😂😂i ja sam tip za alarme takve, svakih par minuta😂😂
Daj me nemoj zezat?
Nikad to necu razumjet, nikad! 😂
Mene to tak nazivcira.
Znaci ja kad radim, idemo zajedno na posao. S tim da ja ustajem prva, da se ja spremim, pa on i Maks ustaju u isto vrijeme, ja spremim Maksa, on sebe. Njegovi alarmi pocinju zvonit 5 minuta poslije mog, prvog i jedinog.
Da😂😂...kad sam lijena ustati...užas...a m se uvjek digne puno ranije i to na svoj 1 alarm, ko ti😁
Cure samo da vas pozdravim,puse vama i bebacima 😘😘😘 Nadam se da ste sve dobro,obecajem da cu svratit cesce na forum 😉
😘😘🤗eeii, ko se to nas sjetio😀…jesi dobro? Kaj ima kod vas?
Dobro sam,nema nista novoga.Malo me uhvatila prehlada,pijem caj,cucam pastile od islandskog lisaja,nadam se da ce brzo proc...Beba tuce sve nize i osjecam pritisak dole stalno,ima bit da se jako nisko namjestila...Pregled 9.3...Kakvo je stanje kod tebe,jesi bila vec na kontrolu?
E da i radila sam Ogtt,nalaz uredan 🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Cure samo da vas pozdravim,puse vama i bebacima 😘😘😘 Nadam se da ste sve dobro,obecajem da cu svratit cesce na forum 😉
😘😘🤗eeii, ko se to nas sjetio😀…jesi dobro? Kaj ima kod vas?
Dobro sam,nema nista novoga.Malo me uhvatila prehlada,pijem caj,cucam pastile od islandskog lisaja,nadam se da ce brzo proc…Beba tuce sve nize i osjecam pritisak dole stalno,ima bit da se jako nisko namjestila…Pregled 9.3…Kakvo je stanje kod tebe,jesi bila vec na kontrolu?
E da i radila sam Ogtt,nalaz uredan 🙂
A jbmu, sad je vrijeme prehlada baš...super za oggt😀👍...ja sam ti ovak ok, bebo lupa na sve strane, ko hobotnica😂pa se nadam da se i pomaknuo gore, nisam još bila, tek 13og mi je kontrola
Kad smo kod lupanja i pozicije bebe, moj se isto konacno popeo. Vecina udaraca je oko pupka, al evo veceras udara i malo vislje, skoro pod rebra! Sam nek se mice od porodjajnog kanala 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo me 🤗🤗🤗🤗🤗 Samnom je sve ok , standard krevet , krevet pa se borim sama sa sobom :D u srijedu je cetvrti doktor rekao da je cura pa onda valjda je 😂😂 upravo sam se rasplakala jer vise nema salame jedine koju sam znala pojest i gledam muza kako tamani kobasu domacu i placem 😂😂 imam uzasne pak probleme sa vjetrovima isto i to je ugl to kod mene :D bebica ima samo 510 grama 🤗🤗

A sta se lupkanja tice uvijek isto blizu reza od carskog me lupka :D

Kad smo kod lupanja i pozicije bebe, moj se isto konacno popeo. Vecina udaraca je oko pupka, al evo veceras udara i malo vislje, skoro pod rebra! Sam nek se mice od porodjajnog kanala 😁
To i ja velim 😂🙏🙏
Evo me 🤗🤗🤗🤗🤗 Samnom je sve ok , standard krevet , krevet pa se borim sama sa sobom :D u srijedu je cetvrti doktor rekao da je cura pa onda valjda je 😂😂 upravo sam se rasplakala jer vise nema salame jedine koju sam znala pojest i gledam muza kako tamani kobasu domacu i placem 😂😂 imam uzasne pak probleme sa vjetrovima isto i to je ugl to kod mene :D bebica ima samo 510 grama 🤗🤗
Ajde super da je sve ok, ne plakati, ukradi mu komadić, dva za gušt, niš ti nebude. Super da je bebica dobro, čestitke na princezi 😀, znači malena dobiva sekicu 😍
Da da , mala Lucija stize sredinom 6 mj ako Bog da ❤️❤️ Ma uzasno su slane 🤮🤮 da nisu bi ja :D

Da da , mala Lucija stize sredinom 6 mj ako Bog da ❤️❤️ Ma uzasno su slane 🤮🤮 da nisu bi ja :D
Ma dati će 😀🙏🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji