Franovamamita lijepa ko i uvjek😍😍😍😍divna bušica okrugla, slatko😍😍😘
Franovamamitalijepa ko i uvjek😍😍😍😍divna bušica okrugla, slatko😍😍😘
I zaboravila sam reći fit vitka, kilice samo u bušici😍
Proud upravo tako! Da je dr.takav odavno je mogao biti kuci samo puno kraci 😞
A ovo sa bracom..to se oni vec igraju 😆
Ivymicek tnx!! I mi se nadamo!
Franova / terminuso 😊😍😍😍😍
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova divna si i pobjego ti je smjesak, htjela ti to ili ne 😜
Baarbaraa, neka njega cijelog pa makar bio jos malko u bolnici. 😉 ne znam jel se igraju ili ovaj manji vec pokazuje da se ne bu dal zajebavat! 😂😂😂😂
Ja bi sad nest jela, sad u 9 navecer naravno! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Baarbaraa, neka njega cijelog pa makar bio jos malko u bolnici. 😉 ne znam jel se igraju ili ovaj manji vec pokazuje da se ne bu dal zajebavat! 😂😂😂😂
Ja popila sodu i sad još jedino kaj se usudim je obična voda, inače i ja bi..npr čips😂
Ja popila sodu i sad još jedino kaj se usudim je obična voda, inače i ja bi..npr čips😂
E nisam ti ispricala svoju storiju s cipsom od proslog vikenda.
Muzu dosli decki na druzenje u subotu navecer i jedan od njih donio neki od Kauflanda cips, sir&luk, predobar, donio 3 vrecice, a ja sam valjda dvije pojela. I govorim M da mi u nedjelju to mora kupit.
Ode on jadan u nejdjelju u Kaufland, zove mene da vidi koji je to cips bio, pa zove frenda da mu on kaze i na kraju mi donese sve moguce okuse, ali bas ovog nije bilo.
2 sata kasnije zvoni mu mob, zove taj frend i veli izadji na balkon, decko mi donio cips!
E tako sam se bila rasplakala, strasno! Bas me dirnuo. 😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
😂😂😂... Mislim da gazda pokazuje tko će biti gazda 😂😂😂. Kod nas je tako slučaj dan danas. 😂😤😤
Proud ja tek klince uspavala i večera je tek u nastajanju 😂.
Franova (i kao osmijeh) divna. Bushica 💕💕💕
Kad se ovak slikice stave zapravo se točno vidi kako je svaka trudnoća i svaka busha različita a kako smo zapravo sve predivne...
Ena čips 😱😱😱 njama. Moja tiha patnja (osim nutelle na žlicu) je čips. Ali suzdržavam se jer mam ode u moju guzicu 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
E nisam ti ispricala svoju storiju s cipsom od proslog vikenda.
Muzu dosli decki na druzenje u subotu navecer i jedan od njih donio neki od Kauflanda cips, sir&luk, predobar, donio 3 vrecice, a ja sam valjda dvije pojela. I govorim M da mi u nedjelju to mora kupit.
Ode on jadan u nejdjelju u Kaufland, zove mene da vidi koji je to cips bio, pa zove frenda da mu on kaze i na kraju mi donese sve moguce okuse, ali bas ovog nije bilo.
2 sata kasnije zvoni mu mob, zove taj frend i veli izadji na balkon, decko mi donio cips!
E tako sam se bila rasplakala, strasno! Bas me dirnuo. 😍
😍😍😍😍awwwww, kak je dragi😀😀, dušica neka😍😘
Ivy i ja si mislim da mali sef to daje do znanja.
Ena, eto kud spomenu cips, ne bi se ni bunila da u guzicu ode, al ona mi nikad nece narast. 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji