Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    12. Studeni 2017. 22:29

Seksajte se do mile volje ako vam je trudnoca uredna..ako se pocnete otvarati doktor ce vam reci i a i vjerojatno zabraniti odnose..znaci jedino kada ss zena pocne otvarati nije pametno ni imati odnose a jos manje da se s... u nju..neke cure znam kojima je bio od 28 tt zabranjen sex zbog pocetka otvaranja a na kraju su bile toliko zabetonirane da je doktor rekao da navale zadnjih 2 tjedna 😂😂

12. Studeni 2017. 22:30
    Evo i mog trbušćića...i iznad njega 😀
    Evo i mog trbušćića...i iznad njega 😀

i ja se osjećam ko baloon

12. Studeni 2017. 22:31

Osjecaj napuhanosti pa nam je jos tesko,nazire se dok ne buknemo

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

12. Studeni 2017. 22:33

Jessy to je baš ok...ja jedva čekam da još naraste 

12. Studeni 2017. 22:37

Balon

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Ana_Marija_2019
    12. Studeni 2017. 23:31

Hahaha drago mi je da nisam jedina!! 🎈

mamica1985
    13. Studeni 2017. 06:30

Ja sam napuhana i sve me boli i steze dolje nisko i oko jajnika, lijeva strana pogotovo. Samo komotniju robu mogu nositi, pogotovo jer sjedim 9h na poslu. Danas cu zvati ginica da vidim za kad ce me naruciti. Mislila sam cekati tamo da budem 6+nesto TT, ali muz inzistira da odem ranije i vidim da je sve tam di treba biti.
    Cure, jeste i vi osjecale tak neugodu i probadanja? Brine me to oko jajnika kaj tak osjetim kao pikanja konstantno. Bila sam trudna zadnji put 2012., sve sam zaboravila.  😏

HappySeal
    13. Studeni 2017. 06:35

Mamica i mene je malo pikalo oko jajnika i cijeli dojam je bio kao da cekam neku mengu koja nikako da dodje. Sad je to proslo al i dalje tu i tamo malo kao da probode. Mislim da se nemas zasto brinuti.

Zene otkud vam toliki trbusi????  moj je socijala naspram vaseg

27.6. 💙

• cro_girl
    13. Studeni 2017. 08:20

Da stvarno otkud vam tolki trbusi? :D Meni je još uvijek isti ko i prije, a jedva čekam da počne rasti da se bar po nečemu osjećam kao trudnica, jer s ovim čudnim osjećajem u želucu koji nikako da prođe se osjećam samo kao bolesnica :/ 

• cro_girl
    13. Studeni 2017. 08:23

Honey slika ti je predivna! Ja u čet idem konačno na pregled, tad ću biti 9+1 pa se nadam da će i kod mene biti lamatanja na sve strane :D Sad mi već svarno predugo to čekanje.. :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.