Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2018. 19:13

Confused

Cure samo da vas pozdravim,puse vama i bebacima 😘😘😘 Nadam se da ste sve dobro,obecajem da cu svratit cesce na forum 😉

😘😘🤗eeii, ko se to nas sjetio😀...jesi dobro? Kaj ima kod vas?

02. Ožujak 2018. 19:27

Ja si i danas odspavala popodne. Bas su mi ovo dani za spavanje. Sad mi je M otisao na koncert,  ja pokusavam malog natjerat da se okupa,  pa da ga strpam u krevet. Bas sam kilava ko i vrijeme 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Ožujak 2018. 19:31

ProudMomy

Ja si i danas odspavala popodne. Bas su mi ovo dani za spavanje. Sad mi je M otisao na koncert, ja pokusavam malog natjerat da se okupa, pa da ga strpam u krevet. Bas sam kilava ko i vrijeme 😂

Super kaj možeš spavati prek dana..ja bi pa neide, onda dođe noć, legne m u krevet i ko što bi ti rekla duša mi spava a nemogu jer on hrče svakim udahom😱

02. Ožujak 2018. 19:39

Ena31

ProudMomy

Ja si i danas odspavala popodne. Bas su mi ovo dani za spavanje. Sad mi je M otisao na koncert, ja pokusavam malog natjerat da se okupa, pa da ga strpam u krevet. Bas sam kilava ko i vrijeme 😂

Super kaj možeš spavati prek dana..ja bi pa neide, onda dođe noć, legne m u krevet i ko što bi ti rekla duša mi spava a nemogu jer on hrče svakim udahom😱

Ja uvijek mogu spavati 😂
    Muz mi ne hrce,  srecom. Ali ja u trudnoci hrcem, al on kaze da hrcem samo dok sama spavam. Tipa ako odem prije njega na spavanje,  pa kad od dodje u krevet cuje da hrcem,  al me malo gurne,  pa prstanem i vise ne hrcem.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Ožujak 2018. 19:41

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ja uvijek mogu spavati 😂
    Muz mi ne hrce, srecom. Ali ja u trudnoci hrcem, al on kaze da hrcem samo dok sama spavam. Tipa ako odem prije njega na spavanje, pa kad od dodje u krevet cuje da hrcem, al me malo gurne, pa prstanem i vise ne hrcem.

Ja već ludim, noćima ne spavam i samo čekam da kupi taj hebeni sprej više, nije ga bilo u ljekarni pa je naručio..jooj..

02. Ožujak 2018. 19:46

Ena31

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

Ja uvijek mogu spavati 😂
    Muz mi ne hrce, srecom. Ali ja u trudnoci hrcem, al on kaze da hrcem samo dok sama spavam. Tipa ako odem prije njega na spavanje, pa kad od dodje u krevet cuje da hrcem, al me malo gurne, pa prstanem i vise ne hrcem.

Ja već ludim, noćima ne spavam i samo čekam da kupi taj hebeni sprej više, nije ga bilo u ljekarni pa je naručio..jooj..

A sirota! 
    Mene nerviraju recimo njegovi alarmi ujutro. Ja sam inace tip koji si navije jedan alarm i ustane i bok. A onje tip koji ukljuci 5 alarma na svakih 5 minuta. Znaci ja ispizdim svako jutro kad to krene zvrcat svako jutro. Medjutim recimo jucer cak ni to nisam cula koliko sam cvrsto spavala. Cak sam ga pitala jel ostao u boravku spavati,  jer nisam cula kad je ustajao.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

02. Ožujak 2018. 19:50

😂😂i ja sam tip za alarme takve, svakih par minuta😂😂

02. Ožujak 2018. 20:19

Ena31

Daj me nemoj zezat?
    Nikad to necu razumjet,  nikad! 😂
    Mene to tak nazivcira.
    Znaci ja kad radim,  idemo zajedno na posao. S tim da ja ustajem prva,  da se ja spremim,  pa on i Maks ustaju u isto vrijeme,  ja spremim Maksa,  on sebe. Njegovi alarmi pocinju zvonit 5 minuta poslije mog,  prvog i jedinog. 

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    02. Ožujak 2018. 20:21

ivymicek

Ena31

franovamamita

Ena31

franovamamita

enama ja nisam danas ni kuhala jednostavno ostala vise bez ideje i reko jedan dan mozemo ovako…a repu nikada nne kuham uvijek samo zelje,ali repu s grahom mogu i ja pojesti…mislim ja mogu sve pojesti..

😂😂i ja..skoro sve😂😂, ali ovo nisam mogla nikako progutati, bacila😊..pssst

sad bih te cinkala svekrvi i rekla da neces naaaaamjerno jesti

😂😂a ja bi joj rekla da mi ne valja i onda bi se sirota plakala🙄

😂😂😂 I moja se tak voli rasplakati 😂😂

Hahahha 😂😂 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

02. Ožujak 2018. 20:28

ProudMomy

Ena31

Daj me nemoj zezat?
    Nikad to necu razumjet, nikad! 😂
    Mene to tak nazivcira.
    Znaci ja kad radim, idemo zajedno na posao. S tim da ja ustajem prva, da se ja spremim, pa on i Maks ustaju u isto vrijeme, ja spremim Maksa, on sebe. Njegovi alarmi pocinju zvonit 5 minuta poslije mog, prvog i jedinog.

Da😂😂...kad sam lijena ustati...užas...a m se uvjek digne puno ranije i to na svoj 1 alarm, ko ti😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.