evo curke mojih 26 tjedana…ogromna sam znam ko neki 🐘 se osjesam na +9 smo ali se vrijedno mazem bademovim uljem pa sam za sada strije uspjela zaobic..
Nemojte zamjerit ovaj kucni look bez sminke i svega iduci tjedan obecavam bolje 🤗
Prelijepa si😍😍😍😍😍, stvarno prirodno lijepa, a bušica je divna😍😍😍
hvala cure 😙😙😙a osmijeh je pobjegao jer dragi slika pa me nssmijava 😂😂😂
nego mladamamica bas si slatkica a da te "utjesim" tek dolazi vrijeme za strije ja nisam ispucala do 36tt i onda doslovno preko noci 😂😂😂😂 imam ih jako puno al nema veze znam zasto su tu 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
hvala cure 😙😙😙a osmijeh je pobjegao jer dragi slika pa me nssmijava 😂😂😂
nego mladamamica bas si slatkica a da te "utjesim" tek dolazi vrijeme za strije ja nisam ispucala do 36tt i onda doslovno preko noci 😂😂😂😂 imam ih jako puno al nema veze znam zasto su tu 😊
Neka neka, znas da ja ne volim kad si smrknuta 😜
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Oćem i ja mufine s burbin vanilijom. Mlada mamica baš si ćeće i busha a i ti ovako prirodno lijepa. Odu kile nakon poroda a ostalo kaj ostane zgubiš u šetnjama. Em si mlada em si lijepa 😊.
Franova divna kao i uvijek 💕💕💕.
Laku noć 😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke 😊😊
Ja danas budna od zore ko u vojsci ova selidba ce me ubit 😭
Ali dobro sve u svemu blizi se kraj ovim radovima 😆
Sta cete vi danas ? 🙂
Jutro curke!
Mladamamica Slatka buša i ti 😍 Malo mi ličiš na Milu Kunis. 😊
Vani kišurina, opet bum u kući cijeli dan 😐
💙30.06.2018 💙 Noa💙
To za milu kunis slusam stalno😂😂
Hvala vam curke ☺
Imam pitanje kako lakirate nokte na nogama 🤣
Jutro!
Ubit ce me ovaj nos, ne mogu se nikako naspavati uzas!
Mladamamica, evo bas sam sinoc skinula lak i isla odrezat nokte na nogama, nakon sto sam tokom toga namucila i uspuhala kao da kanale kopam, odustala sam od lakiranja, mozda danas obavim i tu egzibiciju. Bar jednu nogu 😂😂😂😂
Idem kuhat caj i mjerit temp.
Sretno sa selidbom draga! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro...bljaaah kiša...gladna sam, pije mi se kava a teško mi se ustati iz kreveta(lijena samo, ništa drugo)...uživajte u vikendu...Proudy 😘 da prođe prehlada😀
Sortiraj odgovore
Najstariji