Zelim da mi sve ozdravite stooo prije :)
I da se ne svadate sa boljim khm polovicama 😂 malo vrijeme, malo manjka i eto rjeckalice 😂
Kod nas nisu svade u zraku. Bas smo si nekako fini 😂
Budem ja poslije vecere malo vinceka popila 😊
Uzivajte ljepotice 😘💖
💗Baby E💗
U pola posta stisnem šalji i više ne znam što sam htjela napisati, valjda od ljutnje 😂.
Uglavnom danas samo junck food malo kfc malo kiflice kod kumova i jedan radler 😂😂😂. Kad svi poju pijemo i beba i ja.
Ljubom vas i nadam se da će sutra mužići viti bolji
😂😂malo ti slova bježe, si ziher da je bio radler😂😂😋😋😂…mmm..i ja bi malo žujice od bazge..ili union grejp😋😋
😂😂😂 Mogli su mi svašta podvaliti, jako mi je pasalo 😂😂😂
Mmmljac, sad je m izvadio pivce, ko da mi čita misli, popila sam deci😋😋
Ena ne cita misli nego klokanicu 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂ne čita, gledal je tv..srećom😂😂
Hahhahahha aaako ti tako kazes 😂😂😂😂
💗Baby E💗
Tek sam sad uhvatila vremena da vam se javim...
Zivce sam pogubila danas sa dragim u selidbi 😣 al vidim da je svima takav dan svadljiv 😁
Proudy bas mi je zao da je i maksa uhvatilo pilic mali ..
A kaj se tice krstitki ni mi ne mislimo malog krstit ak bude sam izrazio zelju jednom podrzat cemo ga ☺
Jutro curke! Mi namjeravamo Noicu krstiti sa negdje 3 mj. Znači negdje početkom devetog. Mislim da je ok malo pričekati da beba nije skroz mala i bude lakše sve.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro curke mi planiramo bebicu krstiti sljedeće godine na proljeće. Beba bude nekih 7.mjeseci .Planiramo napraviti vjenčanje i krštenje odjednom.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Dobro jutro curke😘
Kaj se krštenja tiče isto ko Tinchyca smo planirali kad bu bebo imao 3 mjeseca, dok malo očvrsnemo i on i ja😍😀😘i to m hoće na veliko, s muzikom i hrpu ljudi, ja nisam baš za ali izgleda samo ja(deda svekar je reko riješit muziku, prvo mu unuče), a i familija nam velika...
Jutro curke! Mi namjeravamo Noicu krstiti sa negdje 3 mj. Znači negdje početkom devetog. Mislim da je ok malo pričekati da beba nije skroz mala i bude lakše sve.
Mi planiramo doma imat :) a kuma treba rodit sredinom 8 mj pa moramo se i njoj prilagodit :D a kasnije nam je vec kisovito i nikakvo , jer planiramo vani sator i cca 70 ljudi 🤮
Mi imamo i janjcice svoje doma pa i to moramo da nisu preveliki gledat , a ionako planiram s bebicom po vani ic a bit ce taj dan vecinom u kuci svojoj pa nema nekih problema :D ionako ce samo spankat i sve ostalo a ja cu ko lord , sveki i ekipa neka posluzuju 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji