Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2018. 19:38

macica2

Ena, mislim da se ne trebaš brinuti zbog cestog ritanja, frajer se želi druziti! Ja jedva čekam da počne ritati 😃
    Barbara, ti izgledas ko da si na početku trudnoće, fakat si fit trudnica! Ja sam se mjerila krojackim metrom, trbuh mi je 5 cm veci nego je bio na početku.
    Danas je bio bolji dan, al nije to jos to… Fali mi darling ocito. Doći će uskoro!

😂😂nisam ja brinula, Teic je pisala da se njen rita😂😂...a moj sad već sigurno 2 sata ima aerobik ili šta već, glavom dole di nesmije, guzom se gura desno a nogice i ručice ljevo😂😂imam osjećaj da je ko hobotnica😍

bojana27
    16. Ožujak 2018. 19:47

Jao ahahaha ja nabasala na svoju sliku iz prosle trudnoce 😂😂 31 tj sam tu 🤭 ahahaha , ja evo bas pojela par badema da mi smiri zgaravicu 🙈

ivymicek
    16. Ožujak 2018. 19:55

Čitah ne zapamtih.
    Ali Barbara wau divna 😍 polako se oblikuje loptica. Držimo fige da tata dobije strpljenja i da uskoro izađe, barem na vikend 😊.
    Bojana i ja sam gladna pa isto tako šalabrcnem ili bademe ili kikiriki ili jabuku 😂.
    Teic kak su curke rekle no sikiriki dok lupa 😂.
    Mladamamica nadam se da će skoro sličica i da ćete se uskoro preseliti. Onda ste svoji 😊.
    Kako bebo jel lupa?
    Pharmama držim fige da te zaobiđe, ja u tim situacijama koristim češnjak prevwntive radi. Moji kikachi opet smrkaju pa je za večeru čršnjak sir i vrhnje šroud i Ena 😘❤️😘❤️😘❤️
    Ako sam koga izostavila nemojte se ljutiti.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    16. Ožujak 2018. 19:56

Šroud =Proud (nije namjerno 😊) 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

16. Ožujak 2018. 20:04

ivymicek

Oplakah 😂😂😂
    Al radi jos ovaj  trudnicki mozak pa sam skuzila da sam to ja 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Ožujak 2018. 20:06

Bojana27

Jao ahahaha ja nabasala na svoju sliku iz prosle trudnoce 😂😂 31 tj sam tu 🤭 ahahaha , ja evo bas pojela par badema da mi smiri zgaravicu 🙈

Bojana ja jos uvijek ne vjerujem da si to ti! Ti si se fakat promijenila do neprepoznatljivosti,  svaka ti cast! Znam da sam ti to vec rekla,  al svaki put cu! Bas si motivacija! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    16. Ožujak 2018. 20:07

ProudMomy

ivymicek

Oplakah 😂😂😂
    Al radi jos ovaj trudnicki mozak pa sam skuzila da sam to ja 😘

😂😂😂... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    16. Ožujak 2018. 20:31

hej ljepotice 
    ja cijeli dan lutala sad maloprije se otusirala i eto izvalila se ajde da vidim koliko sam upamtila 
    mateja i proud brzo ozdravljenje vam zelim 😙😙😙😙
    bejb bitno da je curica dobro 😙
    ivy tea barbara ne znam koja mi je slađa  😍😍😍 i nama puni tjedan danas nabacit cu sliku...
    bojana to kao da nisi ti druga si zena ssd 😙😙 a busa je bila lijepa i velika 😙😙
    netko je spominjao ciste...nemam iakustva i nadsm se da ce biti sve ok mozda je samo do ultrazvuka...
    ivynadam se da se klinci nece razboliti i drago mi da ti je danas bolje😙😙😙
    sta sam propustila ne zamjerite znate sta je u pitanju 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Tinchyca
    16. Ožujak 2018. 20:32

Ivymicek i Barbara Slatke buše. Ko bi reko da vam je razlika samo 4 tjedna. Obadvije lijepo nosite bušice 😍
    Bojana stavi i neku up to date fotku ;)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    16. Ožujak 2018. 20:37

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.