Ja isto obozavam domace kobase! Bas mi stari neki dan donio nase. Morala sam probati, jace od mene. Ne jedem slatko, al zato si mi takve stvari porok. Kobasice, kulen, kulenova seka, sirevi raznorazni, recimo skeipavac, dimljeni jooooj sve bi pojela sad 😁
Imaš sreće, ja volim to sve +slatko😂😂, evo sad jedem ostatak paštete Argete kokošje od jutra, kao nebudem večerala pojedem jabuku..i tek onda glaaad😂😂jača od mene
😂😂 uuu kobase, sirevi i nutelka moj otrov. Ali dobar je i slanac u 2 ujutro.
Noćica 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro curke!
Ja se nisam odrekla domaćih kobasica, kulena i špeka. Previše bi mi to bilo :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
jutrooooo
jeste se naspavale?
ma ja jedem sve sto mi se jede evo i sad cu sendvic s kulenom mljac
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro :)
ja jučer odspavala od pola 9 do 9 ujutro :P bolila me glava, sad sam ko nova :)
ne jedem kobasice, makar imamo domaće, al izbjegavam. pojela sam ih par tam u 11., 12. tjednu i bilo mi je jako slabo. sad neću ni pokušavati, makar su mučnine prestale.
idem čistiti, kuhati i svašta.... uživajte :)
26.8. Ivan 💙💙
Jutro😀😀...eto nisam još oči otvorila a vi o hrani🤤🤤, gladna sam😂😂..idem si prvo kavu skuhati pa u nove pobjede😂😂😂ležeće😂😂😂
Jutrooo 😊
Bome sam i ja gladna 😂😂😂😂 nisam ljubitelj kulena ali zato domaci prsut i slanina 😍
Hahahaha da lezece pobjede 😂😂 Ajde Ena😘
Odo si i ja kavu skuhat i papati nesto 😊
💗Baby E💗
Jutro! I ja doruckovala kulen 🤣, radnicki dorucak, ko da idem kopat 😉.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro! I ja doruckovala kulen 🤣, radnicki dorucak, ko da idem kopat 😉.
Ja šnitu i pol kruha, malo paštete i salame, danas lagano da mogu ručati s m u normalno vrijeme, inače se natrpam ujutro i onda čekam m da dođe s posla, većinom u 6 popodne da ručamo😀
Jutrooo, dva komada macjih ociju i kava s rizinim mlijekom za kasni doručak 🤣
Danas je dan od ciscenja i spa day ✌🏼💅♀💃
Za ručak pečenje i povrce 💕
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Sortiraj odgovore
Najstariji