Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    03. Ožujak 2018. 13:39

evo nas

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

03. Ožujak 2018. 13:45

franovamamita

evo nas

😍😍😍😍slatkica😍😍😍 jeste mi se zaokružili ljepo😍, čak malo i u ličeku😀😍😘.
    Danas je poluozbiljna faca, napredak😀😀

franovamamita
    03. Ožujak 2018. 13:55

Ena31

franovamamita

evo nas

hvala 😙 a da draga svugdje sam dobiila eto danas stala na vagu u 3,4 dana dobila kilu kako je to moguce 😤😤😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

03. Ožujak 2018. 14:01

franovamamita

Ena31

franovamamita

evo nas

hvala 😙 a da draga svugdje sam dobiila eto danas stala na vagu u 3,4 dana dobila kilu kako je to moguce 😤😤😤

Nisi ti,  beba je 😍😍,  tak se ja tješim...ma nije, to ti je tekućina, slabija probava,  a i fina papica😂😂..pa kaj onda i da je..ja nemam vagu pa sam si ok😂..osim kad idem kod mame, prvo stajem na vagu😂

pharmamma
    03. Ožujak 2018. 15:28

Franova 😍😍
    Tak i meni zna naglo skočiti vaga..2 tjedna nis i onda u par dana šok 😂

03. Ožujak 2018. 15:32
    Našla sam kolica na e kupi, kak vam se izgleda?
    Našla sam kolica na e kupi, kak vam se izgleda?

Lorelli s500 neka..

03. Ožujak 2018. 15:51

Franova 😍😍😍😍
    Ena lijepa su kolica,  al ne znam fakat nis o  njima.
    Majko mila,  nije mi bilo dosta sto sam kulen doruckovala,  nego sam se za ruckak ubila od megica. Jos disat ne mogu. Fuj fuj!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    03. Ožujak 2018. 16:07

Ena31

Lorelli s500 neka..

Ne mislis uzet 3u1?
    Inace Lorelli kolica su super,ja sam uzela njihova ona sta se sklapaju ko knjiga,ona laganija,na dir kisobran kolica,ali puno kvalitetnija i u 3 polozaja.Hajdi se vozila u njima i ostala su savrseno ocuvana tako da ce se i sekica vozit u njima kad nam dosade velika.

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

03. Ožujak 2018. 16:10

Confused

Ena31

Lorelli s500 neka..

Ne mislis uzet 3u1?
    Inace Lorelli kolica su super,ja sam uzela njihova ona sta se sklapaju ko knjiga,ona laganija,na dir kisobran kolica,ali puno kvalitetnija i u 3 polozaja.Hajdi se vozila u njima i ostala su savrseno ocuvana tako da ce se i sekica vozit u njima kad nam dosade velika.

Ova i jesu 3u1, bar tak piše 😂, uzet ću ih pa kud puklo😂...i krevetić sam našla za 999kn, s madracem i posteljinom

• Ivana992
    03. Ožujak 2018. 16:33

evo ja prvi put tu i prvi put pišem pa neznam u koju grupu spada  10 tjedana trudnoće :D Doktorica je stavila termin 24.8. al meni je to nerealno :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.