Jutro cure!
Imam popodne dogovor za kavu, ali nadam se mećavi tako da ne moram nikud. Radim od doma, pa bi se samo preselila s radnog stola na kauč
I ulovila me candida, mogla sam pretpostaviti po nalazima briseva i po količini slatkog koju sam utrpala. Dobila sam vaginalete Geonistin koje su čisti socijalizam. Nikako ih ugurati kako treba, ogromne, zapinju. Isprike na previše informacija, ali morala sam se pojadati.
27.6. 💙
Happy suosjecam, jer ja opcenito mrzim sve te vaginalete, muka mi kad moram nest gurat. I jos mi to sve iscuri van. Imam filing da si ove utrice saml stancam jedan na drugi. Pez bomboni hahahah
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dan cure
kod nas se snijeg topi a ne pada nista pa je sve bljuzgavo fuuuuj
tek sad doruckovala,trebala bih malo pospremiti a neda mi se 😤😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro ženske😘...mi opet pajkili na rate, do 5,do 8 i na kraju do 11 al sam se naspavala. I kod mene snješko napadao, jučer ga je bilo puno, danas duplo više i još pada. Odmaknula sam zastor da gledam kak pada pa mi je lakše kaj nemogu van😀.Žao mi je vas s Pez bombonima, slažem se da je to grozno.
u Dalmaciji tmurno...oce-nece kisa..
cak i kod nas zovu neki snig u nedilju...mozda cemo i mi malo gustat bar jedan dan 😁
ima li nas vise s terminom krajem lita?
vecina vac jos cca 100 dana i bebaci u rukama. blago vam se 🤗
26 tjedana😍evo nas dvoje deeebeeeliiihhh😂😂😂😂😂
Buša 😍😍😍😍 divna 💕💕💕💕
Kod nas snijeg pada ali je dosta toplo pa se i topi onak bezveze je. Ja nešto šalabrcnula za ručak. Sad čekam kavu i mogla bih spavat a ne smijem kikachi nedaju. Bole me kukovi i leđa prestrašno 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bok cure, jeeeeeeej konačno petak!!!! (LIJEPE BUŠICE!!!) Jedva docekala da se malo odmorim i uzivam u snjegu
MM me špota šta spavam još na trbuhu a nemogu se kontrolirat ja spavam ko klada, mozda se samo dignem do wc-a.
Sortiraj odgovore
Najstariji