Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2018. 21:17

ivymicek

ProudMomy

Franova divna si i pobjego ti je smjesak, htjela ti to ili ne 😜
    Baarbaraa, neka njega cijelog pa makar bio jos malko u bolnici. 😉 ne znam jel se igraju ili ovaj manji vec pokazuje da se ne bu dal zajebavat! 😂😂😂😂
    Ja bi sad nest jela, sad u 9 navecer naravno! 😁

😂😂😂… Mislim da gazda pokazuje tko će biti gazda 😂😂😂. Kod nas je tako slučaj dan danas. 😂😤😤
    Proud ja tek klince uspavala i večera je tek u nastajanju 😂.
    Franova (i kao osmijeh) divna. Bushica 💕💕💕
    Kad se ovak slikice stave zapravo se točno vidi kako je svaka trudnoća i svaka busha različita a kako smo zapravo sve predivne…
    Ena čips 😱😱😱 njama. Moja tiha patnja (osim nutelle na žlicu) je čips. Ali suzdržavam se jer mam ode u moju guzicu 😂.

Samo ti papaj, guza ti je 👌👌vrhunska, uostalom nije da ti to sad hoćeš papati, beba hoće😂😂, moraš joj dati. A nutela na žlicu 😋😋😋😋, uf...da se ne bojim žg sad bi ustala i uzela žlicu(nemam nutelu al je neki fini iz konzuma čoko)

Mladamamica1911
    16. Ožujak 2018. 21:45

evo zenske popustila sam morala sam si ispec mufine s burbon vanilijom unutra bilo je jace od mene 😭😭
    Ivy malac je dobro valjda osjeti moju nervozu oko te selidbe 🤔
    Evo curke slicicu cu vam stavit u iducem postu obecajem..
    Proudy kako si ti ?jel bolje ista virozica 

16. Ožujak 2018. 21:58

Mladamamica1911

evo zenske popustila sam morala sam si ispec mufine s burbon vanilijom unutra bilo je jace od mene 😭😭

Ujutro kad se dignem sam super,  jer se iznojim tokom noci par puta,  al kako se blizi vecer tak mi opet raste temp i isto mi je. Fuj bljak!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    16. Ožujak 2018. 22:01

evo curke mojih 26 tjedana...ogromna sam znam ko neki 🐘 se osjesam na +9 smo ali se vrijedno mazem bademovim uljem pa sam za sada strije uspjela zaobic..
    Nemojte zamjerit ovaj kucni look bez sminke i svega iduci tjedan obecavam bolje 🤗

Mladamamica1911
    16. Ožujak 2018. 22:03

ProudMomy

Mladamamica1911

Ujutro kad se dignem sam super, jer se iznojim tokom noci par puta, al kako se blizi vecer tak mi opet raste temp i isto mi je. Fuj bljak!

A jebemu misa nikako da ti prode 😑
    Bas mi te zao ja sam tako pred novu godinu isto pokupila pa sam lezala u bolnici od 1.1 do negdje 7og al uz dodatak teske astme pa su me zato drzali 🤔

16. Ožujak 2018. 22:12

Ajme nemoj me plasit i ja sam astmaticar!!!

Ja sam na pocetku trudnoce tak vukla nest tjednima,  na kraju nije proslo bez antibiotika. Ovaj put bi htjela izbjec i nadam se da je samo viroza fakat.

Ti si tako lijepa mlada zena sa sminkom i bez 😍😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    16. Ožujak 2018. 22:14

ProudMomy

Ja sam na pocetku trudnoce tak vukla nest tjednima, na kraju nije proslo bez antibiotika. Ovaj put bi htjela izbjec i nadam se da je samo viroza fakat.

Ja sam.od tih 7 dana 4 bila spojena na maskicu za kisikom onda znas kak mi je bilo 😣
    Hvala ti 😙i debela 😭

16. Ožujak 2018. 22:27

Mladamamica1911

ProudMomy

Ja sam na pocetku trudnoce tak vukla nest tjednima, na kraju nije proslo bez antibiotika. Ovaj put bi htjela izbjec i nadam se da je samo viroza fakat.

Ja sam.od tih 7 dana 4 bila spojena na maskicu za kisikom onda znas kak mi je bilo 😣
    Hvala ti 😙i debela 😭

Ma ajde molim te di si debela? Sve ti je u busici 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    16. Ožujak 2018. 22:31

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

Hvala ti 😙i debela 😭

Vidit cemo kad se krenem toga rijesavat haha 😆
    Al dok je moj mali zabac dobro lako cu ja s kilama izac na kraj ☺

16. Ožujak 2018. 22:36

Mladamamica1911

ProudMomy

Mladamamica1911

ProudMomy

Hvala ti 😙i debela 😭

Vidit cemo kad se krenem toga rijesavat haha 😆
    Al dok je moj mali zabac dobro lako cu ja s kilama izac na kraj ☺

Naravno,  sve mi ne bi bile debele,  ne bi strije,  ne bi ovo,  ne bi ono,  a na kraju se sve svede na to da je potpuno svejedno samo dok su oni dobro. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.