Proud Jama Mladamamica.. divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍.
Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)
Super ti je ideja za poklon draga, bit će to lijepo😍. Jesam jela, skuhala sveki kelj s krumpirom u kojem je kuhala cijeli suhi buncek😋😋😋, volim to..i tvoja kombinacija mi zvuči fino😋😋.
Nemrem ležat, digla sam se na sekundu da isprobam ogrtač😂.
Pharmama priviknut ćeš se bez brige, kod tebe je super kaj nemoraš ležati..tak sam si i ja zamišljala svoju trudnoću, biti doma, pripremati za bebicu, ići po kavama s frendicama…pa jok😏
Mmm buncek mmmm...
Ena ima da sve nadoknadiš s bebom u kolicima 😊. Biti će lijepo i moći ćeš.špancirati..
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Proud Jama Mladamamica.. divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍.
Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)
Super ti je ideja za poklon draga, bit će to lijepo😍. Jesam jela, skuhala sveki kelj s krumpirom u kojem je kuhala cijeli suhi buncek😋😋😋, volim to..i tvoja kombinacija mi zvuči fino😋😋.
Nemrem ležat, digla sam se na sekundu da isprobam ogrtač😂.
Pharmama priviknut ćeš se bez brige, kod tebe je super kaj nemoraš ležati..tak sam si i ja zamišljala svoju trudnoću, biti doma, pripremati za bebicu, ići po kavama s frendicama…pa jok😏
Mmm buncek mmmm…
Ena ima da sve nadoknadiš s bebom u kolicima 😊. Biti će lijepo i moći ćeš.špancirati..
Tako je, jedva čekam, a tebi😀😍😘😗🤗🤗 za uvjek pozitivu😘😘
Prelijepe ste ljepotice sa tim svojim buškecima.. jedva čekam da se i moj tak lijepo zaokruži... 🤗🤗😙😙
Ivy poklon je super!
Ena napokon su sklopili kolica! Jeeej! Lijepo izgledaju! 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ivy poklon je super!
Ena napokon su sklopili kolica! Jeeej! Lijepo izgledaju! 😍😍😍
Mogu se i okrenuti da gledaš bebača dok voziš, tak ću ih i imati😀, nagovorila sam dragog da ih složi😍
Ena kolica su supach!!! Krenulo je sastavljanje 😍😍😍.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
J@m@, Proudy, Mladamamica prekrasne ste 😘
Ena kolica su ooodlicna, bas lijepo izgledaju..
Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?
All of God’s grace in one tiny face 💟
J@m@, Proudy, Mladamamica prekrasne ste 😘
Ena kolica su ooodlicna, bas lijepo izgledaju..
Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?
Hvala😀...nek te samo lupka, hi hi..uživaj dok te ne pogodi nožicom pod rebra, onak pošteno😂😂meni je moj maleni prekjučer baš na uzv-u nabio rebra s lijeve strane i kak ležim na lijevom boku boli sve jače🤔, nedaj Bože kad kihnem ili ustajem iz kreveta.
Pozdrav
I ja bih vam se pridružila ako ne snetam😁
Također cekam ljetnu bebu, sad smo 21tj
Ovo mi je treca trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji