Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    10. Studeni 2017. 18:21

aaa male bebice,super da je sve ok,neka samo rastu!!

• Bajbaj
    10. Studeni 2017. 18:35

Aaa, Honey predivna ti je slika.
    Meni je tak zao sto nisam dobila sliku na prvom pregledu. Doduse nista se nije vidjelo, jer je bila kasnija ovulacija i onda sam za par dana isla u bolnicu i tak im je los ultrazvuk da iskreno ja nista nisam vidjela ali bitno da doktor je.
    I tako ja ostala bez slike jos 3 duga tjedna, ajme jedva cekam

• simpaticna
    10. Studeni 2017. 19:03

Vecer:) dobrodosle nove i cestitke na plusicima :) ova slicica je preddiivnaaa :)

mare27
    10. Studeni 2017. 19:20

Bajbaj

Meni je tak zao sto nisam dobila sliku na prvom pregledu. Doduse nista se nije vidjelo, jer je bila kasnija ovulacija i onda sam za par dana isla u bolnicu i tak im je los ultrazvuk da iskreno ja nista nisam vidjela ali bitno da doktor je.

i ja nisam dobila sličicu

• simpaticna
    10. Studeni 2017. 19:39

mare27

Bajbaj

i ja nisam dobila sličicu

Ja imam prvu, ali je iz 4+6 pa se ne vidi nista oaim male crne mrljice i gin potvrdio trudnocu. Iduci tjedan idem na prvi pravi uzv, 8 t bi trebala biti pa se nadam necem konkretnijem. Iako amo se dobro sjecam, na sd ne daju slicice s uzva. Jel netko zna jel se to promijenilo?

Tea👶
    10. Studeni 2017. 20:51

Ja sam dobila kod privat.vec dvije slikice, a ovaj sa doma zdravlja ni nema printer. Zamislite to 😂
    Ugl. curke kaj jedete? Ja se inace hranim relativno zdravo, ali evo u zadnje vrijeme posegnem za cokoladom bez da mi se jede, inace preferiram slano, slabo slatko.
    P.S. sirup od islandskog lišaja za sve koje su prehladene 😂 napokon ozdravih 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    10. Studeni 2017. 20:54

Dobro dosle nove cure, nek nas bude sto vise!!
    Honey, slika je woooow!!!
    A ovo za cistu na jajniku... Dakle, cijelog zivota idem na redovne kontrole, zadnja je bila prije par mjeseci i uvijek sve ok i sad kad sam bila ovaj tjedan mi kaze gin da imam NESTO na jajniku, da moze biti ovulacija (makar joj je to cudno jer se na drugom jajniku vidi jasnije ovulacija) ili neka cista. Ali nista nije spominjala da je neka opasnost ili nesto slicno... uopce mi nije jasno.
    I da, danas sam obukla haljinu pogledam se u ogledalo, a ono TRBUH 😱😱😱
    Ne kuzim otkud?? Nadam se da je napuhanost neka, a ne predznak da cu biti KIT!

Honey
    10. Studeni 2017. 21:18

Teac super da si ozdravila! Ja jedem sve, slatko bas slabo. Nisam dobila ni kg, doktor bio i iznenaden i zadovoljan s tim. 
    Jessy ja imam zuto tijelo na oba jajnika i to mi je receno da je dobro, navodno proizvodi progesteron i odrzava trudnocu. Mozda je i kod tebe zuto tijelo samo jos nezna sigurno? 
    Inace, ja sam danas dobila 8 slikica 😍❤

Honey
    10. Studeni 2017. 21:20

Necemo bit ko kitovi, bit cemo ko kitovo mladunce 😂

• simpaticna
    10. Studeni 2017. 21:35

Honey

Necemo bit ko kitovi, bit cemo ko kitovo mladunce 😂

:)))))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.