Jedno je za omeksavanje grlica maternice, to vjerujem, drugo je za nepreporucljivost. Nepreporucljivo je nesto sto potencijalno moze necemu naskodit. Ja sam pricala sa svojim doktorom i njegove rijeci su da ako je trudnoca zdrava i normalna, nicime ne mozete dovest sebe u rizik ili nastetit bebi osim rendgenom i pijenjem tableta bez savjetovanja. I bas je govorio da odnosi budu normalni, da se nicega tu ne treba odricat ukoliko nema komplilacija zbog cega bi doktor sam napomenuo da se pazite. Ali kao i kod svega drugoga, tako i kod nas, svaka trudnica zivi svoji trudnocu kako ona misli da je najbolje, tako da no hard feelings.
Mi smo papali sarmu 😍😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
E da, koliko sam skuzila, niti jedna od vas nema bas grozne mucnine, zar ne? Toliko se prica o tim mucninama, a na kraju ocito nije da ih svi moraju proci. Cak sam citala na par mjesta da je u biri dobar znak imati mucnine jer to znaci da je trudnoca "dobra". Ma savrseno 😁😁
Ja nemam nikakve 😂 samo mi je u voznji muka od zavoja i onih mirisa 😨😨..isto sam se prepala radi toga sto kazu, a svasta kazu, pa mi je mama rekla da ona nije nikakve mucnine imala ni u jednoj trudnoci, to me smirilo 😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Mi smo jeli fomacr purece birgere s integralbim pecivima. Za veceru muzgavce
Ja nemam klasicne mucnine da povracam svaki dan, ali svaki dan me uhvati muka, kao kad citam u voznji recimo. Stoji taj neugodan poriv za povracanjem, ali bez zgaravice ili necega. Dosad sam povracala 5 puta, od toga 3 puta od restoranske hrane, valjda mi tesko pada.
Sve u svemu nije grozno sto se mucnina tice. Smeta me sta se vec skoro tri tjedna nisam normalno najela jer sam skuzila da mi i to stvara probleme pa jedem cesce i manje i jedva cekam da pojedem ko covjek.
27.6. 💙
Meni je dok.u monologu kako se sad ponasati rekao spolni odnosi normalno samo malo njeznije tak da po tom kontam da nema zabrane sto se kraja tice iako Dazi dobro ti zboris! Mislim da se zbog neke "sigurnosti" u trudnoci vise necemo seksat kao da pravimo djete
Nije mi palo na pamet to pitat dok.dok me muz nije pitao sta smije
Mi smo imali cufte sa pireom! Super mi pase sve tako kiselkasto pa jedemo po mom! Hah!
Inace mene su sad tek zadnjih dana pocele hvatat mucnine, ali bez povracanja. Nadam se da ce tak i ostat. A kad me uhvate uzmem flasicu kisele paprike i udri!
Zapravo ode i sad malo pojest bar jedno pola!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Cure koje ste vec mame, koliko ranije treba poceti kupovati opremu za bebu? Posebno cijenim odgovore forumasica koje nisu imale puno toga od prijatelja i clanova obitelji nego su vecinu kupile same? Jeste li trazile preko njuskala i sl., postoje li neki best buyevi iz Ikee i sl?
27.6. 💙
Cure koje ste vec mame, koliko ranije treba poceti kupovati opremu za bebu? Posebno cijenim odgovore forumasica koje nisu imale puno toga od prijatelja i clanova obitelji nego su vecinu kupile same? Jeste li trazile preko njuskala i sl., postoje li neki best buyevi iz Ikee i sl?
Ja sam malo praznovjerna, tako da sam za prvo dijete pocela tek kad sam prosla 33. tjedan trudnoce, apsolutno nista nisam kupila ni dobila prije. Mi smo sve sami kupovali. Robica u lidlu i kiku, sad ima i pepco. Oprema Magic Baby Shop i Emezzeta - tak je bilo s prvim, sad za drugo ce nam trebati jedino roba jer ce biti ljetna beba i mozda drugi spol.
Uf, mene grlo pocelo boliti, nadam se da nisam pokupila neku virozu 😔
A u trbuhu mi pritisak kao da balon imam u sebi.
Uf, mene grlo pocelo boliti, nadam se da nisam pokupila neku virozu 😔
A u trbuhu mi pritisak kao da balon imam u sebi.
Joooj, ako mozes ikako, prelezi to uz cajic 😧 ja jos kasljem, ali smirili se ostali simptomi. Cuvaj se!
Sad si me sjetila s pritiskom..nosite li iste hlace ko i prije trudnoce? Ja ih jos nosim jer mogu, ove koje ne mogu nakon nekog vremena otkopcam pa tak idem 😂 dobro da je zima, pa sakrijem to. Kad se kupuju trudnicke, ja cu ubrzo morat, smeta mi taj pritisak
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja stanem u sve, samo su mi jedne hlace malo nezgodne za nosit jer su jako visoki struk pa mi za cijeli dan nisu udobne zbog mucnina. Ne planiram nista turbo trudnicko kupovati, uglavnom cu sire gornje dijelove, tunike i haljine plus tajice. A za ljeto cemo ionako biti sve u onim jednostavnim pamucnim haljinama koje prolaze za spavacice
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji