evo nas
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
evo nas
😍😍😍😍slatkica😍😍😍 jeste mi se zaokružili ljepo😍, čak malo i u ličeku😀😍😘.
Danas je poluozbiljna faca, napredak😀😀
evo nas
hvala 😙 a da draga svugdje sam dobiila eto danas stala na vagu u 3,4 dana dobila kilu kako je to moguce 😤😤😤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
evo nas
hvala 😙 a da draga svugdje sam dobiila eto danas stala na vagu u 3,4 dana dobila kilu kako je to moguce 😤😤😤
Nisi ti, beba je 😍😍, tak se ja tješim...ma nije, to ti je tekućina, slabija probava, a i fina papica😂😂..pa kaj onda i da je..ja nemam vagu pa sam si ok😂..osim kad idem kod mame, prvo stajem na vagu😂
Franova 😍😍
Tak i meni zna naglo skočiti vaga..2 tjedna nis i onda u par dana šok 😂
Lorelli s500 neka..
Franova 😍😍😍😍
Ena lijepa su kolica, al ne znam fakat nis o njima.
Majko mila, nije mi bilo dosta sto sam kulen doruckovala, nego sam se za ruckak ubila od megica. Jos disat ne mogu. Fuj fuj!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Lorelli s500 neka..
Ne mislis uzet 3u1?
Inace Lorelli kolica su super,ja sam uzela njihova ona sta se sklapaju ko knjiga,ona laganija,na dir kisobran kolica,ali puno kvalitetnija i u 3 polozaja.Hajdi se vozila u njima i ostala su savrseno ocuvana tako da ce se i sekica vozit u njima kad nam dosade velika.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Lorelli s500 neka..
Ne mislis uzet 3u1?
Inace Lorelli kolica su super,ja sam uzela njihova ona sta se sklapaju ko knjiga,ona laganija,na dir kisobran kolica,ali puno kvalitetnija i u 3 polozaja.Hajdi se vozila u njima i ostala su savrseno ocuvana tako da ce se i sekica vozit u njima kad nam dosade velika.
Ova i jesu 3u1, bar tak piše 😂, uzet ću ih pa kud puklo😂...i krevetić sam našla za 999kn, s madracem i posteljinom
evo ja prvi put tu i prvi put pišem pa neznam u koju grupu spada 10 tjedana trudnoće :D Doktorica je stavila termin 24.8. al meni je to nerealno :D
Sortiraj odgovore
Najstariji