Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    05. Travanj 2018. 14:44

Ena31

ivymicek

Proud Jama Mladamamica.. divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍.
    Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
    Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
    U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)

Super ti je ideja za poklon draga, bit će to lijepo😍. Jesam jela, skuhala sveki kelj s krumpirom u kojem je kuhala cijeli suhi buncek😋😋😋, volim to..i tvoja kombinacija mi zvuči fino😋😋.
    Nemrem ležat, digla sam se na sekundu da isprobam ogrtač😂.
    Pharmama priviknut ćeš se bez brige, kod tebe je super kaj nemoraš ležati..tak sam si i ja zamišljala svoju trudnoću, biti doma, pripremati za bebicu, ići po kavama s frendicama…pa jok😏

Mmm buncek mmmm... 
    Ena ima da sve nadoknadiš s bebom u kolicima 😊. Biti će lijepo i moći ćeš.špancirati.. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Travanj 2018. 14:47

ivymicek

Ena31

ivymicek

Proud Jama Mladamamica.. divne ste sve.. trbusi su vam 😍😍😍.
    Proud neka je Aleks još jedan tjedan u bushi ali neka izdrži još barem 5 😊.
    Ena jesi jela? Moj desert smoki + linolada pa si ti misli 🤣.
    U subotu sam kuma na krstitkama pa sam ovaj tjedan zgotovila poklon. Mislim ga staviti u ovu kutiju, kaj mislite (još napuniti onime što izgleda kao slama i okolo svezati mašlek)

Super ti je ideja za poklon draga, bit će to lijepo😍. Jesam jela, skuhala sveki kelj s krumpirom u kojem je kuhala cijeli suhi buncek😋😋😋, volim to..i tvoja kombinacija mi zvuči fino😋😋.
    Nemrem ležat, digla sam se na sekundu da isprobam ogrtač😂.
    Pharmama priviknut ćeš se bez brige, kod tebe je super kaj nemoraš ležati..tak sam si i ja zamišljala svoju trudnoću, biti doma, pripremati za bebicu, ići po kavama s frendicama…pa jok😏

Mmm buncek mmmm…
    Ena ima da sve nadoknadiš s bebom u kolicima 😊. Biti će lijepo i moći ćeš.špancirati..

Tako je, jedva čekam, a tebi😀😍😘😗🤗🤗 za uvjek pozitivu😘😘

05. Travanj 2018. 15:38

Prelijepe ste ljepotice sa tim svojim buškecima.. jedva čekam da se i moj tak lijepo zaokruži... 🤗🤗😙😙

05. Travanj 2018. 17:15

evo napokon složena(zadnja slika je s sjedalicom mutna...

05. Travanj 2018. 18:03

Ivy poklon je super!
    Ena napokon su sklopili kolica! Jeeej! Lijepo izgledaju! 😍😍😍

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Travanj 2018. 18:09

ProudMomy

Ivy poklon je super!
    Ena napokon su sklopili kolica! Jeeej! Lijepo izgledaju! 😍😍😍

Mogu se i okrenuti da gledaš bebača dok voziš, tak ću ih i imati😀, nagovorila sam dragog da ih složi😍

ivymicek
    05. Travanj 2018. 18:09

Ena kolica su supach!!! Krenulo je sastavljanje 😍😍😍.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    05. Travanj 2018. 18:27

J@m@, Proudy, Mladamamica prekrasne ste 😘
    Ena kolica su ooodlicna, bas lijepo izgledaju..
    Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?

All of God’s grace in one tiny face 💟

05. Travanj 2018. 18:33

mina04

J@m@, Proudy, Mladamamica prekrasne ste 😘
    Ena kolica su ooodlicna, bas lijepo izgledaju..
    Meni je trbuh preko noci samo narasto i stvrdnuo se 😰😊😊😊 i moja mrvica me lupka lagano 😍 iduci tjedan idemo na anomaly scan u Merkur. Jel isla koja?

Hvala😀...nek te samo lupka, hi hi..uživaj dok te ne pogodi nožicom pod rebra, onak pošteno😂😂meni je moj maleni prekjučer baš na uzv-u nabio rebra s lijeve strane i kak ležim na lijevom boku boli sve jače🤔, nedaj Bože kad kihnem ili ustajem iz kreveta.

nivami
    05. Travanj 2018. 18:33

Pozdrav 
    I ja bih vam se pridružila ako ne snetam😁
    Također cekam ljetnu bebu, sad smo 21tj
    Ovo mi je treca trudnoca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.