Sad se lijepo dobro najedi da napraviš dobru zalihu za sutra. 😁
Ja se nakon ručka legla na kauč i nemrem se dići. Najela se odojka sa krumpirom i matovilcem. Nakon toga pojela veći komad pite od jabuke i sad evo umirem 😂🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sad se lijepo dobro najedi da napraviš dobru zalihu za sutra. 😁
Ja se nakon ručka legla na kauč i nemrem se dići. Najela se odojka sa krumpirom i matovilcem. Nakon toga pojela veći komad pite od jabuke i sad evo umirem 😂🙈
Njamiiiiii🐷odojčić, jako volim, vruči slani dio od rebrica😋😋😋
Ena, nek bude sve u redu samo!
Cure, jel isla koja tu na 4D ultrazvuk? Isto doktori 've gledaju, mjere?
Razmisljam o tome, prvenstveno da vidim bebicu! A citala sam da i mjere/gledaju svasta, ne znam nit sama.
26.8. Ivan 💙💙
Ja sam isla sa 17 tj al je premala bila pa njsam bas jasno nista vidjela , i razmisljala sam dal bi isla ali radije novceke za nesto drugo iskoristim :)
Evo da se i ja javim za kraj dana 😉
Nisam puno popamtila sorite 😁
Ja se slikam od 5tj (saznala sa 4+5tt) na svaki puni tjedan, bas mi smjesno bude sad kad vidim sliku iz tipa 12.tjedna i kad se sjetim kak sam brijala da mi je veeeliki trbuh.
Na 4d nisam isla, ni sa Maksom ni sada, u ovoj trudnoci me tak i tak vec gledaj 6 puta vise nego u prvoj, pa sam ocjenila da nema potrebe za tim.
Ena, nadam se da si se dobr najela danas! 😘
Franova 😘 drzi se!
Ostalo sam zaboravila!
Laku noc 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo da se i ja javim za kraj dana 😉
Nisam puno popamtila sorite 😁
Ja se slikam od 5tj (saznala sa 4+5tt) na svaki puni tjedan, bas mi smjesno bude sad kad vidim sliku iz tipa 12.tjedna i kad se sjetim kak sam brijala da mi je veeeliki trbuh.
Na 4d nisam isla, ni sa Maksom ni sada, u ovoj trudnoci me tak i tak vec gledaj 6 puta vise nego u prvoj, pa sam ocjenila da nema potrebe za tim.
Ena, nadam se da si se dobr najela danas! 😘
Franova 😘 drzi se!
Ostalo sam zaboravila!
Laku noc 😘
Nisam baš pzno jela, to kad treba onda nemožeš, al nema veze, nije ko da mi treba🤣🤣🤣, neka me alergija sad primila, kihanje..a trbuh zaboli svaki put kad kihnem(zato sam budna sad).
Laku noć😘
Jutrooo ☺️
Macica nama je dr prvo u 2D pogledao detaljno anatomiju-sve organe koji su se u tom položaju vidjeli,a onda je u 4D probao uhvatiti i slikati lice..pošto se frajerica smjestila s nogama preko lica, nismo bas puno uspjeli vidjeti 😂 tak da imamo samo jednu sliku i snimku u 2D-u 😁
Jutro curke nadam se da ste mi sve dobro evo mi selimo 😁😁😁
Danas smo spavali na madracu na podu ali u novoj cistoj kucici i sa pola namjestaja ostatak dolazi danas do 11 pa ja vec caj pijem u ovo doba i cekam 😂
Pazite po snjegu ako nekud idete bas je sve pljackavo od tog snjega 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji