Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Travanj 2018. 14:08

ivymicek

ProudMomy

ivymicek

Etogac ,trudnica koja se baš fino najela i sad razmišlja kak će se dić i skuhati kavu.
    Lijep je dan a još moram očistiti kuhinju, usisati i oprati pod 😌. A možda to ostavim za sljedeći tjedan.
    Bravo Franova sad dojdi k meni pomoći mi. Imam linoladu a imam i fini ručak 😂

E to ja volim kad ti meni imas carapice s animal printom 😘😘😘
    Jako ste lijepe, obje i ti Ivy i Mateya. 😍😍😍

😘😘😘 Animal + cvijetni print.. totalno mode 😂

Divno si si to iskombinirala 😍😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 14:20

ivymicek

Etogac ,trudnica koja se baš fino najela i sad razmišlja kak će se dić i skuhati kavu.
    Lijep je dan a još moram očistiti kuhinju, usisati i oprati pod 😌. A možda to ostavim za sljedeći tjedan.
    Bravo Franova sad dojdi k meni pomoći mi. Imam linoladu a imam i fini ručak 😂

😍😍😍😍😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗jako ljepi i okruglu, super ti je bušica😍😍, a čarapice i tajice zakon😂😂😍😘

franovamamita
    06. Travanj 2018. 14:38

mateya i ivy super ste i vi i busice,divne 😍
    a ivy citam sta ste tipkale i vidim ono za linolacu i ne vjerujem evo uprsvo ju jedem zlicom i ne odustajem doci ce i tvoja na red 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

06. Travanj 2018. 14:45

mateya1993

Dobar dan drage moje!
    Ena- baš su lijepa kolicaJ@m@,-sretno
    Nove trudnice dobrodošle.
    Netko je spominjao bolove u rebrima. Imam ih ja s lijeve strane. Mislim da me tu udara beba. Kad jedem onda s te strane osjetim nekakve vibracije. Nisu to još pravi udarci.

Sory draga, danas sam ko pijana, nisam spavala noćas pa sad kak ležim svako malo zaspim, a i normabel pomaže, tak da sam zaboravila napisati, jako si lijepa trudnica i trbuščić je sladak 😍😘🤗

ivymicek
    06. Travanj 2018. 15:51

franovamamita

mateya i ivy super ste i vi i busice,divne 😍
    a ivy citam sta ste tipkale i vidim ono za linolacu i ne vjerujem evo uprsvo ju jedem zlicom i ne odustajem doci ce i tvoja na red 😂😂😂😂😂

😂😂😂 Dogovoreno 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    06. Travanj 2018. 18:55

Mateya, krasna si :)
    ja sam sad došla doma, bila sam u posjeti kod frendice... maleni ima 3 i pol mjeseca, čuvala sam ga, smijao se i bio je dobar... baš sam uživala :) jedva čekam!

do pregleda imam još 2 tjedna, sporo mi ide vrijeme.

26.8. Ivan 💙💙

06. Travanj 2018. 19:28

E ja sama sebi idem na zivce vec koliko sam kilava ovih dana. Ne znam jel to do stanja,  dijagnoze ili proljetnog umora,  al bas sam da budem fina za kuki... Nisam ni za to! 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 19:45

ProudMomy

E ja sama sebi idem na zivce vec koliko sam kilava ovih dana. Ne znam jel to do stanja, dijagnoze ili proljetnog umora, al bas sam da budem fina za kuki… Nisam ni za to! 😂

All in 1 ti je to draga... A ja se brinem, već cijelo popodne se moj maleni tu i tamo jedva promeškoljio🤔🤔, jela kekse, slatkač, pila hladnu vodu, ništa...

06. Travanj 2018. 20:05

Ena31

ProudMomy

E ja sama sebi idem na zivce vec koliko sam kilava ovih dana. Ne znam jel to do stanja, dijagnoze ili proljetnog umora, al bas sam da budem fina za kuki… Nisam ni za to! 😂

All in 1 ti je to draga… A ja se brinem, već cijelo popodne se moj maleni tu i tamo jedva promeškoljio🤔🤔, jela kekse, slatkač, pila hladnu vodu, ništa…

Mene je moj jutros uplasio,  jer je inace uvijek budan kad i ja i prvo brojanje pokreta uvijek odradimo prije nego ustanem. Danas nista! Tek nakon sto sam doruckovala se razbudio,  pizdek!
    Nemoj brinut,  oni to osjete,  popij sok neki i lezi na lijevi bok,  u roku 45 min se mora javiti 😉. Bitno da se bar malo javi!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Travanj 2018. 20:09

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

All in 1 ti je to draga… A ja se brinem, već cijelo popodne se moj maleni tu i tamo jedva promeškoljio🤔🤔, jela kekse, slatkač, pila hladnu vodu, ništa…

Mene je moj jutros uplasio, jer je inace uvijek budan kad i ja i prvo brojanje pokreta uvijek odradimo prije nego ustanem. Danas nista! Tek nakon sto sam doruckovala se razbudio, pizdek!
    Nemoj brinut, oni to osjete, popij sok neki i lezi na lijevi bok, u roku 45 min se mora javiti 😉. Bitno da se bar malo javi!

Ležim cijelo popodne, i pizdek mali tek sad krenuo lupkati lagano skroz al ipak..na lijevoj strani di ležim i dole u čučici skoro🤔, štuca..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.