Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Ožujak 2018. 17:43

pharmamma

Macica obavezno spomeni ovo gin,bas zvuci kao kontrakcije..magnezij nastavi piti, ali će ti vjerojatno povećati dozu ili propisati terapiju..a kaj se tiče odabira magnezija,najbolje ti se apsorbiraju oni koji su u obliku organskih spojeva (npr.citrat)
    I ja sam solo trenutačno,dragi isto otišao na cugu s de

Nisu svi isti ali su svi isti😂😂

17. Ožujak 2018. 17:56

Kako se poklopi samo da nas isti dan zivciraju,  bit ce da je nesto u zraku! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    17. Ožujak 2018. 18:54

Mislim da je nešto u zraku jer sam se ja sa svojim uspješno pokefala već dva puta 😂. Sad si je popio pa smo si odmah cici mici.
    Proud držim da  ti i Maks brzo ozdravite. Moj malo šmrca ali za sad bez temperature

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    17. Ožujak 2018. 18:56

U pola posta stisnem šalji i više ne znam što sam htjela napisati, valjda od ljutnje 😂.
    Uglavnom danas samo junck food malo kfc malo kiflice kod kumova i jedan radler 😂😂😂. Kad svi poju pijemo i beba i ja.
    Ljubom vas i nadam se da će sutra mužići viti bolji

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

17. Ožujak 2018. 19:04

ivymicek

U pola posta stisnem šalji i više ne znam što sam htjela napisati, valjda od ljutnje 😂.
    Uglavnom danas samo junck food malo kfc malo kiflice kod kumova i jedan radler 😂😂😂. Kad svi poju pijemo i beba i ja.

😂😂malo ti slova bježe, si ziher da je bio radler😂😂😋😋😂...mmm..i ja bi malo žujice od bazge..ili union grejp😋😋

Marijaa30
    17. Ožujak 2018. 19:07

Hvala cure, reci cu doktorici obavezno. To mi se sad desilo 2.put u 10 dana. Jedino ne znam sto je to, zna se mijenjati, trbuh se samo na jednom mjestu stvrdne I zna mijenjati polozaje. To isto ne traje dugo. Ako se to sutra ponovi, nazvat cu doktoricu u ponedjeljak odma.

A decko?! Ima i on svoje dane, pati zbog manjka 😋😁 a sto cu mu ja... Bit ce nam ljepse za pola godine, bit ce nas troje i moci cemo po starom 😋

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    17. Ožujak 2018. 19:08

Ena31

ivymicek

😂😂malo ti slova bježe, si ziher da je bio radler😂😂😋😋😂…mmm..i ja bi malo žujice od bazge..ili union grejp😋😋

😂😂😂 Mogli su mi svašta podvaliti, jako mi je pasalo 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

17. Ožujak 2018. 19:14

ivymicek

Ena31

ivymicek

😂😂malo ti slova bježe, si ziher da je bio radler😂😂😋😋😂…mmm..i ja bi malo žujice od bazge..ili union grejp😋😋

Mmmljac, sad je m izvadio pivce, ko da mi čita misli, popila sam deci😋😋

pharmamma
    17. Ožujak 2018. 19:15

Sad sam i ja dobila volju za radlerom,bas bi pasalo nakon ove pizze koju smo pojeli 😊 zavalili se pred TV i idemo pogledati film...i usput pokušavamo smisliti ime bebachici 😁❤️

bejb23
    17. Ožujak 2018. 20:08

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Mmmljac, sad je m izvadio pivce, ko da mi čita misli, popila sam deci😋😋

Ena ne cita misli nego klokanicu 😂😂😂😂😂

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI