Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    23. Veljača 2018. 18:02

evo nas 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

23. Veljača 2018. 18:04

franovamamita

evo nas

Jeeyyy, ljepotica naša s divnom.bušicom😍😍😘😘...hm...mislim da si nekome ostala dužna osmjeh😀😘

franovamamita
    23. Veljača 2018. 18:17

Ena31

franovamamita

evo nas

Jeeyyy, ljepotica naša s divnom.bušicom😍😍😘😘…hm…mislim da si nekome ostala dužna osmjeh😀😘

😘😘😘😘😘 ahahahahahh sad cu joj se uslikati

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    23. Veljača 2018. 18:19

proud draga za tebe 😚😚 😂😂

jedan spontani
    jedan spontani

• cuvita13
    23. Veljača 2018. 18:20

WinniethePooh

mina04

cuvita13

ima li nas vise s terminom krajem lita?
    vecina vac jos cca 100 dana i bebaci u rukama. blago vam se 🤗

Ja sam krajem 8 😊 ne znam kako cu docekati 🤗

I ja! Vjerujem da će vrijeme proletit kao i ovih prvih 15 tjedana.

termin je 2.9. a rodjendan mi krajem osmog 😂
    bit ce veselo

23. Veljača 2018. 18:21

franovamamita

proud draga za tebe 😚😚 😂😂

😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

pharmamma
    23. Veljača 2018. 18:24

Curke na mirovanju,samo polako i nemojte se igrati...neće čišćenje i pospremanje nikud pobjeći...i držimo fige da od idućeg pregleda vise neće biti potrebno tako strogo mirovanje 😘😘
    Franova 😍😍😍
    Mogla bi se ja preseliti k mami na tjedan dana,upravo je iz pećnice izvadila palačinke sa sirom 😁😁 mljac mljac vratila bi se doma s par kila vise 😂

23. Veljača 2018. 18:28

pharmamma

Curke na mirovanju,samo polako i nemojte se igrati…neće čišćenje i pospremanje nikud pobjeći…i držimo fige da od idućeg pregleda vise neće biti potrebno tako strogo mirovanje 😘😘
    Franova 😍😍😍
    Mogla bi se ja preseliti k mami na tjedan dana,upravo je iz pećnice izvadila palačinke sa sirom 😁😁 mljac mljac vratila bi se doma s par kila vise 😂

😋😋😋😋😋a mogla bi se i ja preseliti k tvojoj mami 😂😂😂😂😋😋😋😋

pharmamma
    23. Veljača 2018. 19:19

Ena31

pharmamma

Curke na mirovanju,samo polako i nemojte se igrati…neće čišćenje i pospremanje nikud pobjeći…i držimo fige da od idućeg pregleda vise neće biti potrebno tako strogo mirovanje 😘😘
    Franova 😍😍😍

Uopce nam ne bi bilo loše 😁😁😁

23. Veljača 2018. 19:26

pharmamma

Ena31

pharmamma

Franova 😍😍😍

Uopce nam ne bi bilo loše 😁😁😁

😂😂😂stigao moj Reflustat...ajmeee kak je to teško progutati, baš užas...al eto popila poslje jela i za sad je ok👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.