas! U prvoj trudnoci nisam ni znala da se to mora, nit mi je tko rekao, bas mi je bilo lijepo tupavoj!

Ma ja ih ne brojim, ak ga normalno osjetim kroz cijeli dan, rekla mi je moja dr da minimum 10 pokreta u 12sati je ok, reko to odradimo odmah ujutro😂, al danas me zabrinuo baš..možda se okrenuo(ne mislim glavom gore nego nožice na drugu stranu ili prema unutra?), jel to moguće uopće?

06. Travanj 2018. 20:23

Ena31

ProudMomy

Zajebavaju oni nas!
    Ne znam kak vama al meni je to brojanje pokreta toliko stresno, uzas! U prvoj trudnoci nisam ni znala da se to mora, nit mi je tko rekao, bas mi je bilo lijepo tupavoj!

Ma ja ih ne brojim, ak ga normalno osjetim kroz cijeli dan, rekla mi je moja dr da minimum 10 pokreta u 12sati je ok, reko to odradimo odmah ujutro😂, al danas me zabrinuo baš..možda se okrenuo(ne mislim glavom gore nego nožice na drugu stranu ili prema unutra?), jel to moguće uopće?

Moze ti se on jos svaka izvrtit,  meni se tokom uzva na hitnoj uspio okrenuti,  prvo su ledja bila lijevo,  pa su vrlo brzo bila naprijed i kad skuzim da osjetim pokrete vise onak unutra onda znam da je ledjima prema naprijed. Ja sam dobila bas papir na koji moram zapisati kada sam pocela brojati i koliko ke vremena trebalo da izbrojim 10 pokreta i tako 3 puta u danu.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 20:26

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Zajebavaju oni nas!

Moze ti se on jos svaka izvrtit, meni se tokom uzva na hitnoj uspio okrenuti, prvo su ledja bila lijevo, pa su vrlo brzo bila naprijed i kad skuzim da osjetim pokrete vise onak unutra onda znam da je ledjima prema naprijed. Ja sam dobila bas papir na koji moram zapisati kada sam pocela brojati i koliko ke vremena trebalo da izbrojim 10 pokreta i tako 3 puta u danu.

Ma da? To su ti u Ta sad dali kad si na hitnu išla ili tvoj gin?

06. Travanj 2018. 20:34

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Zajebavaju oni nas!

Moze ti se on jos svaka izvrtit, meni se tokom uzva na hitnoj uspio okrenuti, prvo su ledja bila lijevo, pa su vrlo brzo bila naprijed i kad skuzim da osjetim pokrete vise onak unutra onda znam da je ledjima prema naprijed. Ja sam dobila bas papir na koji moram zapisati kada sam pocela brojati i koliko ke vremena trebalo da izbrojim 10 pokreta i tako 3 puta u danu.

Dao mi je moj gin nakon 27tt,  a u TA su me pitali za to i rekli da svakako pratim pokrete. Ja sam im rekla da sve pisem i da mi je taj papir u dokumentaciji,  pogledala je doktorica i rekla da je u redu. Evo nemam pojma,  ja radim tak kak su mi rekli.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 20:38

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Zajebavaju oni nas!

Dao mi je moj gin nakon 27tt, a u TA su me pitali za to i rekli da svakako pratim pokrete. Ja sam im rekla da sve pisem i da mi je taj papir u dokumentaciji, pogledala je doktorica i rekla da je u redu. Evo nemam pojma, ja radim tak kak su mi rekli.

Hm...a dobro..nadam se da mene nebudu pitali jer ne pišem🤔

06. Travanj 2018. 20:42

Ja ti kazem u prvoj T niti mi je tko rekao da brojim niti me tko pitao za to,  sad oko svega nekak veca frka.
    E jel tebi doktorica radila bris na streptokok? Meni je moj rekao da ce mi napravit nakon 35tt,  i sad je ispalo da vise ne idem k njemu. I nemam pojma tko bi mi to sad trebao napraviti,  valjda oni u bolnici,  morat cu pitat u petak.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 20:47

ProudMomy

Ja ti kazem u prvoj T niti mi je tko rekao da brojim niti me tko pitao za to, sad oko svega nekak veca frka.
    E jel tebi doktorica radila bris na streptokok? Meni je moj rekao da ce mi napravit nakon 35tt, i sad je ispalo da vise ne idem k njemu. I nemam pojma tko bi mi to sad trebao napraviti, valjda oni u bolnici, morat cu pitat u petak.

Nije mi radila, možda bude sad 16og..., al neznam, stara je i dosta se bojim da mi pol toga zaboravi reći, sestra je često ljuta na nju jer zaboravlja🤔😏..a s druge strane je detaljna kod tih uzv i mjerenja, oprezna, neznam...budem vidla dal me bude još naručila kod sebe ili slala u bolnicu na pregled, ovisi o stanju dole..

06. Travanj 2018. 20:53

Mislim to se radi pred kraj T,  znam da mi je s Maksom moj gin to napravio i taman sam imala nalaz za prvi pregled u TA i tamo su me trazili to i pisali mi da je negativan u povijest bolesti. Pa racunam da ce i ovi reagirati,  ali bolje da ja pitam.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 21:00

ProudMomy

Mislim to se radi pred kraj T, znam da mi je s Maksom moj gin to napravio i taman sam imala nalaz za prvi pregled u TA i tamo su me trazili to i pisali mi da je negativan u povijest bolesti. Pa racunam da ce i ovi reagirati, ali bolje da ja pitam.

Tako je, radije pitaj da nebi oni zaboravili pa nedaj Bože problema kasnije...imat ću na umu i na sad kad si spomenula.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.