Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2018. 12:10

baarbaraa29

Ena samo da je razloga za festu, ha? 😄😄
    Na kraju koliko se potrosi za svako cascenne mozes napravit malu svadbu 😆
    Macica super za grceve! Svakako ih napomeni dr.na pregledu!
    Ma oni ak bi se castili nek se i sluze! Taman da ti budes konobarica!!
    Ma pocni i sad sa slikanjem. Iznenadit ce se kako se vide promjene! 😊 Ja sam prvu sa 6tj. pa 10..i onda nekako cesce, a sad svaka 2 tj. Bas je zanimljivo gledat ih po redu!
    Kad foto sešn 😎 zavrsi napravit cu kolaz fotku i sve ih poslagat u 1(prvo fotkicu plusica pa trbuh i na kraju slika bebe) i naljepit u nastavak vjencanog albuma 🤗I tak imamo jos hrpu mjesta!

Da, samo da se fešta😂😂🤣🤣, i kao nema se novaca, al na takve stvari se ne štedi🙃...za svadbu se častilo tjedan prije, pa 190ljudi na svadbi i tjedan poslje, kad se sjetim😱😱

franovamamita
    18. Ožujak 2018. 12:57

jutro cure
    (ne)raspolozenje me drzi od jucer nastavlja, gristi...ali zato sam spavala do posne jer sam igrala igricu do 2 😆
    sto se tice krstenja kontala sam negdje u 9.mj i to 10 tak ljudi i cao

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    18. Ožujak 2018. 13:16

Barbara, hvala na savjetu, mogla bi pa ću imati uspomenu... al nemam test, kak je to sve bilo jer nisam znala, bacila sam ga... sačuvat ću za drugu bebu :) al ostavila sam sve ostale slikice i to :D dobila sam i od hippa radosnicu pa ću i unutra ljepiti što treba!

da, ja sam mislila prišparati da to nebu na veliko, al kaj je meni?! fešta mora biti! tak da planiramo krst u 11. ili 12 mjesecu ove godine (ovisi o kumi jer radi u kini), a svadba bude druge godine u 5.mjesecu. 

danas nedjelja, sigurno ću malo više pojesti jer opet sve fino, al od sutra pazim opet... pregled u petak :) kaj me vaga ne klopi :P

franovamama, možda je zbog vremena?!  meni je odmah teži dan čim nema sunca :/

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    18. Ožujak 2018. 15:12

eee macica da je barem od vremena😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

18. Ožujak 2018. 15:24

franovamamita

jutro cure
    (ne)raspolozenje me drzi od jucer nastavlja, gristi…ali zato sam spavala do posne jer sam igrala igricu do 2 😆
    sto se tice krstenja kontala sam negdje u 9.mj i to 10 tak ljudi i cao

Pojedi čokolade malo, trenutno popravlja raspoloženje😘😘, ja tamanim kinder schoko bonse 😋

pharmamma
    18. Ožujak 2018. 15:45

Pozdrav kitovi moji 😁😁😘😘
    Evo još jedan kit se nasukao nakon ručka kod svekrve 😂😂 trebala bi ici raditi nekaj korisno, ali mi se ne tako ne da..bas mi je dan za izležavanje 
    Kaj se krštenja tiče,mi ćemo vjerojatno u 9.-10.mj..dragi bi isto da napravimo s malo većim krugom ljudi,al vidjet ćemo kad dođe vrijeme
    Nemojte spominjat čokoladu,zadala sam si zadatak da malo smanjim slatkiše i junk,sve mi počelo ić u guzicu umjesto da mi trbuh raste 😂😂 a vaga sve brže krenula prema gore zadnja 2-3 tjedna
    I da,šaljem 😘 bolesnima da ozdrave čim prije 

Tinchyca
    18. Ožujak 2018. 17:26

Bojana  Ja bih rekla da su na one 2 fotke dvije različite osobe! Super zgledaš! 😊
    Mi ne namjeravamo veliko slavlje. Mi kumovi, vjenčani kumovi, roditelji, i braća otići negdje na večeru i to je to. Bojana mi dala ideju da odemo na janjetinu negdje 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙

bojana27
    18. Ožujak 2018. 19:01

Hvala curke :) joj blago vama 😅 kod nas preko 70 ljudi 🤨

18. Ožujak 2018. 19:04

Sutra sam na dijetalnoj prehrani-voda, čaj, palenta, dvopek😱😱 jer idem u utorak na uzv abdomena(bubrega)...i skupljam sutra 24satni urin da ga odmah u utorak odnesem, to bude zanimljivo😂😂

18. Ožujak 2018. 19:09

Bojana27

Hvala curke :) joj blago vama 😅 kod nas preko 70 ljudi 🤨

Isto ti bude i kod mene, reko je m da račun cca 70ak ljudi😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.