Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2018. 20:46

Franovamamita lijepa ko i uvjek😍😍😍😍divna bušica okrugla, slatko😍😍😘

16. Ožujak 2018. 20:47

Ena31

Franovamamitalijepa ko i uvjek😍😍😍😍divna bušica okrugla, slatko😍😍😘

I zaboravila sam reći fit vitka, kilice samo u bušici😍

baarbaraa29
    16. Ožujak 2018. 20:48

Proud upravo tako! Da je dr.takav odavno je mogao biti kuci samo puno kraci 😞
    A ovo sa bracom..to se oni vec igraju 😆
    Ivymicek tnx!! I mi se nadamo!
    Franova / terminuso 😊😍😍😍😍

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Ožujak 2018. 20:54

Franova divna si i pobjego ti je smjesak,  htjela ti to ili ne 😜
    Baarbaraa,  neka njega cijelog pa makar bio jos malko u bolnici. 😉 ne znam jel se igraju ili ovaj manji vec pokazuje da se ne bu dal zajebavat! 😂😂😂😂
    Ja bi sad nest jela,  sad u 9 navecer naravno! 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Ožujak 2018. 21:00

ProudMomy

Franova divna si i pobjego ti je smjesak, htjela ti to ili ne 😜
    Baarbaraa, neka njega cijelog pa makar bio jos malko u bolnici. 😉 ne znam jel se igraju ili ovaj manji vec pokazuje da se ne bu dal zajebavat! 😂😂😂😂
    Ja bi sad nest jela, sad u 9 navecer naravno! 😁

Ja popila sodu i sad još jedino kaj se usudim je obična voda, inače i ja bi..npr čips😂

bojana27
    16. Ožujak 2018. 21:02

Predivne ste sve ❤️❤️

16. Ožujak 2018. 21:08

Ena31

ProudMomy

Baarbaraa, neka njega cijelog pa makar bio jos malko u bolnici. 😉 ne znam jel se igraju ili ovaj manji vec pokazuje da se ne bu dal zajebavat! 😂😂😂😂

Ja popila sodu i sad još jedino kaj se usudim je obična voda, inače i ja bi..npr čips😂

E nisam ti ispricala svoju storiju s cipsom od proslog vikenda.
    Muzu dosli decki na druzenje u subotu navecer i jedan od njih donio neki od Kauflanda cips,  sir&luk,  predobar,  donio 3 vrecice,  a ja sam valjda dvije pojela. I govorim M da mi u nedjelju to mora kupit.
    Ode on jadan u nejdjelju u Kaufland,  zove mene da vidi koji je to cips bio,  pa zove frenda da mu on kaze i na kraju mi donese sve moguce okuse,  ali bas ovog nije bilo.
    2 sata kasnije zvoni mu mob,  zove taj frend i veli izadji na balkon,  decko mi donio cips!
    E tako sam se bila rasplakala,  strasno! Bas me dirnuo. 😍

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    16. Ožujak 2018. 21:13

ProudMomy

😂😂😂... Mislim da gazda pokazuje tko će biti gazda 😂😂😂. Kod nas je tako slučaj dan danas. 😂😤😤
    Proud ja tek klince uspavala i večera je tek u nastajanju 😂.
    Franova (i kao osmijeh) divna. Bushica 💕💕💕
    Kad se ovak slikice stave zapravo se točno vidi kako je svaka trudnoća i svaka busha različita a kako smo zapravo sve predivne...
    Ena čips 😱😱😱 njama. Moja tiha patnja (osim nutelle na žlicu) je čips. Ali suzdržavam se jer mam ode u moju guzicu 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Ožujak 2018. 21:13

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

E nisam ti ispricala svoju storiju s cipsom od proslog vikenda.
    Muzu dosli decki na druzenje u subotu navecer i jedan od njih donio neki od Kauflanda cips, sir&luk, predobar, donio 3 vrecice, a ja sam valjda dvije pojela. I govorim M da mi u nedjelju to mora kupit.
    Ode on jadan u nejdjelju u Kaufland, zove mene da vidi koji je to cips bio, pa zove frenda da mu on kaze i na kraju mi donese sve moguce okuse, ali bas ovog nije bilo.
    2 sata kasnije zvoni mu mob, zove taj frend i veli izadji na balkon, decko mi donio cips!
    E tako sam se bila rasplakala, strasno! Bas me dirnuo. 😍

😍😍😍😍awwwww, kak je dragi😀😀, dušica neka😍😘

16. Ožujak 2018. 21:17

Ivy i ja si mislim da mali sef to daje do znanja.
    Ena,  eto kud spomenu cips,  ne bi se ni bunila da u guzicu ode,  al ona mi nikad nece narast. 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.