evo nas
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
evo nas
Jeeyyy, ljepotica naša s divnom.bušicom😍😍😘😘...hm...mislim da si nekome ostala dužna osmjeh😀😘
evo nas
Jeeyyy, ljepotica naša s divnom.bušicom😍😍😘😘…hm…mislim da si nekome ostala dužna osmjeh😀😘
😘😘😘😘😘 ahahahahahh sad cu joj se uslikati
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
proud draga za tebe 😚😚 😂😂
ima li nas vise s terminom krajem lita?
vecina vac jos cca 100 dana i bebaci u rukama. blago vam se 🤗
Ja sam krajem 8 😊 ne znam kako cu docekati 🤗
I ja! Vjerujem da će vrijeme proletit kao i ovih prvih 15 tjedana.
termin je 2.9. a rodjendan mi krajem osmog 😂
bit ce veselo
Curke na mirovanju,samo polako i nemojte se igrati...neće čišćenje i pospremanje nikud pobjeći...i držimo fige da od idućeg pregleda vise neće biti potrebno tako strogo mirovanje 😘😘
Franova 😍😍😍
Mogla bi se ja preseliti k mami na tjedan dana,upravo je iz pećnice izvadila palačinke sa sirom 😁😁 mljac mljac vratila bi se doma s par kila vise 😂
Curke na mirovanju,samo polako i nemojte se igrati…neće čišćenje i pospremanje nikud pobjeći…i držimo fige da od idućeg pregleda vise neće biti potrebno tako strogo mirovanje 😘😘
Franova 😍😍😍
Mogla bi se ja preseliti k mami na tjedan dana,upravo je iz pećnice izvadila palačinke sa sirom 😁😁 mljac mljac vratila bi se doma s par kila vise 😂
😋😋😋😋😋a mogla bi se i ja preseliti k tvojoj mami 😂😂😂😂😋😋😋😋
Curke na mirovanju,samo polako i nemojte se igrati…neće čišćenje i pospremanje nikud pobjeći…i držimo fige da od idućeg pregleda vise neće biti potrebno tako strogo mirovanje 😘😘
Franova 😍😍😍
Uopce nam ne bi bilo loše 😁😁😁
Franova 😍😍😍
Uopce nam ne bi bilo loše 😁😁😁
😂😂😂stigao moj Reflustat...ajmeee kak je to teško progutati, baš užas...al eto popila poslje jela i za sad je ok👍
Sortiraj odgovore
Najstariji