Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    03. Ožujak 2018. 18:26

Mene je moj već prozvao kitom hahahah al nije ni on niš bolji pa smo bar kitovi u paru 😂😂😂
    Napokon stigla doma,a izašla iz stana u 6 ujutro..mislim da se ovaj kit ide nasukati u krevet i odspavati sat vremena da se oporavim 😴 

bojana27
    03. Ožujak 2018. 18:40

Ajme zenske ja cu poludiiiit :/ , nadutost me tako jako muci i s oprostenjem prdim svako malo , muz mi se iselio iz sobe jer nemre durat a ja pod prozorom na kip da se lufta , ne znam vise kaj napravit 🤮🤢

HappySeal
    03. Ožujak 2018. 18:42

Bojana27

Ajme zenske ja cu poludiiiit :/ , nadutost me tako jako muci i s oprostenjem prdim svako malo , muz mi se iselio iz sobe jer nemre durat a ja pod prozorom na kip da se lufta , ne znam vise kaj napravit 🤮🤢

Odprdi do kraja. Prezivjet ce on 

27.6. 💙

bojana27
    03. Ožujak 2018. 18:48

Ma vec par dana je to nepodnosljivo :/ a ne znam kako da si pomognem

03. Ožujak 2018. 18:49

HappySeal

Bojana27

Odprdi do kraja. Prezivjet ce on

😂😂😂😂 baš to😂🤣

03. Ožujak 2018. 18:58

Bojana probaj uzet Espumisan, čitala sam da je ok..a po forumima pišu i da im je donat mg pomogao.

bojana27
    03. Ožujak 2018. 19:01

Ne znam jel smijemo espumisan ?

03. Ožujak 2018. 19:08

Bojana27

Ne znam jel smijemo espumisan ?

Espumisan® - sadrži simetikon za simptomatsko liječenje nadutosti
    www.espumisan.hr › Espumisan-R

Budući da se djelatna tvar izlučuje u nepromijenjenom obliku, lijek mogu uzimati trudnice i dojilje. *U slučaju već postojećih i/ili novih tegoba koje su se javile u području trbuha

• Ivana992
    03. Ožujak 2018. 19:39

Onda.cu ja u ljetnje jer san i ja ljetna 😂😂 meni je ovo prva trudnoca, jos sad samo da.nadjen temu di su ostavljene mame da dobijen koji savjet... neznan kako je vama.al ja san u ovih tjedan dana skoro svaki tjedan na pregledu i vadjenju krvi... svako malo bolove iman i upale a ne izlazin iz kuce 

Tea👶
    03. Ožujak 2018. 19:41

Hahahha sve smo neke slatke zivotinjice
    Ja se danas malo preforsirala s ciscenjem.  Stvarno sam generalku radila... odmorila malo, sad jos lezim i pijem kavu, pa cu ispeci palačinke i nazad na kauc. Tocno sam osjetila kako mi se stvrdnuti trbuh, kao da sam u grču, od saginjanja 🙄 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.