Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2018. 21:55

ProudMomy

Ja isto obozavam domace kobase! Bas mi stari neki dan donio nase. Morala sam probati, jace od mene. Ne jedem slatko, al zato si mi takve stvari porok. Kobasice, kulen, kulenova seka, sirevi raznorazni, recimo skeipavac, dimljeni jooooj sve bi pojela sad 😁

Imaš sreće, ja volim to sve +slatko😂😂,  evo sad jedem ostatak paštete Argete kokošje od jutra, kao nebudem večerala pojedem jabuku..i tek onda glaaad😂😂jača od mene

ivymicek
    03. Ožujak 2018. 02:25

😂😂 uuu kobase, sirevi i nutelka moj otrov. Ali dobar je i slanac u 2 ujutro.
    Noćica 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    03. Ožujak 2018. 08:53

Jutro curke!
    Ja se nisam odrekla domaćih kobasica, kulena i špeka. Previše bi mi to bilo :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    03. Ožujak 2018. 09:43

jutrooooo
    jeste se naspavale? 
    ma ja jedem sve sto mi se jede evo i sad cu sendvic s kulenom mljac 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    03. Ožujak 2018. 09:48

Jutro :)
    ja jučer odspavala od pola 9 do 9 ujutro :P bolila me glava, sad sam ko nova :)
    ne jedem kobasice, makar imamo domaće, al izbjegavam. pojela sam ih par tam u 11., 12. tjednu i bilo mi je jako slabo. sad neću ni pokušavati, makar su mučnine prestale.
    idem čistiti, kuhati i svašta.... uživajte :)

26.8. Ivan 💙💙

03. Ožujak 2018. 09:52

Jutro😀😀...eto nisam još oči otvorila a vi o hrani🤤🤤, gladna sam😂😂..idem si prvo kavu skuhati pa u nove pobjede😂😂😂ležeće😂😂😂

bejb23
    03. Ožujak 2018. 10:21

Jutrooo 😊
    Bome sam i ja gladna 😂😂😂😂 nisam ljubitelj kulena ali zato domaci prsut i slanina 😍 
    Hahahaha da lezece pobjede 😂😂 Ajde Ena😘
    Odo si i ja kavu skuhat i papati nesto 😊

💗Baby E💗

03. Ožujak 2018. 10:44

Jutro! I ja doruckovala kulen 🤣,  radnicki dorucak,  ko da idem kopat 😉.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

03. Ožujak 2018. 10:49

ProudMomy

Jutro! I ja doruckovala kulen 🤣, radnicki dorucak, ko da idem kopat 😉.

Ja šnitu i pol kruha, malo paštete i salame, danas lagano da mogu ručati s m u normalno vrijeme, inače se natrpam ujutro i onda čekam m da dođe s posla, većinom u 6 popodne da ručamo😀

Tea👶
    03. Ožujak 2018. 11:39

Jutrooo, dva komada macjih ociju i kava s rizinim mlijekom za kasni doručak 🤣
    Danas je dan od ciscenja i spa day ✌🏼💅♀💃
    Za ručak pečenje i povrce 💕

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.