Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    16. Ožujak 2018. 15:55

Daan curke 😊😊
    Kaj vi danas radite ?
    Ja kasnim sa slikicom od jucer jer pakiram stan zadnji dani su nam pred selidbu pa nam je frka 😂
    Ali stavit cu malo kasnije 😊

baarbaraa29
    16. Ožujak 2018. 16:58

24.🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

16. Ožujak 2018. 17:07

baarbaraa29

24.🤗

😍😍ajme draga, pa ti si manekenka 😍😍😘😘, fit fit 😀

Rubia
    16. Ožujak 2018. 17:14

Barbara jel ovo neka slika sa pocetka trudnoce 😂😂😂 
    Izgledas odlicno 🤗
    Cure nadam se da cete se brzo oporaviti vi koje ste bolesne i brzo oraspoloziti ove neraspolozene....

baarbaraa29

24.🤗

Vidi nje,  kao da se malko prejela 😁
    Preslatka si!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27

Ja sam uzasno danas gladna 🤮🤮

• jenny_ak47
    16. Ožujak 2018. 17:18

Cure jel itko imao iskustva sa cisticama na glavi bebice? Moji su blizanci i doktor je danas vidio obostrane ciste,ali posto mu je uzv grozan,nije siguran pa idem u cetvrtak na 4D i anomaly scan da vidim kaj je..nadam se da nije nista strasno,sve ostalo je u redu..18+2 sam danas inace..

Teic
    16. Ožujak 2018. 17:33

Mame, malo sam u brigi, nadam se da cete mi reci da netrebam biti..
    19tj mi je i moj deckic me poceo ritati u pon, presretna sam bila kada sam ga osjetila 😊 i od pon me rita svaki dan, ali jako cesto...svaki put kad legnem ili sjednem on rita, puno sam u pokretu ali puno i legnem kroz dan na 10min negde.. jel normalno da tako rano vec rita tako cesto?

16. Ožujak 2018. 17:39

Teic

Mame, malo sam u brigi, nadam se da cete mi reci da netrebam biti..
    19tj mi je i moj deckic me poceo ritati u pon, presretna sam bila kada sam ga osjetila 😊 i od pon me rita svaki dan, ali jako cesto…svaki put kad legnem ili sjednem on rita, puno sam u pokretu ali puno i legnem kroz dan na 10min negde.. jel normalno da tako rano vec rita tako cesto?

Nek me iskusnije curke isprave pošto je i meni prva beba al mislim da je problem ako se ne osjete bebini pokreti a ne ako su česti, budi sretna i uživaj😍😍, hvala Bogu da se migolje da znamo da su ok. Moj je bio mirniji danas al nadoknađuje sad 😂😂

baarbaraa29
    16. Ožujak 2018. 17:55

nije s pocetka trudnoce. +5kg smo cak!
    Teic no sikiriki! I mene moj od pocetka 18.tj.svaki dan gruva 😆 On je preskocio ono skakljanje. Mozda je i tvoj.
    Sve je to normalno, pogotovo ak si mrsavija pa prije i jace osjetis udarce!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.