Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    02. Ožujak 2018. 20:55

Ena31

Confused

Cure samo da vas pozdravim,puse vama i bebacima 😘😘😘 Nadam se da ste sve dobro,obecajem da cu svratit cesce na forum 😉

😘😘🤗eeii, ko se to nas sjetio😀…jesi dobro? Kaj ima kod vas?

Dobro sam,nema nista novoga.Malo me uhvatila prehlada,pijem caj,cucam pastile od islandskog lisaja,nadam se da ce brzo proc...Beba tuce sve nize i osjecam pritisak dole stalno,ima bit da se jako nisko namjestila...Pregled 9.3...Kakvo je stanje kod tebe,jesi bila vec na kontrolu?
    E da i radila sam Ogtt,nalaz uredan 🙂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

02. Ožujak 2018. 20:59

Confused

Ena31

Confused

Cure samo da vas pozdravim,puse vama i bebacima 😘😘😘 Nadam se da ste sve dobro,obecajem da cu svratit cesce na forum 😉

😘😘🤗eeii, ko se to nas sjetio😀…jesi dobro? Kaj ima kod vas?

Dobro sam,nema nista novoga.Malo me uhvatila prehlada,pijem caj,cucam pastile od islandskog lisaja,nadam se da ce brzo proc…Beba tuce sve nize i osjecam pritisak dole stalno,ima bit da se jako nisko namjestila…Pregled 9.3…Kakvo je stanje kod tebe,jesi bila vec na kontrolu?
    E da i radila sam Ogtt,nalaz uredan 🙂

A jbmu, sad je vrijeme prehlada baš...super za oggt😀👍...ja sam ti ovak ok, bebo lupa na sve strane, ko hobotnica😂pa se nadam da se i pomaknuo gore, nisam još bila, tek 13og mi je kontrola

02. Ožujak 2018. 21:16

Kad smo kod lupanja i pozicije bebe,  moj se isto konacno popeo. Vecina udaraca je oko pupka,  al evo veceras udara i malo vislje,  skoro pod rebra! Sam nek se mice od porodjajnog kanala 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    02. Ožujak 2018. 21:16

Evo me 🤗🤗🤗🤗🤗 Samnom je sve ok , standard krevet , krevet pa se borim sama sa sobom :D u srijedu je cetvrti doktor rekao da je cura pa onda valjda je 😂😂 upravo sam se rasplakala jer vise nema salame jedine koju sam znala pojest i gledam muza kako tamani kobasu domacu i placem 😂😂 imam uzasne pak probleme sa vjetrovima isto i to je ugl to kod mene :D bebica ima samo 510 grama 🤗🤗

bojana27
    02. Ožujak 2018. 21:17

A sta se lupkanja tice uvijek isto blizu reza od carskog me lupka :D 

02. Ožujak 2018. 21:21

ProudMomy

Kad smo kod lupanja i pozicije bebe, moj se isto konacno popeo. Vecina udaraca je oko pupka, al evo veceras udara i malo vislje, skoro pod rebra! Sam nek se mice od porodjajnog kanala 😁

To i ja velim 😂🙏🙏

02. Ožujak 2018. 21:23

Bojana27

Evo me 🤗🤗🤗🤗🤗 Samnom je sve ok , standard krevet , krevet pa se borim sama sa sobom :D u srijedu je cetvrti doktor rekao da je cura pa onda valjda je 😂😂 upravo sam se rasplakala jer vise nema salame jedine koju sam znala pojest i gledam muza kako tamani kobasu domacu i placem 😂😂 imam uzasne pak probleme sa vjetrovima isto i to je ugl to kod mene :D bebica ima samo 510 grama 🤗🤗

Ajde super da je sve ok, ne plakati, ukradi mu komadić, dva za gušt, niš ti nebude. Super da je bebica dobro, čestitke na princezi 😀, znači malena dobiva sekicu 😍

bojana27
    02. Ožujak 2018. 21:26

Da da , mala Lucija stize sredinom 6 mj ako Bog da ❤️❤️ Ma uzasno su slane 🤮🤮 da nisu bi ja :D 

02. Ožujak 2018. 21:39

Bojana27

Da da , mala Lucija stize sredinom 6 mj ako Bog da ❤️❤️ Ma uzasno su slane 🤮🤮 da nisu bi ja :D

Ma dati će 😀🙏🙏

02. Ožujak 2018. 21:44

Ja isto obozavam domace kobase! Bas mi stari neki dan donio nase. Morala sam probati,  jace od mene. Ne jedem slatko,  al zato si mi takve stvari porok. Kobasice,  kulen,  kulenova seka,  sirevi raznorazni,  recimo skeipavac,  dimljeni jooooj sve bi pojela sad 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.