Evo i mene 😂😂 25tj :D
Uuuu😍😍😍, sexy mama 😀😀.
Lijepa bušica, super linija😉😊
Meni je m upravo prije nego ide na nedjeljnu kavu s društvom reko da sam NASUKANI KIT 😥😥😢🤧😭😭😭😂😂😂😂
Dobro jutro mamice..zelim vam lijepu i ugodnu nedjelju. Bojana odlicno izgledas! Ja vec sad izgledam jace od tebe 🤣🤣
Mi cemo svoju mrvicu krstiti tako oko 2-2.5 mjeseca 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Jutro!
Bojana, divna busa i ti ko manekenka 😍
Ena, ja se osjecam ko nasukani kit, svaki put kad pokusam ustat iz kreveta, pa se prevrcem s jedne na drugu stranu da uhvatim zalet 😂😂😂
Ja sam danas ok, jedino sto sada jos dosta kasljem i nos mi i dalje zacepljen uz sve intervencije.
Maks mi danas nema temp, jucer mu je dosla do 38.5, dala mu neofen i ohladio se za pol sata i vise nije imao poslije. Vidjet cemo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro!
Bojana, divna busa i ti ko manekenka 😍
Ena, ja se osjecam ko nasukani kit, svaki put kad pokusam ustat iz kreveta, pa se prevrcem s jedne na drugu stranu da uhvatim zalet 😂😂😂
Ja sam danas ok, jedino sto sada jos dosta kasljem i nos mi i dalje zacepljen uz sve intervencije.
Maks mi danas nema temp, jucer mu je dosla do 38.5, dala mu neofen i ohladio se za pol sata i vise nije imao poslije. Vidjet cemo.
😂😂i ja se tak osjećam al on to nesmije reći😂😂😂...a proći će i dosadni kašalj, bitno da nemaš temperaturu. Držite se ,sutra će već biti bolje😘
Bojana znaci sad sam listala unatrag da nadjem onu zenu na sluci s plaze i ivjerim se da nije trudnicka pamet 😏 i da sam dobro zapamtila!
Vrlo zgodna trudnica!! 😍
Ena trebala si mu reci da bi mu bilo bolje da je ostao nasukan s tobom nedjeljom dopodne neg sto mora vani pit kavu! On je kit!! 😏😉
Proud samo vi odmarajte, ljecite se i mazit pa ce proci jos malo!
Mi cemo isto krstenje nakon bar 2 mj.jer moramo prevalit 900 i kusur km, al ne planiramo nista veliko.
Men je krstenje nesto jako intimno i bitno i nisam za feste, samo crkva i rucak, al naravno svako po svom!
Da smo kuci bili bi samo roditelji i kumovi, al ovak ce bit i prijatelji jer mi je lakse odmah ih sve pocastit neg da mi dolaze svako posebno u babinje pa meza, ovo ono.. Ovak kad se nakon jos budemo vidjali samo kavica.
Al sve mi imamo nesto puno vece za obavit prije krstenja 😆
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Bojana znaci sad sam listala unatrag da nadjem onu zenu na sluci s plaze i ivjerim se da nije trudnicka pamet 😏 i da sam dobro zapamtila!
Vrlo zgodna trudnica!! 😍
Ena trebala si mu reci da bi mu bilo bolje da je ostao nasukan s tobom nedjeljom dopodne neg sto mora vani pit kavu! On je kit!! 😏😉
Proud samo vi odmarajte, ljecite se i mazit pa ce proci jos malo!
Mi cemo isto krstenje nakon bar 2 mj.jer moramo prevalit 900 i kusur km, al ne planiramo nista veliko.
Men je krstenje nesto jako intimno i bitno i nisam za feste, samo crkva i rucak, al naravno svako po svom!
Da smo kuci bili bi samo roditelji i kumovi, al ovak ce bit i prijatelji jer mi je lakse odmah ih sve pocastit neg da mi dolaze svako posebno u babinje pa meza, ovo ono.. Ovak kad se nakon jos budemo vidjali samo kavica.
Al sve mi imamo nesto puno vece za obavit prije krstenja 😆
😂😂imaš pravo, on je kit🤣🤣🤣...ma kod nas je to sto čuda, prvo ti dolaze ljudi kad dođu mama i beba doma(nisu s mamom.i bebom) nego kao "spontana" fešta tj čašćenje, onda dolaze kroz mhesec, dva, tri mjeseca vidit bebu dok se izredaju, pa krstitke...samo izlike za fešte..al tak to u Zagorju ide🤣🤣
Bojana, ti si isto fit trudnica 😃 ja sebe pocnem slikati s 20tt...
Danas nije bilo kontrakcija, popila sam vec magnezij pa valjda ih nit nebu.
Kaj se tice krstenja, mi bi isto tak kad bude malac imao 3-4 mjeseci, ja sam htela samo mi, roditelji i kumovi, al isto su vec digli paniku da to mora biti festa i mora biti sva bliza rodbina. Samo sam rekla, vidjet cemo jer ce isto htjeti doma, a meni se neda cijelu noc posluzivati 😋😱
26.8. Ivan 💙💙
I da, mene je moj jucer navecer zagrlio kad smo legli I rekao mi da sam ja njegov nasukani kit 😋😋 svi smo mi kit 😋
26.8. Ivan 💙💙
Bojana, ti si isto fit trudnica 😃 ja sebe pocnem slikati s 20tt…
Danas nije bilo kontrakcija, popila sam vec magnezij pa valjda ih nit nebu.
Kaj se tice krstenja, mi bi isto tak kad bude malac imao 3-4 mjeseci, ja sam htela samo mi, roditelji i kumovi, al isto su vec digli paniku da to mora biti festa i mora biti sva bliza rodbina. Samo sam rekla, vidjet cemo jer ce isto htjeti doma, a meni se neda cijelu noc posluzivati 😋😱
Pa ni nemoraš ti dvorit ih, ak hoće feštu nek ju i odrade, ti ćeš imati dosta posla oko bebe😀
Ena samo da je razloga za festu, ha? 😄😄
Na kraju koliko se potrosi za svako cascenne mozes napravit malu svadbu 😆
Macica super za grceve! Svakako ih napomeni dr.na pregledu!
Ma oni ak bi se castili nek se i sluze! Taman da ti budes konobarica!!
Ma pocni i sad sa slikanjem. Iznenadit ce se kako se vide promjene! 😊 Ja sam prvu sa 6tj. pa 10..i onda nekako cesce, a sad svaka 2 tj. Bas je zanimljivo gledat ih po redu!
Kad foto sešn 😎 zavrsi napravit cu kolaz fotku i sve ih poslagat u 1(prvo fotkicu plusica pa trbuh i na kraju slika bebe) i naljepit u nastavak vjencanog albuma 🤗I tak imamo jos hrpu mjesta!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji