HappySeal bas mi je drago! Sretno dalje 😊
A sto se tice nasih mama, netko je rekao da mi nismo nase mame. Tako da bit cemo mi dobro ahhah
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja nisam jos pocela govoriti ljudima, nekako razmisljam da pricekam do kraja 1. tromjesecja.
Mi cemo reci samo obitelji za pocetak. Ostalima tek kad prodje kriticno razdoblje.
27.6. 💙
Ja sam rekla obitelji(najuzoj) cim sam test napravila,a ostalim ljudima spomenem onako usput 😀
Sta se tice mama,e da sam kojom srecom ko i ona,rodila je nas 5 i tek se u zadnjoj trudnoci znacajnije udebljala(10 kg),dok sam ja u prethodne dvi trudnoce bila na +20 i evo koji sam baksuz i treci put zatrudnila s viskom kila...
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
U utorak imamo pregled.. u 11 smo tjednu :) Jel bio netko uskoro?
🖤 6.6.2018 🖤
U utorak imamo pregled.. u 11 smo tjednu :) Jel bio netko uskoro?
Bila ja jucer. Imas slikicu uzv na 70.str 😘
awwwww :)
Kak je slatkaaaa bebica <3 znaci vec je tak velika bila u 9.tjednu?
joooj jedva cekam hihihi
🖤 6.6.2018 🖤
Daaa, vidjet ces, mase rukicama i nogicama, uzivo se puno ljepse vidi. I ja sam ostala iznenadena, ma predivno! 😍❤
Hej djevojcice Sta je danas na meniu za rucak?
Ovo je da ublazim sljedece pitanje ful intimno za one koje nisu dobile zabranu keksa?
Da se ne patim smisljajuci fine rijeci ja cu otvoreno - da li muz svrsi u vas ili van? Mi smo jucer prvi put kak smo saznali da sam trudna i to na moju inicijativu jer mi ga zao hahah, a nemamo razloga za ne i oboje smo bili toliko ukoceni kao da nam je prvi put!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji