Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    12. Studeni 2017. 10:39

U mene. Nisam valjda od onih sta ce imat duple trudnoce i te sheme. Takav fenomen ipak nisam (nadam se).

27.6. 💙

12. Studeni 2017. 10:51

Cure ne znam bas koliko je to preporucljivo, jer sperma omeksava grlic pa bi bilo bolje kada ne bi svrsavali u vas. A i zadnje dane trudnoce seks se preporuca kako bi se potaknuo porod, bas zbog sperme.

mamica1985
    12. Studeni 2017. 12:19

Mi smo imali u prvo trudnoci "nezasticene" odnose cijelo vrijeme i sve je bilo super, a tako i sad. Doktor nam nikad nije rekao da je to nesto zabranjeno. To je opasno jedino kod rizicnih trudnoca, kad je zena otvorena.

Tea👶
    12. Studeni 2017. 12:53

Pa sumnjam da nije preporucljivo s obzirom da za to i sluzi. To smo mi ljudi unijeli neka pravila, zakone i preporuke...nece ti nista bit i  normalno je...sorry Dazi, nista osobno jednostavno me muce takve izjave od bilo koga. Bioloski, sperma ne skodi trudnoci nikako, nemojte takve dezinformacije sirit molim vas 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

12. Studeni 2017. 13:01

Ja nisam rekla da seks nije preporucljiv, naprotiv. Nego da nije preporucljivo to sto se pitalo, tocnije da nije preporučljivo svrsavanje u zenu. I ponavljam, da nije preporučljivo, a ne da moze biti stetno na bilo koji način za trudnocu.
    A navedeno nije nikakva dezinformacija, nego je bas tocna informacija. Sperma omeksava grlic. 
    I na kraju trudnoce, ukoliko je to potrebno, se trudovi, otvaranje poticu gelom koji "isti" kao sperma. Pitajte svakog doktora i dobiti cete isti odgovor, tako da. Ne bi mi palo napamet dijeliti dezinformacije. 

Ana_Marija_2019
    12. Studeni 2017. 13:29

Ovo sam i ja citala za omeksavanje grlica maternice tako da vjerujem da je tocno. Vjerojatno ako je bas super uredna trudnoca nece biti nikakvih problema, ali ja ne bih bas riskirala (a i draze mi je kad ne svrsi u mene tako da je to win-win 😁😁)

Honey
    12. Studeni 2017. 13:34

Dazi je u pravu, ne svrsavati unutra. Ima vise razloga a prvi je glavni. Seksajte se do mile volje ako je sve u redu, i ja sam i sad cu opet, dobili zeleno svjetlo 😘

Ana_Marija_2019
    12. Studeni 2017. 13:41

Blago tebi Honey!! Drzite mi fige za zeleno svjetlo 😁😁

Ana_Marija_2019
    12. Studeni 2017. 13:44

E da, koliko sam skuzila, niti jedna od vas nema bas grozne mucnine, zar ne? Toliko se prica o tim mucninama, a na kraju ocito nije da ih svi moraju proci. Cak sam citala na par mjesta da je u biri dobar znak imati mucnine jer to znaci da je trudnoca "dobra". Ma savrseno 😁😁

Honey
    12. Studeni 2017. 13:48

I evo odgovora na prvo pitanje, meni i bitnije 😂 Za rucak domaca goveda juha, svinjska pecenka sa krumpirom i zelenom salatom. Poslije cu ispeci domacu strudlu od jabuka, naravno i tijesto radim sama 😁 A sto se kod vas kuha? Dobar tek svima ! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.