J@m@, Proudy, Mladamamica prekrasne ste 😘
Ena kolica su ooodlicna, bas lijepo izgledaju..
Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?
Ja sam ti baš danas bila, ali u Petrovoj. Očekivala sam da će trajati duže nego kod moje doktorice i da će nalaz biti opširniji. Bila sam gotova za manje od 5 minuta, na nalazu nije napisao od mjera ništa što nije i moja doktorica prije tjedan dana. Jedino novo je da je posteljica straga i beba na zadak.J@m@, Proudy, Mladamamica prekrasne ste 😘
Ena kolica su ooodlicna, bas lijepo izgledaju..
Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?
Super za bushu i lupkanje. Ja nisam išla na anomaly scan (nismo ga tako nazvali) nego na redovan preglrd na kojem mi je gledao kako su se svi organi razvili i da li je sve na svome mjestu gdje i treba biti. 😊
A koga god sam pitala netko je isao, netko nije. Koliko sam skuzila po internetu to je da provjere sve organe i mjere jel sve u redu. Idem u Merkur jer ako ostanem tu u Hr rodit cu tamo.
Nivami dobro dosla 🤗
Ma da... Vodile smo i mi koje smo već 30+ rspravu ide tko ne ide ali smo zaključile i da doktori onih koje ne idu da svi provjere sve organe bez obzira za naziv.
Budeš se lijepo podružila s bebom i još ćeš vidjeti da sve ima na pravom mjestu 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Martinaaaaa predivna😘 danas je dan bez stajanja,obavljen zavrsni shopping za bebu i mene..sutra je nas veliki dan i susret,laku noc curke
Tinchyca divna busica! 😍😍😍
Nisam isla na kombinirani, ni na triple, a kod mog gina je svaki uzv anomaly scan, na svakom mi je gledao sve mjere, organe, pupcanu, posteljicu, sve...
Sorry nemrem sve iskomentirat, mutava sam, taman me normabel supio, dobro sam i ovo popamtila.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mina- idem ja u srijedu jer mi je rekao.moj gin da to moram obaviti do oko 25. tjedna u bolnici di cu roditi, iako mi on svaki mjesec na svom uzv sve fino pregleda - ima 3D.
Evo nas na 25+0 tt 😀
🦉🦉🦉🦉🦉jutroo...nemremo spavati već nekih sat vremena a i po noći na rate. Jel koju od vas bole rebra? Na prošlom uzv me jako zabolilo ispod rebra(nije dr kriva, bila je skroz na drugom dijelu trbuha, vjerojatno je mali gurnuo nogicu ispod, takav je bio osjećaj) i sad boli sve jače, kad se okrećem, kihnem, pušem nos, pomaknem🤔🤔, baš me to brine..
Jutro curke evo i ja rano budna 😑
Moj Noah u buši još spava al moje drugo "djete " je moralo rano na pišanac 😂
Ja imam bas problema sa spavanjem, probudim se oko 2h i nikako po 2-3 sata zaspati :((( i mala me bas lupa
Uh koliko ranoranioca. Nadam se da sada ipak spavate. Ja spavam na rate. Svaka 2 h idem na pipi. Moje prvo dijete je isto ranoranioc pa se zbudio u 6:50... A mama bi još ajo ajo. No dobro to se zove trening 😂.
Danas čišćenje i moram smisliti kaj bum kuhala. Teško je to kad ti se samo linolada jede.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro :) ja do kasno gledam uvod u anatomiju i ujutro cim otvorim oci 😂😂 danas imamo pregled pa sam bas napeta 😬😬
Jutro 😘
Bušice su divne 😍😍 bas rastemo ❤️
Nivami dobrodošla ☺️
Ena kolica izgledaju odlično 👍🏻
Meni se tak nije dalo dići iz kreveta, čak sam i samo dva pi-pi buđenja imala 😁 al izgleda da me polako prehlada hvata,već me drugi dan grlo lagano boli i nos počinje curiti..valjda će brzo proći
Sretno na pregledima i jedva čekamo novosti 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji