Ja vec jesam ko kit,tako da cu samo bit jos malo veci kit 😂 😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja isto jedem normalno, osim tih par dana na putu, tamo sam se prejela 10 puta valjda i dobila te 2 kg. A bit ce bolje aj. Mislim da su mi samo sise 1 kilo teze nego prije 😂
Inace si izgledam normalno, samo mi se malo zaoblio donji dio abdomena. Gledala danas slike na netu za 8.tjedan...odakle zenama toliki trbusi tako rano? Ima li koja od vas vec sad vidljivi trbuh osim Jessy?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
I osim te vrazje cokolade, danas sam je maknula od sebe...ono uzasno nesto...jedes nes sto ne volis...😥
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
I osim te vrazje cokolade, danas sam je maknula od sebe…ono uzasno nesto…jedes nes sto ne volis…😥
😂
Meni se isto dolje zaoblio trbuh, vidi se malo, al pravi tek ocekujem za 2-3tj. Uvjerena sam da cu imati izrazen trbuh. Svaka zena je drugacija al do poroda cemo svi sigurno imati trbusinu 😂
Meni se vec lagano nazire trbuh s obzirom kakva jesam,ne mogu ga sakrit nikako,svi vide i kuze kaj je
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Dobro ja ga mogu skrivat da hocu do proljeca, uzivam u pletenim sirokim vestama 😂
Honey, neka trbuh bude so prekosutra, samo da mi lice ne bude nateceno, to mi je nocna mora
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Honey slika je wow! Nadam se da cu i ja uspjet dobit takvu! :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja sam se uvijek nadala da cu biti jedna od onih sretnica kojima se ni u 5. mjesecu ne kuzi da je trudna 😁😁
Mojoj frendici je do poroda trbuh bio samo lagano zaobljen. Doduse, ona je jako visoka, preko 1.85!
A ja nisam ni toliko visoka i mrsava sam pa valjda zato... I ako cu gledati po genima, mama mi je u trudnoci bila oooogromna! :(
Ja sam isto minion od 165 cm 😂😂
Ne mogu rec da sam mrsavica, ali ono zdrave sam grade, ne znam kako bi se izrazila hahah variram izmedu 61 i 63 kg. Tj varirala sam, sad ce samo rast 😂
Moja je samnom dobila 10 kg, a s bratom milion kako ona kaze, dan danas se sokira kad se sjeti tih milion kila hahaha...
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Moja stara kad sam je pitala koliko kila je dobila je samo rekla 'Ne zelim o tome'. Mislim da je isto bila ogromna.
Jucer smo rekli svekijima i bila je reakcija kao sto sam ocekivala - svekrva je laprdala od soka i tek se za sat vremena pocela veselit, a svekar je bio sav emotivan i u soku.
Za par sati smo na cugi s mojim bratom i sogijem, a navecer kod mojih. Bas me zanimaju te reakcije. 🤣
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji