Ja se nekako potajno nadam da ako mi i sada stanje bude nepromjenjeno da ce me malo pustit s lanca. Ono da mogu skuhat rucak, obrisat prasinu bar i tak. Malo aktivnosti, pa malo lezanja i tam u krug. Drzite fige 5.3. mi je kontrola.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja se nekako potajno nadam da ako mi i sada stanje bude nepromjenjeno da ce me malo pustit s lanca. Ono da mogu skuhat rucak, obrisat prasinu bar i tak. Malo aktivnosti, pa malo lezanja i tam u krug. Drzite fige 5.3. mi je kontrola.
🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞💪💪💪💪💪💪😘😘😘😘😘
Drziiim i ja fige 😍😍 i trebala bi krevet krevet krevet al ne mogu , danas sam ribala kupaonu 😱 i onda od bolova morala lec 😏
ima li nas vise s terminom krajem lita?
vecina vac jos cca 100 dana i bebaci u rukama. blago vam se 🤗
Ja sam krajem 8 😊 ne znam kako cu docekati 🤗
I ja! Vjerujem da će vrijeme proletit kao i ovih prvih 15 tjedana.
Znam kako ti je Bojana, velim ti mene danas sve rastura, nisam toliko sjedila mjesecima koliko sam jucer i bas vidim da mi je odmah na naplatu doslo.
Inace bi si zbog vlastitog psihockog zdravlja jednom mjesecno priustila otici na jednu kracu kavu i to je bilo ok, al ovo jucer mi je ipak bilo previse. Izasla sam iz stana u pol 7, vratila se u podne. Puno previse na guzici i na nogama.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drziiim i ja fige 😍😍 i trebala bi krevet krevet krevet al ne mogu , danas sam ribala kupaonu 😱 i onda od bolova morala lec 😏
Nemoj se zezat s tim, ak moraš krevet onda nek bude krevet draga, bebica je bitnija od kupaone, prašine i kaj ti ja znam čega, a i vidiš da ti tijelo daje upozorenja😘
Znam kako ti je Bojana, velim ti mene danas sve rastura, nisam toliko sjedila mjesecima koliko sam jucer i bas vidim da mi je odmah na naplatu doslo.
Inace bi si zbog vlastitog psihockog zdravlja jednom mjesecno priustila otici na jednu kracu kavu i to je bilo ok, al ovo jucer mi je ipak bilo previse. Izasla sam iz stana u pol 7, vratila se u podne. Puno previse na guzici i na nogama.
Ja se bojim sjest jer me prepala doktorica s izjavom da ne sjedim jer sjedim djetetu na glavi😱😱, od tad sam sjela možda 5 minuta i to po par sekundi samo, odma ustanem jer mi je ta slika pred očima🤔..(i wc..al to se ne računa😂)..ma ne brinut cure, ak ne prije, doć će to na svoje kad rodimo😀😊😘
Ma doci ce to na svoje vec tam u 37. tjednu, u terminu vise nema zabrana. Al treba to docekati. Imam filing da sam sto godina na 20 i nesto tjedana, nikak tu dvojku skinut 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma doci ce to na svoje vec tam u 37. tjednu, u terminu vise nema zabrana. Al treba to docekati. Imam filing da sam sto godina na 20 i nesto tjedana, nikak tu dvojku skinut 😂😂😂😂
Još malo s 2... 3 fotkice bušice i eto nas na 3 😀, a onda da vidiš kad krene vrijeme i za čas smo s našim bebicama😀😍😘
Još malo s 2… 3 fotkice bušice i eto nas na 3 😀, a onda da vidiš kad krene vrijeme i za čas smo s našim bebicama😀😍😘
Mislim nije da znam...nadam se da je tako😂😂😘
Sortiraj odgovore
Najstariji