Honey predivna slicica :) Na pregledu sve ok?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo mene malene (hocemo curicu pa se nadamo da ce i bit ako joj tako govorimo 😂 ).
Odgovaram bebi od 9+1/2, ali to je normalno. Masem rukicama i nogicama i danas sam mamu jako nasmijala. Sve je u redu ❤ Ja sam dobila jos zeljezo dodatno, ovo u elevitu mi nije dosta, rekao je doktor da nebi smjela ostati bez zeljeza a po nalazu bi mohla jer mi je na granici.

Evo mene malene (hocemo curicu pa se nadamo da ce i bit ako joj tako govorimo 😂 ).
Odgovaram bebi od 9+1/2, ali to je normalno. Masem rukicama i nogicama i danas sam mamu jako nasmijala. Sve je u redu ❤ Ja sam dobila jos zeljezo dodatno, ovo u elevitu mi nije dosta, rekao je doktor da nebi smjela ostati bez zeljeza a po nalazu bi mohla jer mi je na granici.
Aaaaaa ja sam se skoro rasplakala na sličicu, prelijepa je. <3 <3

Hvala cure! Ma to se uzivo na ultrazvuku vidi 100x bolje i onako je ziva ziva, mase na sce strane 😂❤

Honey divna ti je slicka.
Zelim dobrodoslicu novim curama.
Mi idemo reci svekru i svekrvi veceras, a sutra cemo mojima. Bas sam uzbudjena. Mislim da ce svekrva poludit od srece.

27.6. 💙
Srce kuca,dobila slicicu,sve je u redu osim sta mi je jedan enzim jetre povisen pa moram mokracu opet dati..radim jos par dana,godišnji pa na cuvanje od 1.12.

URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ja sam bila danas na prvom pregledu. Po zadnjoj m danas bi mi trebalo biti 7 tjedana a po ultrazvuka mi je gin rekao da je 6+4. Prva trudnoća.
Rekao je da je sve ok, pokazao mi je gestikulacijsku vrecicu, zumanjcanu, maternica ocekivane veličine i čuje se srce... jedino što imam cistu na jajniku (do sada nisam nikad imala), rekao je da je to normalna trudnicka jedino što je malo povećana i da će se na kontroli za mjesec dana provjeriti da li se smanjila ili nestala, i da ne radim nagle pokrete. Mislim da je spomenuo da je to "opasnost" do 13.tjedna... zna li koja šta o tome ?
Aaaaaa ja sam se skoro rasplakala na sličicu, prelijepa je. <3 <3
Aaaaaaaaaaa i ja isto!!!
Bas JU je lijepo vidjeti!
Embarasada ja ne znam nista o tome, ali sigurno ce ti se neko javiti tko zna, ali vjerujem da ce sve biti u redu! E i nick ti je odlican!!!
Mamica dobro dosla!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Čestitam curke...Honey sličica je krasna...i da, na uzv se to sve bolje vidi, kako se beba miče, meni rekla dr evo maše vam
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji