Jutro cure...
Ja od jutros mlatim cokolino vec treci put 😇😇😇
Kisurina, ne planiram nigdje...Mozda se i ja natjeram na pedikir 😂😂
Mamice sretno sa selidbom, Proud brzo ozdravljenje 😍
Jutro! Mene su probudili neki grcevi, trbuh mi se u jednom trenutku sav strdnuo i boljelo me. Sad sam popila magnezij pa cekam da se smiri.
26.8. Ivan 💙💙
Hvala cure evo napredujemo super samo je ova kisica malo depresivna ali uzivam jer znam da je selidba blizu 😊😊😊😊
Sretno sa selidbom :) Brzo ozdravljenje Proudy ☺️☺️ Ja sam ustala , stavila ves prat , i legla nazad ..mala je otisla na kat kod bake i dede ☺️☺️ , juhu sam jucer skuhala tako da ruckic za danas imam , i idem nac neki dobar filmic 🤗🤗 ugodan vikend svima 😍😍 i uzivajte u jelu , do sad mi se nista nije jelo a zadnjih tj dana mi se jede sve sta ne smijem ..pa sam bas bas lose volje 🙄
Najbolja je kupovina iz kreveta😂😂...ode 250kn na 10 običnih bijelih tetra pelena(kupit ću i par šarenih al bijele mi se bar neće isprati boja, iako su mi ljepše), 6 krpica za brisanje i chico aspirator za nosić 😀😀
Tinchyca u pravu si, mladamamica stvarno ko Mila!!
I nisi slonic neg si trudna! 😍😍
macica nije lose da svaki dan pijes mg ne samo kad te zgrci! Pogotovo sto te tak rano pocelo..
Mislim nista za sekirat se neg da budes mirnija i na kraju krajeva da te ne zeza!
Proud mozda da si probas odstopat 😆 nos sa onim plasticnim cudom sto kupis u ljekarnoj sto sipas vodu u jednu nosnicu, a iz druge ide van..il kakva je vec procedura s tim..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Mladamamica, lijepo izgledas, trudno 😃😃
Ena, ti začas dosla trebas imati sve, jos malo više od 2 mjeseca!
Barbara, pijem magnezij 2 tjedna vec, uzela sam ga na svoju ruku jer sam pročitala da je to dobro za grceve i pomaze. Imam od natural weltha 375mg sumeci i jos u multitaminima ga ima. U petak imam pregled pa cu doktorici reci. Možda mi pojaca dozu.
26.8. Ivan 💙💙
dan cure ili jutro jer sam se tek prije pol sata izvukla iz kreveta 😆😆
macica ako tr bas boli mozds da odes na pregled i ranije
ena super za shoping a za ciscenje nosa ti je zakon aspirator koji se spoji na usisavac sve ostalo je s*anje
proud probaj se inhalirati toplom kamilicom
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozz cure..dan je bljak,ali uspjela sam se pokrenut,rucak i masina robe oprana,popodne cu se razveseliti odlaskom u modianu po prijelaznu jaknicu
Bušice su vam divne 😍😍
Vrijeme je baš bljak,samo mi se spava..a treba još 2 i pol sata izdržati na poslu 😭 mislim da ću ostatak dana i sutra provesti na kauču pred TV-om..
Proud nadam se da će krenuti na bolje čim prije ☺️
Šaljem 😘 svima
Sortiraj odgovore
Najstariji