Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2018. 12:14

franovamamita

jama cestitam na curici 😍😍😍😍

proud daj ni ne spominji te ranije porode uh…ja sam jebeni panicar i vjerovale vi cure meni ili ne brojim dan po dan i svako vece se mislim Boze hvala idemo po jos jedan…koliko mi je brzo proslo ovih 27tt toliko mi strah neda da se opustim koliko god se ja trudila da se ne vidi…
    e sad opet malo u vodoravu 😂 prasina obrisana,kuca usisana, podovi oprani,sude oprano….

Franova tako je meni,  svaku vecer cestitam i sebi i ovom svom pizdeku u trbuhu. Nije mi svejedno nikao! 
    Jesam ja pozitiva,  vec bi ispizdila da nisam,  ali podsvijest mi ne da mira koliko god se trudila!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 12:19

franovamamita

jama cestitam na curici 😍😍😍😍

proud daj ni ne spominji te ranije porode uh…ja sam jebeni panicar i vjerovale vi cure meni ili ne brojim dan po dan i svako vece se mislim Boze hvala idemo po jos jedan…koliko mi je brzo proslo ovih 27tt toliko mi strah neda da se opustim koliko god se ja trudila da se ne vidi…
    e sad opet malo u vodoravu 😂 prasina obrisana,kuca usisana, podovi oprani,sude oprano….

Bravo, ti si sve napravila, sad odmori. Samo polako i bez panike i stresa doći ćemo i mi i naše bebice u sigurnu zonu. Sad prvo čekam 34t pa lagano dalje do 36 i onda sam mirna, kad krene krene....

Marijaa30
    06. Travanj 2018. 12:44

J@m@, čestitam na curici :) sretno danas! puno veselja!
    cure, nemojte se plašiti s preranim porodima, bude sve u redu! već ste i pri kraju, još malo! svima držim fige da izdržite do kraja :)
    ja idem danas kod frendice u posjet, rodila je u 1.mjesecu pa da vidim tog malog pišulinca :D

26.8. Ivan 💙💙

Nataly1987
    06. Travanj 2018. 12:58

Svim klokamicima komplimenti za preeeeslatke trbusice 😍😍😍😍😍
    Buducim mladenkama svu srecu zelim i da uzivaju u svom posebnom danu😘😘😘😘😘
    Mi do pregleda imamo jos 19 dana...nikako docekati..a svima kojima su pregledi u tijeku zelim puno srece😁😁❤❤
    Kod nas je napokon zasjalo ☉☉☉☉☉ prvo ujutro od uzbudenja nisam znala koju masinu i robu da prvo stavim prati i ciju posteljinu promjeniti...a i stigle smo i trznicu obaviti i rucak napraviti..odnosno 2 rucka jer princeza ne voli bas ribu...

mateya1993
    06. Travanj 2018. 13:23

Dobar dan drage moje! 
    Ena- baš su lijepa kolica 
    J@m@,- sretno 
    Nove trudnice dobrodošle.
    Netko je spominjao bolove u rebrima. Imam ih ja s lijeve strane. Mislim da me tu udara beba. Kad jedem onda s te strane osjetim nekakve vibracije. Nisu to još pravi udarci.

23.tjedan :)
    23.tjedan :)

💖 Nikol -12.08.2018💖

ivymicek
    06. Travanj 2018. 13:28

mateya1993

Dobar dan drage moje!
    Ena- baš su lijepa kolicaJ@m@,-sretno
    Nove trudnice dobrodošle.
    Netko je spominjao bolove u rebrima. Imam ih ja s lijeve strane. Mislim da me tu udara beba. Kad jedem onda s te strane osjetim nekakve vibracije. Nisu to još pravi udarci.

Zgodna trudnica, nema šta.. sad će početi lupati pa ćeš se pitati kojim putem će van kroz pupak ili što 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    06. Travanj 2018. 13:30

Etogac ,trudnica koja se baš fino najela i sad razmišlja kak će se dić i skuhati kavu.
    Lijep je dan a još moram očistiti kuhinju, usisati i oprati pod 😌. A možda to ostavim za sljedeći tjedan.
    Bravo Franova sad dojdi k meni pomoći mi. Imam linoladu a imam i fini ručak 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    06. Travanj 2018. 13:32

Nataly1987

Svim klokamicima komplimenti za preeeeslatke trbusice 😍😍😍😍😍
    Buducim mladenkama svu srecu zelim i da uzivaju u svom posebnom danu😘😘😘😘😘
    Mi do pregleda imamo jos 19 dana…nikako docekati..a svima kojima su pregledi u tijeku zelim puno srece😁😁❤❤
    Kod nas je napokon zasjalo ☉☉☉☉☉ prvo ujutro od uzbudenja nisam znala koju masinu i robu da prvo stavim prati i ciju posteljinu promjeniti…a i stigle smo i trznicu obaviti i rucak napraviti..odnosno 2 rucka jer princeza ne voli bas ribu…

Tak i ja nekad kuham jedno za nas jedno za kikache 😂😂😂... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

06. Travanj 2018. 13:55

ivymicek

Etogac ,trudnica koja se baš fino najela i sad razmišlja kak će se dić i skuhati kavu.
    Lijep je dan a još moram očistiti kuhinju, usisati i oprati pod 😌. A možda to ostavim za sljedeći tjedan.

E to ja volim kad ti meni imas carapice s animal printom 😘😘😘
    Jako ste lijepe,  obje i ti Ivy i Mateya. 😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    06. Travanj 2018. 14:02

ProudMomy

ivymicek

E to ja volim kad ti meni imas carapice s animal printom 😘😘😘
    Jako ste lijepe, obje i ti Ivy i Mateya. 😍😍😍

😘😘😘 Animal + cvijetni print.. totalno mode 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.