Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    05. Travanj 2018. 19:47

Hvala mame
    Jedini problem je robica sve je bazirano na musko ili Zensko a neutralno sam do sad samo nailazila na bijelo Al nema veze iza poroda idem u veliki soping 😂
    Ivymicek 😘

WinniethePooh
    05. Travanj 2018. 19:55

mina04

J@m@, Proudy, Mladamamica prekrasne ste 😘
    Ena kolica su ooodlicna, bas lijepo izgledaju..
    Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?

Ja sam ti baš danas bila, ali u Petrovoj. Očekivala sam da će trajati duže nego kod moje doktorice i da će nalaz biti opširniji. Bila sam gotova za manje od 5 minuta, na nalazu nije napisao od mjera ništa što nije i moja doktorica prije tjedan dana. Jedino novo je da je posteljica straga i beba na zadak.

ivymicek
    05. Travanj 2018. 20:34

mina04

Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?

Super za bushu i lupkanje. Ja nisam išla na anomaly scan (nismo ga tako nazvali) nego na redovan preglrd na kojem mi je gledao kako su se svi organi razvili i da li je sve na svome mjestu gdje i treba biti. 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    05. Travanj 2018. 20:52

Ena kolica su mi prekrasna 😍😍😍 koja su to?
    Nivami Dobrodošla! Mi čekamo dečkića Nou 😊
    Malo kasnim sa slikicom za punih 26 tj.  par dana sam prešla 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙

05. Travanj 2018. 20:58

Tinchyca

Malo kasnim sa slikicom za punih 26 tj. par dana sam prešla 😁

Wooooww, prekrasni ste, vejiki i okrugli😍😍😍, jako ljepa bušica🤗🤗. Kolica su Lorelli s500 3u1, preko e kupi, 1999kn, predobra su mi😀

Tinchyca
    05. Travanj 2018. 21:05

Ena31

Tinchyca

Wooooww, prekrasni ste, vejiki i okrugli😍😍😍, jako ljepa bušica🤗🤗. Kolica su Lorelli s500 3u1, preko e kupi, 1999kn, predobra su mi😀

Ne vjerujem da su samo toliko 😍 Baš mi se sviđaju!

💙30.06.2018 💙 Noa💙

05. Travanj 2018. 21:35

Tinchyca

Ena31

Tinchyca

Ne vjerujem da su samo toliko 😍 Baš mi se sviđaju!

Sad gledam e kupi, trenutno ih nema al imaju od 2200kn prekrasnih 3u1 ako si ko hoće pogledati

franovamamita
    05. Travanj 2018. 21:57

tinchy bas ste mi zgodni i okrugli 😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    05. Travanj 2018. 22:11

Tinchyca

Wow tinchyca krasna bušica 💕💕. Noa i ti divni...

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    05. Travanj 2018. 22:39

WinniethePooh

mina04

Ja sam ti baš danas bila, ali u Petrovoj. Očekivala sam da će trajati duže nego kod moje doktorice i da će nalaz biti opširniji. Bila sam gotova za manje od 5 minuta, na nalazu nije napisao od mjera ništa što nije i moja doktorica prije tjedan dana. Jedino novo je da je posteljica straga i beba na zadak.

ivymicek

mina04

Super za bushu i lupkanje. Ja nisam išla na anomaly scan (nismo ga tako nazvali) nego na redovan preglrd na kojem mi je gledao kako su se svi organi razvili i da li je sve na svome mjestu gdje i treba biti. 😊

A koga god sam pitala netko je isao, netko nije. Koliko sam skuzila po internetu to je da provjere sve organe i mjere jel sve u redu. Idem u Merkur jer ako ostanem tu u Hr rodit cu tamo. 
    Nivami dobro dosla 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.