Ajme kako ste slatke s tim trbuscicima! Bas me zanima hoce se i meni vidjeti kad budem kao i vi za jedno 3 tjedna! Iako obzirom na visinu i tezinu kontam da ni u 20.nece bit takav, a sto cro_girl kaze trenutan osjecaj mi je kao da sam samo bolesna!
E a jel ga vi slikate? Onak svaki 2.,3.tjedan?
To mi je bas fora!
Simpaticna ja bas i ne U sub.radila, jucer imali goste..ali bit ce vr.za odmaranje!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Zbilja ne znam otkuda..meni se istice cim sam malo napuhana,a sada je konacno opravdano
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Menij e ostao trbuh jos od prosle trudnoce tako da sam ja vec nekoliko godina "trudna" :) tek kad se zategne to ce biti to ...
Jutro cure,nema me dva dana i koma,trebam pol sata samo da sve pročitam i ulovim vas heheheh
šta se tiće trbuha napuhnuta ko balon i više,koma,osječaj stalno neke boli ,težine trbuha ,na kraju dana tvrdoće trbuha ma sve,ne osjećam se uopće ugodno ,al pretpostavljam da valjda to tako mora biti,ja sam spešl trudnica hehehehh
šta se tiće sex,ja nemam volje za njega i ne sexam se ,šta muž misli o tome..ne želim
a šta se tiće hrane ,jači mirisi ,pržena hrana mi užasno smetaju
eto ukratko heheh
Jutrooo.. Ajme trbušina sad se dobro mažite, da ne ispucate! Cro_girl, pa to je sad u četvrtak, još malo i vidjet ćeš i ti svoju mrvicu! Barbara, ja sam ga slikala u 8tt, i sad ću u 11tt. Stanem u istom donjem vešu na isto mjesto petkom ujutro (ja petkom prelazim u novi tjedan) i dragi okine fotku. Simpaticna, ja sam se u subotu ubila u čišćenju, a jučer sam nekako cijeli dan kuhala/pekla. Makar ok mi je, općenito se puno bolje osjećam kako sam dobila dodatno željezo za piti.
Cure, jel ima tko danas pregled??
Joj Honey jedva čekam već.. prošlo je skoro mjesec dana otkad smo saznali za trudnoću, a još ne znamo jel sve ok tak da sam već poprilično napeta.. al dobro pozitivne misli samo :)
Ja se od četvrtka nikako naspavati, stalno sam umorna al i to je valjda jedna o čari trudnoće koju trebam izgurati :D
Pitanje za cure koje kod kuće već imaju jednog ili više bebača :) Koja kolica preporučate? Znam da je još rano za to ali nekako rađe razmišljam o potrebnoj opremi nego o potencijalnim poteškoćama u trudnoći ili još gore o porodu :)
I ja vodim bitku s ovim... Meni nije bitno da su mala jer imam veliki auto, ali bitno mi je da su kotaci veliki, da mogu s njima po sljunku po plazi, da imaju zracnice i da su udobna. Svidja mi se quinny jer ima ono spuzvasto sjedalo koje je totalno udobno. Bebu nisam nikada vozila prema sebi okrenuto jer joj tako uskracujem pogled i vrti glavu sa strane sto mislim da opet nije dobro zbog vida tako da taj detalj mene ne dira. Mora imat kompatibilnu AS da kad beba zaspe u autu samo izvadim AS i klik na kolica da je ne moram vaditi... To je ono o cemu ja razmisljam :)
Ufff, ja još nisam došla do kolica, nadam se kako će nećakinja možda prerasti svoja (uzalud se nadam, ali neka).
Jučer je bilo 15% popusta u C&A pa sam uzela paket uniseks bodića (crveno-plavo-bijeli) u najmanjoj veličini (56). To je tako malo i preslatko da nisam mogla prestat gledat.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji