Ne boli me trbuh, bilo je kao da imam grceve. Sad se sve smirilo. Naravno, ako ce se ponoviti, pojacati il slicno, necu cekati petak.
26.8. Ivan 💙💙
Cure moje sve ste prekrasne! Sve vam je u tu lijepu i slatku busu oslo 😍
Dan je bas bljaaaak, za stajat kuci i nista ne raditi. Srecom jucer sam pocistila kucu, ciscenje je trajalo skoro cijeli dan jer bi malo cistila pa malo odmorila i pojela kao da se ne umaram previse. Cak mi je i bila dobra ta taktika jer se nisam umorila ali je to poootrajalo 😂
Danas idemo na rucak kod mojih pa ce nam navecer doci kumovi. Rekla sam mu nek sve napravi sam ili nek zaboravi na to pa ce sam spremit veceru i pocistit poslije 😂 Tjesim se da nisam grozna zena, samo sam trudna i umorna za dodatan posao 😂
Proudy kako si danas? Ja sam se znala inhalirati cini mi se kaduljom iiii jos sam nesto koristila ali se sad ne mogu sjetit. Inace imam problema sa sinusima ali ovu godinu, da kucnem, me je zaobislo :) kad se sjetim ostalih pomagaca, javim :)
Kog mi je jos bolilo? Jel ide na bolje? :)
💗Baby E💗
Curke jel razmisljate o krstitkama ? Kad ste krstile djecicu ? Moja se rodila 13.09 i 1.12 smo je krstili , isto tako bi i da se na termin rodila mj kasnije :) sada planiramo u 7 mj napravit krstitke ako sve bude ok naravno ..
Kad te krene, onda te krene, evo mi i Maks zakurio danas. Dobro nije dijete bilo bolesno dobre 2 godine, imao kozice prije godinu dana, ali bas bas bolestan nije bio skoro pune 2 godine.
M mi ide na zivce danas, jucer je zaruzio pa se danas samo povlaci. Sad veli ide malo odspavat, reko odi, nikakva korist od tebe ni dok si budan. I tak super mi je.
Macica, bolje pij neki mg u kapsulama ili granulama, koliko znam nije svaki sumeci dobar, nek me Pharma ispravi ako grijesim. To sto opisujes zvuci ko kontrakcije i rano su ti krenule, tak su i meni, pa obavezno spomeni doktorici.
Ne znam tko je jos kaj pisao, zaboravila sam.
Bojana, moj Maks nije krsten, necu krstiti ni Aleksandra.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kad te krene, onda te krene, evo mi i Maks zakurio danas. Dobro nije dijete bilo bolesno dobre 2 godine, imao kozice prije godinu dana, ali bas bas bolestan nije bio skoro pune 2 godine.
M mi ide na zivce danas, jucer je zaruzio pa se danas samo povlaci. Sad veli ide malo odspavat, reko odi, nikakva korist od tebe ni dok si budan. I tak super mi je.
Macica, bolje pij neki mg u kapsulama ili granulama, koliko znam nije svaki sumeci dobar, nek me Pharma ispravi ako grijesim. To sto opisujes zvuci ko kontrakcije i rano su ti krenule, tak su i meni, pa obavezno spomeni doktorici.
Ajoj draga, žao mi je zbog malenog,nadam se da će brzo proći i tebi i njemu. A muževi, hm..priča za sebe...I mene moj ljuti, nikad ga nema, stalno sam sama...i danas otišao, po drugi put..
Ajoj draga, žao mi je zbog malenog,nadam se da će brzo proći i tebi i njemu. A muževi, hm..priča za sebe…I mene moj ljuti, nikad ga nema, stalno sam sama…i danas otišao, po drugi put..
Ma nabijem ga! 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajoj draga, žao mi je zbog malenog,nadam se da će brzo proći i tebi i njemu. A muževi, hm..priča za sebe…I mene moj ljuti, nikad ga nema, stalno sam sama…i danas otišao, po drugi put..
Ma nabijem ga! 😂😂😂
😂😂😂tako je😂😂😂😈😈
proud brzo ozdravite i ti i Maks 😙😙😙
sto se tice muzeva moj bi mogao danas opako na*ebati isto sam sama cijeli dan i sad mi je pun klinac...te vamo te tamo te cuga te ovo ono...izgrist cu nekoga danas 😈😈😈😈
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Macica obavezno spomeni ovo gin,bas zvuci kao kontrakcije..magnezij nastavi piti, ali će ti vjerojatno povećati dozu ili propisati terapiju..a kaj se tiče odabira magnezija,najbolje ti se apsorbiraju oni koji su u obliku organskih spojeva (npr.citrat)
I ja sam solo trenutačno,dragi isto otišao na cugu s dečkima
Macica obavezno spomeni ovo gin,bas zvuci kao kontrakcije..magnezij nastavi piti, ali će ti vjerojatno povećati dozu ili propisati terapiju..a kaj se tiče odabira magnezija,najbolje ti se apsorbiraju oni koji su u obliku organskih spojeva (npr.citrat)
I ja sam solo trenutačno,dragi isto otišao na cugu s de
Nisu svi isti ali su svi isti😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji