Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rubia
    17. Ožujak 2018. 09:21

Jutro cure...
    Ja od jutros mlatim cokolino vec treci put 😇😇😇
    Kisurina, ne planiram nigdje...Mozda se i ja natjeram na pedikir 😂😂
    Mamice sretno sa selidbom, Proud brzo ozdravljenje 😍

Marijaa30
    17. Ožujak 2018. 09:41

Jutro! Mene su probudili neki grcevi, trbuh mi se u jednom trenutku sav strdnuo i boljelo me. Sad sam popila magnezij pa cekam da se smiri.

26.8. Ivan 💙💙

Mladamamica1911
    17. Ožujak 2018. 09:48

Hvala cure evo napredujemo super samo je ova kisica malo depresivna ali uzivam jer znam da je selidba blizu 😊😊😊😊

bojana27
    17. Ožujak 2018. 09:58

Sretno sa selidbom :) Brzo ozdravljenje Proudy ☺️☺️ Ja sam ustala , stavila ves prat , i legla nazad ..mala je otisla na kat kod bake i dede ☺️☺️ , juhu sam jucer skuhala tako da ruckic za danas imam , i idem nac neki dobar filmic 🤗🤗 ugodan vikend svima 😍😍 i uzivajte u jelu , do sad mi se nista nije jelo a zadnjih tj dana mi se jede sve sta ne smijem ..pa sam bas bas lose volje 🙄

17. Ožujak 2018. 11:04

Najbolja je kupovina iz kreveta😂😂...ode 250kn na 10 običnih bijelih tetra pelena(kupit ću i par šarenih al bijele mi se bar neće isprati boja, iako su mi ljepše), 6 krpica za brisanje i chico aspirator za nosić 😀😀

baarbaraa29
    17. Ožujak 2018. 11:19

Tinchyca u pravu si, mladamamica stvarno ko Mila!!
    I nisi slonic neg si trudna! 😍😍
    macica nije lose da svaki dan pijes mg ne samo kad te zgrci! Pogotovo sto te tak rano pocelo..
    Mislim nista za sekirat se neg da budes mirnija i na kraju krajeva da te ne zeza!
    Proud mozda da si probas odstopat 😆 nos sa onim plasticnim cudom sto kupis u ljekarnoj sto sipas vodu u jednu nosnicu, a iz druge ide van..il kakva je vec procedura s tim..

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Marijaa30
    17. Ožujak 2018. 11:56

Mladamamica, lijepo izgledas, trudno 😃😃
    Ena, ti začas dosla trebas imati sve, jos malo više od 2 mjeseca!
    Barbara, pijem magnezij 2 tjedna vec, uzela sam ga na svoju ruku jer sam pročitala da je to dobro za grceve i pomaze. Imam od natural weltha 375mg sumeci i jos u multitaminima ga ima. U petak imam pregled pa cu doktorici reci. Možda mi pojaca dozu.

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    17. Ožujak 2018. 12:11

dan cure ili jutro jer sam se tek prije pol sata izvukla iz kreveta 😆😆
    macica ako tr bas boli mozds da odes na pregled i ranije 
    ena super za shoping a za ciscenje nosa ti je zakon aspirator koji se spoji na usisavac sve ostalo je s*anje 
    proud probaj se inhalirati toplom kamilicom 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    17. Ožujak 2018. 12:41

Pozz cure..dan je bljak,ali uspjela sam se pokrenut,rucak i masina robe oprana,popodne cu se razveseliti odlaskom u modianu po prijelaznu jaknicu

pharmamma
    17. Ožujak 2018. 12:46

Bušice su vam divne 😍😍
    Vrijeme je baš bljak,samo mi se spava..a treba još 2 i pol sata izdržati na poslu 😭 mislim da ću ostatak dana i sutra provesti na kauču pred TV-om..
    Proud nadam se da će krenuti na bolje čim prije ☺️
    Šaljem 😘 svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.