Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Ožujak 2018. 08:03

Ne mogu više ovaj snijeg gledat, bljuv. Volim ga al kaj previše, previše je..
    Ne znam kako vi ali ja idem piškiti i po 4 puta po noći, niš se ne naspavam.
    Bebo je bio jučer jako miran a i kontrakcije su me šorale, možda zato.
    Nadam se pregledu u utorak ili četvrtak ovismo kad me doc može primiti.
    Bojana ti si jedna che che trudnica 😍.
    Ostalo sam zaboravila.
    Proud nadam se da je mališa bolje.
    Mladamamica madrac je skroz dobar 😂. Neka danas sve stigne a onda polako namještati.
    Ostale curke evo vam 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    19. Ožujak 2018. 08:18

Ivy i kod mene ista situacija..kad se probudim samo dvaput,nitko sretniji od mene 😂 zasad je jedino dobro da nakon tog brzo ponovno zaspim 😊

bojana27
    19. Ožujak 2018. 08:37

Jutro 😍😍 kako spavate po noci ? Na kojem boku ? Ja skoro pa na trbuhu nekako spavam , bar se tako probudim kao bok a dobro da na trbuhu nisam , ne naspavam se uopce , okrenem se 171910 puta 😑🤭 
    Mladamamica sretno danas , znam kako si uzbudena jer sam pred god i pol i sama tako 😍😍 3 godine smo zivjeli s muzevim roditeljima soba do sobe 👀👀 , sanjala sam svasta i ujutro usla na fb i svasta procitala pa sam malo u komi ..ali crne misli su kod mene standard ☝🏻 ! Sutra idem na guk profil i bas mi se neda , danas moram i opeglat sve a takoo mi se neda 😆😆

19. Ožujak 2018. 09:06

Jutro curke. Buđenje cijelu noć? To je već klasika al nekako mislim da je to u ovoj fazi normalno, trbusi veći, bebani isto tako, nadohvat mjehura pa nas mlate po njemu...
    Gladna sam a nebi trebala ništa jesti do poslje podne pa tek onda palentu, sveki otišo u dućan po dvopek..vrijedno piškim u bocu...i to je to..nek vam je dobar dan(barem raspoloženje kad je već vrijeme koma). 😘😘🤗🤗vam svima.

Marijaa30
    19. Ožujak 2018. 09:21

Jutro 😃
    E ovu noc sam I ja hodala vise puta na wc, puno puta nebrem zaspati dugo pa se nist ne naspavam.
    Mladamamica, jos malo pa cete imati sve I uzivati zajedno! Mi cemo drugu godinu poceti s kucom, a do tada sam ja doma. On radi na terenu, doma je za vikend, a buduci da smo jedan od drugog udaljeni 900 m, biti cu doma sa svojim roditeljima.
    Budem vidla sad u petak hoce li doktorica sto mjeriti pa cu ju pitati za 4d.
    Ena, jos par sati i budes jela! Ja jucer do podneva nisam, vec sam se rusila. Suosjecam s tobom. Al samo nek bude urin u redu.

26.8. Ivan 💙💙

wanttobemom
    19. Ožujak 2018. 09:33

Curke kad su vam termini ☺ vidim da vas ima od svih tjedana ☺
    Ja sam kraj 8 mj.
    Jos nemam datum točan 😊 i kad ste saznale spol bebe 😊

19. Ožujak 2018. 09:38

macica2

Jutro 😃
    E ovu noc sam I ja hodala vise puta na wc, puno puta nebrem zaspati dugo pa se nist ne naspavam.
    Mladamamica, jos malo pa cete imati sve I uzivati zajedno! Mi cemo drugu godinu poceti s kucom, a do tada sam ja doma. On radi na terenu, doma je za vikend, a buduci da smo jedan od drugog udaljeni 900 m, biti cu doma sa svojim roditeljima.
    Budem vidla sad u petak hoce li doktorica sto mjeriti pa cu ju pitati za 4d.
    Ena, jos par sati i budes jela! Ja jucer do podneva nisam, vec sam se rusila. Suosjecam s tobom. Al samo nek bude urin u redu.

Zbog uzv nesmijem jesti...a ovo s urinom.je druga pretraga al sam ja to odlučila sve sutra riješiti odjednom😀. Jooooojjj sutra sam već hvala Bogu 30 tjedan 😍😍😍(i onda još samo 70 dana)👶.

Rubia
    19. Ožujak 2018. 09:40

Jutro....
    Ahhh ustajanje 2-3 puta tokom noci 😩
    A sto se spavanja tice, znam da se necu naspavati dok opet ne budem mogla na stomak pa sam se pomirlila sa tim... kad jedan bok utrne, ja se prebacim na drugi i tako... 😂😂 Dragi mi je narucio jastuk pa jedva cekam da stigne 😇

Tinchyca
    19. Ožujak 2018. 09:45

Jutro curke!
    Ajme Ena već 30. Tj. 🤗 😍 još malo..
    Ja spavam uglavnom po bokovima lijevi pa desni. Isto bude neki polozaj između boka i trbuha. Nakon noćnog trčanja na wc do nedavno u zadnje vrijeme idem samo jednom oko 4. Pokušavam poslije 8 ne piti ništa već ugl preko dana tako da mi je to pomoglo dosta.
    Wanttobemom  Ja sam saznala spol sa 13 tj jer sam išla na nifty. S tim da se i na sljedećem pregledu sa 15 tj na uzv-u jasno vidio pišolinac.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Marijaa30
    19. Ožujak 2018. 10:27

wanttobemom

Curke kad su vam termini ☺ vidim da vas ima od svih tjedana ☺
    Ja sam kraj 8 mj.
    Jos nemam datum točan 😊 i kad ste saznale spol bebe 😊

Meni je u 15.tt rekla da je najvjerojatnije dečko, sad ćemo vidjeti u petak jel je :) valjda se neće sad skrivati.
    meni je termin il 22.8. il 29.8., možda će sad bolje znati.

ena, već 30tt... još malo :) :)

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.