ivy ma preskocila jer aam i u 3 ujutro ga jela 😂😂 da sad se sjetila da si spominjala sunku sir cesnjak mljaaaaac 😀 a sto se tice bebaca ma moguce da si ga lijepo nahranila pa se uspavao skroz,misek mali...prodrmaj ga malo i promjeni par polozaja i ima da te pozdravi za laku noc 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ajde ena bas super da ti je bolje….ja sam bome i danas jela ajmeeee..i kontam necu nista kasno i uzela zdjelicu puuuunu visanja i to rijesila i sad otvorila kekse i ubila se…jbg nemogu izdrzati tak mi je fino 😆
Danas si luk preskočila 😂😂😂
Ja sam se danas najela češnjaka da mi zlo 😂😂😂
Ena super da je pomoglo i da imaš plan za dalje.
Bojana nisi škrtica pogotivo ako su dobra kolica, mi smo svaka izvozali po svuda tako da su poluraspadnuta a i nisu nešto puno plaćena pa mi nije neka šteta 😊.
Proud Neonato Puro 😍😍 e ta sam vidjela ali su isto full skupa.
Mamice i bebice želim vam laku i dobru noć a sad idem natjerat bebolinca da se pomakne tak da mogu mirna zaspat. Valjda ga je ovaj češnjak nokautirao 🤦.
Misa mu! I ta su mi jaaako lijepa. 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajme cure moje , zatrpalo nas ..kakvo je stanje kod vas ? Kod nas cca 80 cm 🤮🤮 , ralica ide slabo a s malom moram u grad 😔
Ajme cure moje , zatrpalo nas ..kakvo je stanje kod vas ? Kod nas cca 80 cm 🤮🤮 , ralica ide slabo a s malom moram u grad 😔
Dobro jutro! Kod nas ima snijega do koljena. Ceste neočišćene - katastrofa.
Ufff..kod mene na svu sreću nije prestrašno,ni 10 cm...nadam se da će vam bar očistiti ceste
Dobro jutro mamice. Kod nas pada i pada, nema 80 cm ali ima jedno 20-ak...
Svim mamicama koje još rade želim što lakši odlazak i dolazak s posla i na posao.
Mi popodne idemo na ročkas.
Mislim da me je moja djevojčica zarazila pa se idem liječiti češnjakom, medom i limunom.
Danas punih 25 tt, dužna znam, samo se malo sredim 😊. 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro!
Moj veliki sin danas markira vrtic, tak da smo nas dvoje doma. Al nismo jos iz kreveta ispuzali, pa ni ne znamo kako je vani.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutrooo...ovdje kisa lije, vec postaje depresivno 🙄
Ja pijem kavu, pa se spremiti, obavit po gradu sto imam i nazad doma na kauc pod dekicu na cijeli vikend sto se mene tice 💪🏻😂😂
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jutro ...
Bome i kod nas je dobro zatrpalo bas danas kad moram do grada 🤔
Ali i ja se nakon toga vracam u krevet za cijeli vikend 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji