Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    06. Travanj 2018. 11:15

Zatvorena,tlak ok,beba super i stiže nam curica🎉❤

06. Travanj 2018. 11:19

J@m@

Zatvorena,tlak ok,beba super i stiže nam curica🎉❤

Super draga za tlak, zatvorenost i čestitke na princeziiiii😍😍😘😘🤗🤗❤❤❤❤💕💖💗💓💋💞💟, eto lijep poklon mami i tati za vjenčanje, sve je dobro i bebica se pokazala😍😍😍

ivymicek
    06. Travanj 2018. 11:27

Mamica1985 😍😍😍 Jako jako slatko. Raste busha polako 💕.
    Jama odlično za tlak i čestitke za curicu. Woohoo napokon se pokazala sramežljivka ... 
    I da čestitke zs veliki dan. Uživaj.
    Nžjoš netko ima djevojačku sli više ne znsm tko.
    Sretno svima na pregledima.
    Ja ću sliku za puni tjedan kasnije jer sam iznenađena koliko mi se ljudi iščuđuju što ću tek za 2 mj rodit, izgkedam orgromna. Gledam sebe hledam trbuh i nisam si baš tak ogromna 😂. Nisam ni puno dobila 😂. Valjda kad bum išla rodit će me pitat nosim li blizance. A najdraže su mi babe koje mi vele ja u tvojim tjednima ni trbuh nisam imala 😂.. čepići za uši su mi potrebni ne samo po noći nego očito i kroz dan.  
    Eh da Pharmama drž se i nadam se da će proć. Meni je, kad god mi je došlo da se osjećam bolesno, češnjak pomogao. Probaj jedino što sroza tlak.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    06. Travanj 2018. 11:30

Sretno nasim klokanicama mladenkama i cestitke Jama na princezi!!!

Ja vec treci dan neku gadnu hunjavicu vucem, kapam si djecje Nafarin kapi za nos jer inace ne mogu disati, jesti, spavati. Radim jos 10 dana i doma napokon.

06. Travanj 2018. 11:38

ivymicek

Mamica1985 😍😍😍 Jako jako slatko. Raste busha polako 💕.
    Jama odlično za tlak i čestitke za curicu. Woohoo napokon se pokazala sramežljivka …
    I da čestitke zs veliki dan. Uživaj.
    Nžjoš netko ima djevojačku sli više ne znsm tko.
    Sretno svima na pregledima.
    Ja ću sliku za puni tjedan kasnije jer sam iznenađena koliko mi se ljudi iščuđuju što ću tek za 2 mj rodit, izgkedam orgromna. Gledam sebe hledam trbuh i nisam si baš tak ogromna 😂. Nisam ni puno dobila 😂. Valjda kad bum išla rodit će me pitat nosim li blizance. A najdraže su mi babe koje mi vele ja u tvojim tjednima ni trbuh nisam imala 😂.. čepići za uši su mi potrebni ne samo po noći nego očito i kroz dan.
    Eh da Pharmama drž se i nadam se da će proć. Meni je, kad god mi je došlo da se osjećam bolesno, češnjak pomogao. Probaj jedino što sroza tlak.

😂😂😂, to se i meni dešava draga, zadnjih 2 puta kod ginek. u čekaonici gledaju me žene ko da ću roditi sad odmah i pitaju kao još malo, jel? Reko da, da..2mjeseca😂😂-joooj tak sam ja pred porod izgledala i jako sam se udebljala..bla bla, a Bože mi oprosti žena ima 55+godina i cca prek 150kg🤔😱

06. Travanj 2018. 11:41

mamica1985

Sretno nasim klokanicama mladenkama i cestitke Jama na princezi!!!

Ja vec treci dan neku gadnu hunjavicu vucem, kapam si djecje Nafarin kapi za nos jer inace ne mogu disati, jesti, spavati. Radim jos 10 dana i doma napokon.

Sorry draga, zaboravila sam napisati krasna ti je bušica😍😍😘😘.
    Papaj češnjak ko što Ivy veli, ak nemaš niski tlakić, naranđe, limuna, meda, čaja. 
    Izdrži još malo na poslu pa češ uživati doma😊😘..ja samo gledam kalendar i čekam da ovaj mjesec prođe da vidim na čemu sam😊😊

06. Travanj 2018. 11:47

J@m@ cestitam na princezici! Vidis kako je lijepi dan izabrala za pokazati se!
    Ja sam se sad tako prejela da je to strasno! Slanci,  Argeta i salata od paradajza,  bas mije sjela.
    Vec sa strahom otvaram topic proljetnica,  ili je neka hospitalizirana ili je rodila ili se sve priprema za porod,  bas mi nije ugodno nikako. Ovdje sam puno mirnija 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 11:51

ProudMomy

Ja sam se sad tako prejela da je to strasno! Slanci, Argeta i salata od paradajza, bas mije sjela.
    Vec sa strahom otvaram topic proljetnica, ili je neka hospitalizirana ili je rodila ili se sve priprema za porod, bas mi nije ugodno nikako. Ovdje sam puno mirnija 😂😂😂

Ajooj, a ja ih čitam i gledam fotkice bebica, veselim se za svaku ko da sam tamo ali ne komentiram, glupo mi upadat, baš sam se za Minju rastopila, cijela njena priča me dirnula, a malena tj veelika Mila mi je premedena😍😍.
    He he, zasad je hb mirno kod nas, još bar ovaj mjesec 😀

06. Travanj 2018. 12:04

Ena31

ProudMomy

Ja sam se sad tako prejela da je to strasno! Slanci, Argeta i salata od paradajza, bas mije sjela.
    Vec sa strahom otvaram topic proljetnica, ili je neka hospitalizirana ili je rodila ili se sve priprema za porod, bas mi nije ugodno nikako. Ovdje sam puno mirnija 😂😂😂

Ajooj, a ja ih čitam i gledam fotkice bebica, veselim se za svaku ko da sam tamo ali ne komentiram, glupo mi upadat, baš sam se za Minju rastopila, cijela njena priča me dirnula, a malena tj veelika Mila mi je premedena😍😍.
    He he, zasad je hb mirno kod nas, još bar ovaj mjesec 😀

Daaaa Minja je cudo 👍
    A Yrina Mila je tako lijepa beba,  kao da vec mj dana ima. 😍😍😍
    Da,  ovdje srecom jos nema bebica koje zure,  nadam se da ni nece biti,  da su proljetnice sve ispucale vec.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    06. Travanj 2018. 12:10

jama cestitam na curici 😍😍😍😍

proud daj ni ne spominji te ranije porode uh...ja sam jebeni panicar i vjerovale vi cure meni ili ne brojim dan po dan i svako vece se mislim Boze hvala idemo po jos jedan...koliko mi je brzo proslo ovih 27tt toliko mi strah neda da se opustim koliko god se ja trudila da se ne vidi...
    e sad opet malo u vodoravu 😂 prasina obrisana,kuca usisana, podovi oprani,sude oprano....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.