😍😍ajme draga, pa ti si manekenka 😍😍😘😘, fit fit 😀
😆😙😙😙 PS Sutra idem po novu turu Hipp mazalice i jos uvijek si joj ti sinonim 😂
Vidi nje, kao da se malko prejela 😁
Preslatka si!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
😍😍ajme draga, pa ti si manekenka 😍😍😘😘, fit fit 😀
😆😙😙😙 PS Sutra idem po novu turu Hipp mazalice i jos uvijek si joj ti sinonim 😂Vidi nje, kao da se malko prejela 😁
Preslatka si!
😁😁😁😉
😘😘sad već i izgledam ko hippo(nilski konj)😂😂😂😂😂, nisam te sreće da sam fit 😀
Baarbaraaa nikako da te pitam, kako ti je tata?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje prehlađene,nadam se da ćete brzo ozdraviti...odležite to,pijte dovoljno tekućine,inhalirajte se,skidajte temp ako zatreba i nek vas svi maze i paze 😘 i ja čekam da mene pokosi jer sam već 2-3 tjedna okružena s virozama 😞
Slike su vam divne,jedna ljepša i mršavija od druge ❤️❤️😘😘
A kaj se dalje pisalo nisam zapamtila hahaha
Eeeeena! Nisam to ni pomislila!! Znas ti na sta mislim!
Teic
Bejb
Proud ah.. jos u bolnici. Jos malo pa puna 3 mj. Od Badnjaka.
Sad mu je "vec" lagano dopi....! Svi dolaze i odlaze, a on vezan za krevet otkad je usao u bolnicu. Ali nalazi su odlicni, doktor je strpljiv oko amputacije i eto rezultat je evo cekanje iz dana u dan.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Eeeeena!Nisam to ni pomislila!! Znas ti na sta mislim!
Teic
Bejb
Proudah.. jos u bolnici. Jos malo pa puna 3 mj. Od Badnjaka.
Sad mu je "vec" lagano dopi….! Svi dolaze i odlaze, a on vezan za krevet otkad je usao u bolnicu. Ali nalazi su odlicni, doktor je strpljiv oko amputacije i eto rezultat je evo cekanje iz dana u dan.
A vjerujem da mu je dosta, kako ne, dugo je to vec.
Ali lijepo da je doktor strpljiv, najlakse je amputirati, to uvijek stignu. Nadam se najboljem ishodu i da ce tata kuci uskoro. 😘
Trebale ste sad vidjet scenu, Maksim mi se mazi s trbuhom i dosadan ko vrag, nikako se maknut. 😁 Kako ga je ovaj mali iznutra mlatnuo, Maks se sav scimao, nis mu nije bilo jasno. 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, mislim da se ne trebaš brinuti zbog cestog ritanja, frajer se želi druziti! Ja jedva čekam da počne ritati 😃
Barbara, ti izgledas ko da si na početku trudnoće, fakat si fit trudnica! Ja sam se mjerila krojackim metrom, trbuh mi je 5 cm veci nego je bio na početku.
Danas je bio bolji dan, al nije to jos to... Fali mi darling ocito. Doći će uskoro!
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji