Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    22. Veljača 2018. 19:50

Znaci nisam jedina kojoj je težina jako bitan faktor...Meni su od laganih za oko zapela cybex mios,ali sad gledam ova jane muum micro o kojima pisete i definitivno bi mogla ući u uži izbor

22. Veljača 2018. 19:51

Drage moje da se opet malo pojadam..a kome ako ne svojim klokanicama...nemogu više disati od te žgaravice, kaj god da pojedem evo je..i nikak drugačije ležati nego lijevi bok jer me ubije...pojela jutros sendvič i malo prije pol tanjura gulaša, odmah žgara, pa šalica mlijeka i ljevi bok😢, rasplakala se od muke i hormona, ono jebote daj da jedem😔😔. Googlala i rekla m da mi sutra kad ide s posla kupi Reflustat da probam s tim...

Tinchyca
    22. Veljača 2018. 19:54

Mene zna svako malo ulovit zgaravica i baš me boli i peče želudac barem jednom tjedno. Popijem sodu bikarbonu i bude mi lakše. Sve me strah kaj me čeka jer kažu da prava  zgaravica dolazi u 3. tromjesečju.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

22. Veljača 2018. 19:58

Ena31

Drage moje da se opet malo pojadam..a kome ako ne svojim klokanicama…nemogu više disati od te žgaravice, kaj god da pojedem evo je..i nikak drugačije ležati nego lijevi bok jer me ubije…pojela jutros sendvič i malo prije pol tanjura gulaša, odmah žgara, pa šalica mlijeka i ljevi bok😢, rasplakala se od muke i hormona, ono jebote daj da jedem😔😔. Googlala i rekla m da mi sutra kad ide s posla kupi Reflustat da probam s tim…

Bas sam ti htjela reci da probas s tim.
    A sirota! Al to ti je i prokletstvo toga jedenja u lezecem polozaju,  nemres si pomoc. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 19:58

Tinchyca

Mene zna svako malo ulovit zgaravica i baš me boli i peče želudac barem jednom tjedno. Popijem sodu bikarbonu i bude mi lakše. Sve me strah kaj me čeka jer kažu da prava zgaravica dolazi u 3. tromjesečju.

Da...užasno je to, a ne prođe mi ni jedan dan ni noć bez nje, luda sam više

Tea👶
    22. Veljača 2018. 19:59

Ena31

Drage moje da se opet malo pojadam..a kome ako ne svojim klokanicama…nemogu više disati od te žgaravice, kaj god da pojedem evo je..i nikak drugačije ležati nego lijevi bok jer me ubije…pojela jutros sendvič i malo prije pol tanjura gulaša, odmah žgara, pa šalica mlijeka i ljevi bok😢, rasplakala se od muke i hormona, ono jebote daj da jedem😔😔. Googlala i rekla m da mi sutra kad ide s posla kupi Reflustat da probam s tim…

Draga mozda da maknes mlijeko, mliječna kiselina i kalcij iz mlijeka nikako ne mogu smanjiti zgaravicu, a i proteini u takvom obliku...uzmi bademovo mlijeko ili bademe, a mogu i drugi orasasti plodovi osim oraha, oni su premasni i imaju nezasićene kiseline u sebi koje nisu pogodne za zgaravicu. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ProudMomy

Ena31

Bas sam ti htjela reci da probas s tim.
    A sirota! Al to ti je i prokletstvo toga jedenja u lezecem polozaju, nemres si pomoc. 😘

😘

pharmamma

Znaci nisam jedina kojoj je težina jako bitan faktor…Meni su od laganih za oko zapela cybex mios,ali sad gledam ova jane muum micro o kojima pisete i definitivno bi mogla ući u uži izbor

Kazem ti ja sam ih jucer gledala i fakat mi se cine super. Moram ih malo detaljnije prouciti,  istina. Ali fakat su lagana.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 20:02

Tea👶

Ena31

Draga mozda da maknes mlijeko, mliječna kiselina i kalcij iz mlijeka nikako ne mogu smanjiti zgaravicu, a i proteini u takvom obliku…uzmi bademovo mlijeko ili bademe, a mogu i drugi orasasti plodovi osim oraha, oni su premasni i imaju nezasićene kiseline u sebi koje nisu pogodne za zgaravicu.

Hm da...ali jedino mi od mlijeka prestane žgaravica, neznam kak i zašto ali eto, to je jedino..bademi djeluju dok ih žvačem, kratko

Tea👶
    22. Veljača 2018. 20:07

Mlijeko ti privremeno ublaazi, a onda potakne lucenje zelucane kiseline, pa dodes na pocetak ili dobiješ kod goru zgaravicu. Sodu onda, i probaj to mlijeko bademovo barem. Drzim fige da je se rijesis, ja zbog nje ne jedem pola stvari navecer, a ne bi smjela ni poslije 6, tad mi je idealno zaspati. Inace sodu na zlicicu uzmem i casu vode i deri dok ne zaspim 🤣🤣🤣 najgore nesto, kuzim te skroz

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.