Tea slatko uvjek treba😂😂, mi smo na voćnim jogurtićima iz Lidla i tu i tamo kojem choco loco pudingu, to mi je sad hit kaj se slatkog tiče(+a dobro i za probavu)😂.
Macica super za bebača, bitno da je sve ok😊..znači možda dečko😍
Macica super da je sve dobro ❤️❤️
Ena meni je puding sad glavni porok hahaha
macica super za bebicu
ena aaaaaaaaa divni kao i uvijek
i nama danas punih 22 kasnije nabacim slicicu neda mi se sada...najela se i malo odmaram
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
macicasuper za bebicuena aaaaaaaaa divni kao i uvijek
i nama danas punih 22 kasnije nabacim slicicu neda mi se sada…najela se i malo odmaram
😘😘😍hvala😘...ja sam na mesnom doručku i pašteti do sad, sveki je kuhala kiselu repu(samo kak mi velimo na bijelu juhu), nevolim to nikako, varijanta s kiselim zeljem mi je super, repu jedino na čušpajz s grahom...
ena ma ja nisam danas ni kuhala jednostavno ostala vise bez ideje i reko jedan dan mozemo ovako...a repu nikada nne kuham uvijek samo zelje,ali repu s grahom mogu i ja pojesti...mislim ja mogu sve pojesti..
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
enama ja nisam danas ni kuhala jednostavno ostala vise bez ideje i reko jedan dan mozemo ovako…a repu nikada nne kuham uvijek samo zelje,ali repu s grahom mogu i ja pojesti…mislim ja mogu sve pojesti..
😂😂i ja..skoro sve😂😂, ali ovo nisam mogla nikako progutati, bacila😊..pssst
enama ja nisam danas ni kuhala jednostavno ostala vise bez ideje i reko jedan dan mozemo ovako…a repu nikada nne kuham uvijek samo zelje,ali repu s grahom mogu i ja pojesti…mislim ja mogu sve pojesti..
sad bih te cinkala svekrvi i rekla da neces naaaaamjerno jesti
😂😂a ja bi joj rekla da mi ne valja i onda bi se sirota plakala🙄
😂😂a ja bi joj rekla da mi ne valja i onda bi se sirota plakala🙄
😂😂😂 I moja se tak voli rasplakati 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure samo da vas pozdravim,puse vama i bebacima 😘😘😘 Nadam se da ste sve dobro,obecajem da cu svratit cesce na forum 😉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji