Slala sam slike s moba(uvjek sam na klokanici prek moba) i ne prikazuje mi slike, stavljala 2 puta...
Slala sam slike s moba(uvjek sam na klokanici prek moba) i ne prikazuje mi slike, stavljala 2 puta…
Vide se draga! 😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Slala sam slike s moba(uvjek sam na klokanici prek moba) i ne prikazuje mi slike, stavljala 2 puta…
Vide se draga! 😍😍😍
A zkj ih ja ne vidim🤔🤔..onda ok 😂😘
Vide se slikice i tvoja divna buša. Skladna 💕.. zeza klokanica ,😂.
Ja sve obavila i sad pijem kafu i razmišljam ubit oko 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Vide se slikice i tvoja divna buša. Skladna 💕.. zeza klokanica ,😂.
Ja sve obavila i sad pijem kafu i razmišljam ubit oko 😂
Hvala 😘...kaj buš mogla poslje kave pajkiti?
Ma nebum ali sam se načistila pa bum odmarala 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo mamice sniženje u Baby center u buzinu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Lijepih busicaa 😍😍😍
Mi obavili sve sta smo imali van kuce, za rucak langosice i radim macje oci da imamo slatko za vikend 🤣 kao treba nam hahaha
I tu je sugavo bzvz, samo bi spavala
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Buse su divne, okrugle 😃
Obavila ja pregled, sve je u redu 😃 beba je zivahna i kolko smo uspjele vidjeti, najvjerojatnije bude decko 😃😃 rekla je da cemo za 3 tjedna bolje vidjeti, al mislim da se dosta dobro vidlo.
Danas je doktorica kasnila pa me rijesila u 5 minuta, nisam se ni snasla. Uglavnon, prvo mi je nekaj s rukom kopala nutra i sprobavala trbuh, napravila je vaginalni uzv i onda abdomena. Nikaj nije govorila posebno, samo da je dobro i za 3 tjedna pregled. Cak mi nije rekla nit velicinu bebe, jedino je rekla da sam u 16tt, a do sad je bilo uvijek tjedan manje. Nemam ni slicicu da bi vidla tam velicinu, a niti u knjižicu nije napisala. Valjda jer je kasnila pa se zurila.
No, nema veze, bitno da sam ja vidla svoju bebu i da je živahna 😃
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji