Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    18. Ožujak 2018. 19:09

Sad se lijepo  dobro najedi da napraviš dobru zalihu za sutra. 😁
    Ja se nakon ručka legla na kauč i nemrem se dići. Najela se odojka sa krumpirom i matovilcem. Nakon toga pojela veći komad pite od jabuke i sad evo umirem 😂🙈

💙30.06.2018 💙 Noa💙

18. Ožujak 2018. 19:11

Tinchyca

Sad se lijepo dobro najedi da napraviš dobru zalihu za sutra. 😁
    Ja se nakon ručka legla na kauč i nemrem se dići. Najela se odojka sa krumpirom i matovilcem. Nakon toga pojela veći komad pite od jabuke i sad evo umirem 😂🙈

Njamiiiiii🐷odojčić, jako volim, vruči slani dio od rebrica😋😋😋

Tinchyca
    18. Ožujak 2018. 19:19

A kožica onako fino hrskava 😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

18. Ožujak 2018. 19:20

Tinchyca

A kožica onako fino hrskava 😍

😋😋😋😋

Marijaa30
    18. Ožujak 2018. 21:00

Ena, nek bude sve u redu samo!
    Cure, jel isla koja tu na 4D ultrazvuk? Isto doktori 've gledaju, mjere?
    Razmisljam o tome, prvenstveno da vidim bebicu! A citala sam da i mjere/gledaju svasta, ne znam nit sama.

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    18. Ožujak 2018. 22:48

Ja sam isla sa 17 tj al je premala bila pa njsam bas jasno nista vidjela , i razmisljala sam dal bi isla ali radije novceke za nesto drugo iskoristim :) 

19. Ožujak 2018. 00:53

Evo da se i ja javim za kraj dana 😉
    Nisam puno popamtila sorite 😁
    Ja se slikam od 5tj (saznala sa 4+5tt) na svaki puni tjedan,  bas mi smjesno bude sad kad vidim sliku iz tipa 12.tjedna i kad se sjetim kak sam brijala da mi je veeeliki trbuh.
    Na 4d nisam isla,  ni sa Maksom ni sada,  u ovoj trudnoci me tak i tak vec gledaj 6 puta vise nego u prvoj,  pa sam ocjenila da nema potrebe za tim.
    Ena,  nadam se da si se dobr najela danas! 😘
    Franova 😘 drzi se!
    Ostalo sam zaboravila!
    Laku noc 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Ožujak 2018. 01:01

ProudMomy

Evo da se i ja javim za kraj dana 😉
    Nisam puno popamtila sorite 😁
    Ja se slikam od 5tj (saznala sa 4+5tt) na svaki puni tjedan, bas mi smjesno bude sad kad vidim sliku iz tipa 12.tjedna i kad se sjetim kak sam brijala da mi je veeeliki trbuh.
    Na 4d nisam isla, ni sa Maksom ni sada, u ovoj trudnoci me tak i tak vec gledaj 6 puta vise nego u prvoj, pa sam ocjenila da nema potrebe za tim.
    Ena, nadam se da si se dobr najela danas! 😘
    Franova 😘 drzi se!
    Ostalo sam zaboravila!
    Laku noc 😘

Nisam baš pzno jela, to kad treba onda nemožeš, al nema veze, nije ko da mi treba🤣🤣🤣, neka me alergija sad primila, kihanje..a trbuh zaboli svaki put kad kihnem(zato sam budna sad).
    Laku noć😘

pharmamma
    19. Ožujak 2018. 07:18

Jutrooo ☺️
    Macica nama je dr prvo u 2D pogledao detaljno anatomiju-sve organe koji su se u tom položaju vidjeli,a onda je u 4D probao uhvatiti i slikati lice..pošto se frajerica smjestila s nogama preko lica, nismo bas puno uspjeli vidjeti 😂 tak da imamo samo jednu sliku i snimku u 2D-u 😁

Mladamamica1911
    19. Ožujak 2018. 07:19

Jutro curke nadam se da ste mi sve dobro evo mi selimo 😁😁😁
    Danas smo spavali na madracu na podu ali u novoj cistoj kucici i sa pola namjestaja ostatak dolazi danas do 11 pa ja vec caj pijem u ovo doba i cekam 😂
    Pazite po snjegu ako nekud idete bas je sve pljackavo od tog snjega 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.