Ha cuj, mozes birati hoces li tu s nama u ljetne ili preferiras drustvo 'mladjih' tj jesenskih trudnica
Mene su jucer hormoni pojeli... ali pojeli. Da sam mogla, potukla bi se sama sa sobom
Oostajemo sve okruglije! I ne znam tko je kupio ona kolica, ali bas su lijepa :)
Danas sam se nasla u drustvu jedne ginekologinje, kojoj se cini da je mojih dobivenih 7 kg puno za ove tjedne trudnoce. U utorak idem na pregled kod svog doktora i bas me zanima sto ce reci. Nisam sve dosad to smatrala nekom jako problematicnom brojkom jer se osjecam dobro, ali sad sam bogme u dilemi...
27.6. 💙
Ha cuj, mozes birati hoces li tu s nama u ljetne ili preferiras drustvo 'mladjih' tj jesenskih trudnica
Mene su jucer hormoni pojeli… ali pojeli. Da sam mogla, potukla bi se sama sa sobom
Oostajemo sve okruglije! I ne znam tko je kupio ona kolica, ali bas su lijepa :)
Danas sam se nasla u drustvu jedne ginekologinje, kojoj se cini da je mojih dobivenih 7 kg puno za ove tjedne trudnoce. U utorak idem na pregled kod svog doktora i bas me zanima sto ce reci. Nisam sve dosad to smatrala nekom jako problematicnom brojkom jer se osjecam dobro, ali sad sam bogme u dilemi…
Ma daaj, kakvi puno...kompliciraju bezveze, be zamaraj se, kolko si dobila od zadnjeg pregleda? Mislim da je njima važno da ne dobivaš puno odjednom...oo da, hormoni su gadna stvar😂😂...kolica imam u planu naručiti, nisam ih još kupila..ali da, moja su 😀, hvala, nadam se da budu takva i uživo😀,.
Ma iskreno i nervira me sta vecina razgovora ide:
'Koliko daleko si? A koliko si se udebljala.'
Od zadnjeg pregleda prije 5 tjedana sam dobila 3 kg, ali bas sam osjetila da mi se apetit otvorio, a bogme sam i dobila trbuh preko noci. Bas me zanima sta ce moji reci.
Kolica su mi divna ja nikako da se nakanim naruciti za ovog svog Prdonju. Na kraju cu ga nositi na rukama jer nece stici na vrijeme
27.6. 💙
To su gluposti,svi su oni individualni,nekom puno,nekom manje,bitno da si ti ok i beba,a koliko treba dobit cemo,protiv toga ne možemo..i ono kad vicu na nas,bas me to zanima tko bi se derao na mene
Tjesi me sto je moj doktor skroz ok i ne panicari. Jos me ceka opet test na antitijela nakon ovog pregleta i na gestacijski i kad se toga sjetim odmah bi pozderala sve, ako mi ga nadju da ga nadju s razlogom
27.6. 💙
Ma iskreno i nervira me sta vecina razgovora ide:
'Koliko daleko si? A koliko si se udebljala.'
Od zadnjeg pregleda prije 5 tjedana sam dobila 3 kg, ali bas sam osjetila da mi se apetit otvorio, a bogme sam i dobila trbuh preko noci. Bas me zanima sta ce moji reci.
Kolica su mi divnaja nikako da se nakanim naruciti za ovog svog Prdonju. Na kraju cu ga nositi na rukama jer nece stici na vrijeme
I meni je moja rekla prošli puta da sam prenaglo dobila..a nisam nego me sestra nije dobo izvagala, 2kg više mi stavila😱...sad sam sugurno dobila bar 2 ili 3kg jer ležim samo a jedem isto ili više. Ma stići ćeš, ne brini 😂
Joj daj pusti je. Kaj bi Jama i ja trebale s našim plusom, da mi netko prigovori rekla bi mu da se stera 🤣🤣
A trbuh nam svima iskace sad 😂 cak je i mm sinoc rekao da sam postala "moj prijatelj Willy" preko noci 😂😂😂 kad se sagnem dode mi povratit koliko me stisne sve
Ne sekiraj se, vidi si koliki ti je BMI bio prije trudnoce pa se po tome vodi ili jednostavno slusaj svog gin
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Mi smo jutros gldali dokumentarac o morzevima. Reci cu samo da MM ima novi nadimak za mene 🐳🐳🐳
27.6. 💙
Mi smo jutros gldali dokumentarac o morzevima. Reci cu samo da MM ima novi nadimak za mene 🐳🐳🐳
😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji