Honey predivna slicica :) Na pregledu sve ok?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Evo mene malene (hocemo curicu pa se nadamo da ce i bit ako joj tako govorimo 😂 ).
Odgovaram bebi od 9+1/2, ali to je normalno. Masem rukicama i nogicama i danas sam mamu jako nasmijala. Sve je u redu ❤ Ja sam dobila jos zeljezo dodatno, ovo u elevitu mi nije dosta, rekao je doktor da nebi smjela ostati bez zeljeza a po nalazu bi mohla jer mi je na granici.
Evo mene malene (hocemo curicu pa se nadamo da ce i bit ako joj tako govorimo 😂 ).
Odgovaram bebi od 9+1/2, ali to je normalno. Masem rukicama i nogicama i danas sam mamu jako nasmijala. Sve je u redu ❤ Ja sam dobila jos zeljezo dodatno, ovo u elevitu mi nije dosta, rekao je doktor da nebi smjela ostati bez zeljeza a po nalazu bi mohla jer mi je na granici.
Aaaaaa ja sam se skoro rasplakala na sličicu, prelijepa je. <3 <3
Hvala cure! Ma to se uzivo na ultrazvuku vidi 100x bolje i onako je ziva ziva, mase na sce strane 😂❤
Honey divna ti je slicka.
Zelim dobrodoslicu novim curama.
Mi idemo reci svekru i svekrvi veceras, a sutra cemo mojima. Bas sam uzbudjena. Mislim da ce svekrva poludit od srece.
27.6. 💙
Srce kuca,dobila slicicu,sve je u redu osim sta mi je jedan enzim jetre povisen pa moram mokracu opet dati..radim jos par dana,godišnji pa na cuvanje od 1.12.
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Ja sam bila danas na prvom pregledu. Po zadnjoj m danas bi mi trebalo biti 7 tjedana a po ultrazvuka mi je gin rekao da je 6+4. Prva trudnoća.
Rekao je da je sve ok, pokazao mi je gestikulacijsku vrecicu, zumanjcanu, maternica ocekivane veličine i čuje se srce... jedino što imam cistu na jajniku (do sada nisam nikad imala), rekao je da je to normalna trudnicka jedino što je malo povećana i da će se na kontroli za mjesec dana provjeriti da li se smanjila ili nestala, i da ne radim nagle pokrete. Mislim da je spomenuo da je to "opasnost" do 13.tjedna... zna li koja šta o tome ?
Aaaaaa ja sam se skoro rasplakala na sličicu, prelijepa je. <3 <3
Aaaaaaaaaaa i ja isto!!!
Bas JU je lijepo vidjeti!
Embarasada ja ne znam nista o tome, ali sigurno ce ti se neko javiti tko zna, ali vjerujem da ce sve biti u redu! E i nick ti je odlican!!!
Mamica dobro dosla!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Čestitam curke...Honey sličica je krasna...i da, na uzv se to sve bolje vidi, kako se beba miče, meni rekla dr evo maše vam
Sortiraj odgovore
Najstariji