Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    03. Ožujak 2018. 19:41

Stvrdnuo*

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

03. Ožujak 2018. 19:53

Tea👶

Hahahha sve smo neke slatke zivotinjice
    Ja se danas malo preforsirala s ciscenjem. Stvarno sam generalku radila… odmorila malo, sad jos lezim i pijem kavu, pa cu ispeci palačinke i nazad na kauc. Tocno sam osjetila kako mi se stvrdnuti trbuh, kao da sam u grču, od saginjanja 🙄

Odmori draga, slušaj svoje tijelo😀..i nemoj se baš previše saginjati...meni trbuh stalno tvrd🤔

Mladamamica1911
    03. Ožujak 2018. 22:19

Vidim da vas sve te kile brinu ja sam na +6 bila prije 2 tjedna e onda mi je crkla vaga 😁tako da se sad puno bolje osjecam odkad je ne gledam ali idem u utorak na pregled pa cemo se ja i sestra i doktorica skupa cuditi odkud tolke kile 😂 
    A vidim da se neko zali na vjetrove al sam zab koo..ocu samo rec imala sam i ja taj problem od 19 do 21 tt ne znam kako ni zasto ali meni je mg mivela jako puno pomogla..a i mm je bjezao okolo sta da mu radim tako ja mogu cjele godine od njega bjezati 😁

Mladamamica1911
    03. Ožujak 2018. 22:20

Tea👶

Hahahha sve smo neke slatke zivotinjice
    Ja se danas malo preforsirala s ciscenjem. Stvarno sam generalku radila… odmorila malo, sad jos lezim i pijem kavu, pa cu ispeci palačinke i nazad na kauc. Tocno sam osjetila kako mi se stvrdnuti trbuh, kao da sam u grču, od saginjanja 🙄

I ja sam se neki dan upustila u malo vece ciscenje i imala sam isto u par navrata trbuh kao kamen 😥

Tea👶
    03. Ožujak 2018. 22:48

Joj uzas, a vodim se time "slusaj svoje tijelo" 😂 mislim da sam svaki put kad je nekoj bilo nesto rekla upravo to hahah 💕
    Cijeli tjedan je neko ruzno vrijeme i nije mi se bas cistilo i kao ajde subota je, natjerala se ocistit sve da sam mirna par dana i eto, koma...jos se nekako L namjestio taman da mi stisce zeludac, pa mi je i taj osjećaj težine prisutan...tegobe debelih 🙄😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Confused
    03. Ožujak 2018. 22:54

Joj dodem vas povirit,ono tema kile...uffff...gibam u krpe.Laka vam noc 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

03. Ožujak 2018. 23:09

Laku noć loptice 😀😍😘

wanttobemom
    04. Ožujak 2018. 00:05

Curke koje vitamine pijete? Ja pijem Novalac. Što mislite da li je moguće da on stvara mučnine? Jel pijete baš svaki dan ili samo povremeno?

ivymicek
    04. Ožujak 2018. 00:12

Franova 😍 divni. Baš ste se zaokružili.
    Haopy no sikiriki za kile pogotovo ako se tvoj primarni dr ne opterećuje. Ja sam u tvojim tjednima bila na +5.5/6 i moj dr mi je rekao da sam manekenka tak ak sam ja onda si i ti 😂.
    Ena bravo za tuto kompleto krevetić i za kolica, još samo sve treba kupiti i sastaviti 😊.
    Ivana dobro došla , neka ti bude lijepa trudnoća s nama 😊.
    Bojana mislim da su vjetrovi baš problem trudnicama i mene stalno muče. Mislim da možeš espumisan ali uvijek možeš.pitati tetu u ljekarni.
    Pharmama aktivan dan? Odmaraj kao i curke koje su se preforsirale čišćenjem. 
    P.s  i mene muće te BH kontrakcije pogotovo kad se preforsiram.
    Laku noć 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    04. Ožujak 2018. 00:14

wanttobemom

Curke koje vitamine pijete? Ja pijem Novalac. Što mislite da li je moguće da on stvara mučnine? Jel pijete baš svaki dan ili samo povremeno?

Ja isto pijem novalac i nije mi zlo. Moguće je svašta pa i to da stvaraju mučnine. Ja ih pihem prije spavanja i ne na prazan želudac. I da pijem svaki dan.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.