Utješile ste me 😁 hvala vam. A dajte mi recite zašto pijete magnezij? Jel to na preporuku gin ili?
dobro jutro zenice kaskam par dana za vama… zgrijesila sam fejs me obuzeo 😂
al evo da donesem novost.. prijavljujem 14 tjedan
Predivnoo. Ja sam 13+4 i još mi se ništa ne vidi 🤔 samo malo mog sala nakupljenog za Božić. Na 50 kg sam još. Zbog mucnine skinula 2 kg. Kad ste vi ostale počele dobivati kg
Ja stavila juhu kuhat za iduci tjedan da imam za gablec.
Polako pa cu jos rucak spremiti - pileci zabatak i peceni krumpir sa salatom.
Bas sam nekako lose volje i umorna zadnja tri dana...
Cuvita, divna si!
27.6. 💙
Dobar dan!
Mi čekamo ručak kod sveki, jakooo gladni i nikako dočekat.
Cuvita 😍😍😍 mala buša se nazire!
Happy i ja imam ups and downs zadnjih tjedan dans. Mislim da nam fali sunca i D vitamina ili ti proljeće 😤
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dan cure
cuvita aaaa pocinje se nazirati,bas lijepo 😍😍
od vitamina pijem almagea prenatal omega 3+ i pijem magnezij direkt jedan dnevno...i aspirin100...
sto se tice raspolozenja nemam pojma sta da napisem jer se mjenja iz trena u tren cas bih plakala cas oci nekome iskopala bez zezanja uh 😤😤😤😤😤
ena i ja se sjetila nas klokanica ksd sam vidjela 😂😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
dan cure
cuvita aaaa pocinje se nazirati,bas lijepo 😍😍
od vitamina pijem almagea prenatal omega 3+ i pijem magnezij direkt jedan dnevno…i aspirin100…
sto se tice raspolozenja nemam pojma sta da napisem jer se mjenja iz trena u tren cas bih plakala cas oci nekome iskopala bez zezanja uh 😤😤😤😤😤
ena i ja se sjetila nas klokanica ksd sam vidjela 😂😂😂😂😂😂
Zakaj Aspirin?
Ja pijem prenatal od Solgara + omega 3 od natural wealth.
Ja startala sa 47 kg. Sad sam sa 22 tjedna na 52 kg znači +5. Kile počele dolaziti od 14-15 tjedna nadalje.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
dobro jutro zenice kaskam par dana za vama… zgrijesila sam fejs me obuzeo 😂
al evo da donesem novost.. prijavljujem 14 tjedan
Predivnoo. Ja sam 13+4 i još mi se ništa ne vidi 🤔 samo malo mog sala nakupljenog za Božić. Na 50 kg sam još. Zbog mucnine skinula 2 kg. Kad ste vi ostale počele dobivati kg
A blago ti se, ja sam bila na 51 kg kad san saznala da san trudna (odma nakon 3 tjedna) a sad iman 58 kg (u 6-7 tjedana 7 kg) s tima da ne jedem baš puno 😂😂
Mi stigli s ručka,bili kod sveki i najeli se ko prasci 😂 sad malo odmora i onda je u planu peglanje..
Cuvita počinje se polako vidjeti ❤️
Wanttobemom sad pijem Elebaby, kad sam pila Elevit znalo mi je biti teško u želucu ako bi ga popila odmah ujutro..kad je o kilama riječ, počela sam dobivati tek nakon 13.-14.tjedna..uz to da ja uopće nisam imala mučnine i mogla sam normalno jesti..sad sam na +4,5
Evo i slikice za puni tjedan 😁 slikano je prije papanja pa ne izgledam tak okruglo ko kasnije tokom dana 😂😂
Mi stigli s ručka,bili kod sveki i najeli se ko prasci 😂 sad malo odmora i onda je u planu peglanje..
Cuvita počinje se polako vidjeti ❤️
Wanttobemom sad pijem Elebaby, kad sam pila Elevit znalo mi je biti teško u želucu ako bi ga popila odmah ujutro..kad je o kilama riječ, počela sam dobivati tek nakon 13.-14.tjedna..uz to da ja uopće nisam imala mučnine i mogla sam normalno jesti..sad sam na +4,5
Evo i slikice za puni tjedan 😁 slikano je prije papanja pa ne izgledam tak okruglo ko kasnije tokom dana 😂😂
Još jedna vitka fit mamma😍😘
Sortiraj odgovore
Najstariji