Hahahha sve smo neke slatke zivotinjice
Ja se danas malo preforsirala s ciscenjem. Stvarno sam generalku radila… odmorila malo, sad jos lezim i pijem kavu, pa cu ispeci palačinke i nazad na kauc. Tocno sam osjetila kako mi se stvrdnuti trbuh, kao da sam u grču, od saginjanja 🙄
Odmori draga, slušaj svoje tijelo😀..i nemoj se baš previše saginjati...meni trbuh stalno tvrd🤔
Vidim da vas sve te kile brinu ja sam na +6 bila prije 2 tjedna e onda mi je crkla vaga 😁tako da se sad puno bolje osjecam odkad je ne gledam ali idem u utorak na pregled pa cemo se ja i sestra i doktorica skupa cuditi odkud tolke kile 😂
A vidim da se neko zali na vjetrove al sam zab koo..ocu samo rec imala sam i ja taj problem od 19 do 21 tt ne znam kako ni zasto ali meni je mg mivela jako puno pomogla..a i mm je bjezao okolo sta da mu radim tako ja mogu cjele godine od njega bjezati 😁
Hahahha sve smo neke slatke zivotinjice
Ja se danas malo preforsirala s ciscenjem. Stvarno sam generalku radila… odmorila malo, sad jos lezim i pijem kavu, pa cu ispeci palačinke i nazad na kauc. Tocno sam osjetila kako mi se stvrdnuti trbuh, kao da sam u grču, od saginjanja 🙄
I ja sam se neki dan upustila u malo vece ciscenje i imala sam isto u par navrata trbuh kao kamen 😥
Joj uzas, a vodim se time "slusaj svoje tijelo" 😂 mislim da sam svaki put kad je nekoj bilo nesto rekla upravo to hahah 💕
Cijeli tjedan je neko ruzno vrijeme i nije mi se bas cistilo i kao ajde subota je, natjerala se ocistit sve da sam mirna par dana i eto, koma...jos se nekako L namjestio taman da mi stisce zeludac, pa mi je i taj osjećaj težine prisutan...tegobe debelih 🙄😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Joj dodem vas povirit,ono tema kile...uffff...gibam u krpe.Laka vam noc 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Curke koje vitamine pijete? Ja pijem Novalac. Što mislite da li je moguće da on stvara mučnine? Jel pijete baš svaki dan ili samo povremeno?
Franova 😍 divni. Baš ste se zaokružili.
Haopy no sikiriki za kile pogotovo ako se tvoj primarni dr ne opterećuje. Ja sam u tvojim tjednima bila na +5.5/6 i moj dr mi je rekao da sam manekenka tak ak sam ja onda si i ti 😂.
Ena bravo za tuto kompleto krevetić i za kolica, još samo sve treba kupiti i sastaviti 😊.
Ivana dobro došla , neka ti bude lijepa trudnoća s nama 😊.
Bojana mislim da su vjetrovi baš problem trudnicama i mene stalno muče. Mislim da možeš espumisan ali uvijek možeš.pitati tetu u ljekarni.
Pharmama aktivan dan? Odmaraj kao i curke koje su se preforsirale čišćenjem.
P.s i mene muće te BH kontrakcije pogotovo kad se preforsiram.
Laku noć
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke koje vitamine pijete? Ja pijem Novalac. Što mislite da li je moguće da on stvara mučnine? Jel pijete baš svaki dan ili samo povremeno?
Ja isto pijem novalac i nije mi zlo. Moguće je svašta pa i to da stvaraju mučnine. Ja ih pihem prije spavanja i ne na prazan želudac. I da pijem svaki dan.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji