Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    16. Ožujak 2018. 18:21

Ena31

😍😍ajme draga, pa ti si manekenka 😍😍😘😘, fit fit 😀

😆😙😙😙 PS Sutra idem po novu turu Hipp mazalice i jos uvijek si joj ti sinonim 😂

ProudMomy

Vidi nje, kao da se malko prejela 😁
    Preslatka si!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Ožujak 2018. 18:24

baarbaraa29

Ena31

😍😍ajme draga, pa ti si manekenka 😍😍😘😘, fit fit 😀

😆😙😙😙 PS Sutra idem po novu turu Hipp mazalice i jos uvijek si joj ti sinonim 😂

ProudMomy

Vidi nje, kao da se malko prejela 😁
    Preslatka si!

😁😁😁😉

😘😘sad već i izgledam ko hippo(nilski konj)😂😂😂😂😂, nisam te sreće da sam fit 😀

Teic
    16. Ožujak 2018. 18:31

Onda uredu! I moj je ocito preskocio skakljanje 😍 puno hvala 😊

bejb23
    16. Ožujak 2018. 18:35

baarbaraa29

24.🤗

Wow Barbara 😍 Prava manekenka 😍😘

💗Baby E💗

16. Ožujak 2018. 18:45

Baarbaraaa nikako da te pitam,  kako ti je tata?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    16. Ožujak 2018. 18:47

Drage moje prehlađene,nadam se da ćete brzo ozdraviti...odležite to,pijte dovoljno tekućine,inhalirajte se,skidajte temp ako zatreba i nek vas svi maze i paze 😘 i ja čekam da mene pokosi jer sam već 2-3 tjedna okružena s virozama 😞
    Slike su vam divne,jedna ljepša i mršavija od druge ❤️❤️😘😘
    A kaj se dalje pisalo nisam zapamtila hahaha

baarbaraa29
    16. Ožujak 2018. 19:13

Eeeeena!  Nisam to ni pomislila!! Znas ti na sta mislim! 
    Teic 
    Bejb 
    Proud ah.. jos u bolnici. Jos malo pa puna 3 mj. Od Badnjaka.
    Sad mu je "vec" lagano dopi....! Svi dolaze i odlaze, a on vezan za krevet otkad je usao u bolnicu. Ali nalazi su odlicni, doktor je strpljiv oko amputacije i eto rezultat je evo cekanje iz dana u dan.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Ožujak 2018. 19:23

baarbaraa29

Eeeeena!Nisam to ni pomislila!! Znas ti na sta mislim!TeicBejbProudah.. jos u bolnici. Jos malo pa puna 3 mj. Od Badnjaka.
    Sad mu je "vec" lagano dopi….! Svi dolaze i odlaze, a on vezan za krevet otkad je usao u bolnicu. Ali nalazi su odlicni, doktor je strpljiv oko amputacije i eto rezultat je evo cekanje iz dana u dan.

A vjerujem da mu je dosta,  kako ne,  dugo je to vec.
    Ali lijepo da je doktor strpljiv,  najlakse je amputirati,  to uvijek stignu. Nadam se najboljem ishodu i da ce tata kuci uskoro. 😘

Trebale ste sad vidjet scenu,  Maksim mi se mazi s trbuhom i dosadan ko vrag,  nikako se maknut. 😁 Kako ga je ovaj mali iznutra mlatnuo,  Maks se sav scimao,  nis mu nije bilo jasno. 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Ožujak 2018. 19:32

😂😂😂Proudy to je mali u buši ljubomoran😂😂

Marijaa30
    16. Ožujak 2018. 19:33

Ena, mislim da se ne trebaš brinuti zbog cestog ritanja, frajer se želi druziti! Ja jedva čekam da počne ritati 😃
    Barbara, ti izgledas ko da si na početku trudnoće, fakat si fit trudnica! Ja sam se mjerila krojackim metrom, trbuh mi je 5 cm veci nego je bio na početku.
    Danas je bio bolji dan, al nije to jos to... Fali mi darling ocito. Doći će uskoro!

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.