Curke koje vitamine pijete? Ja pijem Novalac. Što mislite da li je moguće da on stvara mučnine? Jel pijete baš svaki dan ili samo povremeno?
Ja isto pijem novalac i nije mi zlo. Moguće je svašta pa i to da stvaraju mučnine. Ja ih pihem prije spavanja i ne na prazan želudac. I da pijem svaki dan.
Stvar je u tome zapravo da mi je danas cijeli dan ok bilo i 2h nakon što sam popila me uhvatila mučnina. Pokušati ću preskočiti jedan dan da testiram ili navečer piti. Inače pijem ujutro poslije dorucka.
Jel pijete još što ili samo novalac?
Curke koje vitamine pijete? Ja pijem Novalac. Što mislite da li je moguće da on stvara mučnine? Jel pijete baš svaki dan ili samo povremeno?
Ja isto pijem novalac i nije mi zlo. Moguće je svašta pa i to da stvaraju mučnine. Ja ih pihem prije spavanja i ne na prazan želudac. I da pijem svaki dan.
Stvar je u tome zapravo da mi je danas cijeli dan ok bilo i 2h nakon što sam popila me uhvatila mučnina. Pokušati ću preskočiti jedan dan da testiram ili navečer piti. Inače pijem ujutro poslije dorucka.
Jel pijete još što ili samo novalac?
Ja pijem elebaby i dodatno Mg, nemam mucnina od njih. Pijem ih redovito, osim kad popijem zadnju u kutiji....par dana budem bez njih ✌🏼
Laku noc zene 🌙
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Dobro jutro krafnice moje 😀😘...ja pijem Novalac uz doručak, znači počnem jesti i s šumećim magnezijem popijem Novalac, nikad mi nije bilo zlo od njega(iako Wantobemomi, u tvojim tjednima sam i ja imala mučnine još).
Veselim se izlasku iz kuće sutra, idem na kks, uk i uk s abg😀, nakon 23 dana kućnog pritvora imam jedno par sati vani😂.
Dobro jutro krafnice moje 😀😘…ja pijem Novalac uz doručak, znači počnem jesti i s šumećim magnezijem popijem Novalac, nikad mi nije bilo zlo od njega(iako Wantobemomi, u tvojim tjednima sam i ja imala mučnine još).
Veselim se izlasku iz kuće sutra, idem na kks, uk i uk s abg😀, nakon 23 dana kućnog pritvora imam jedno par sati vani😂.
To me i pati. Haha nikako da prođu mucnine 🤣 mislim smanjuju se definitivno ali nikako proći 🤔
Jutro svima!
Wanttobemom ja sam do nedavno povracala, a i sad mi jos bude muka tak da....
Ena znam kako ti je, kad odlazak kod doktora i u lab postane izlazak to je divno .
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro drage moje! Nadam se da ste se naspavale ☺️ I za vas na mirovanju,da čim prije možete i u drugi izlazak osim kod dr 😘😘😘
dobro jutro zenice kaskam par dana za vama... zgrijesila sam fejs me obuzeo 😂
al evo da donesem novost.. prijavljujem 14 tjedan
dobro jutro zenice kaskam par dana za vama… zgrijesila sam fejs me obuzeo 😂
al evo da donesem novost.. prijavljujem 14 tjedan
Jooj draga, baš si vitka, ti još ne spadaš u 🐳🐳😂😂😂, bušica se polako nazire😍
Bok cure :)
wanttobemom, ja sam do 14.tjedna imala mučnine pa ti je to još možda normalno....
cuvita, tak se i meni negde vidi, mislim da bu za par tjedana zrasla!
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji