Ena aaaaaa kako ste mi divni i okrugli 😍😍
ja evo skuhala i to jedva....boze bas se brzo umorim i sve me boli..
nikolina pa ja mislim ak ne smeta tebi ne smeta ni bebi...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja evo skuhala i to jedva….boze bas se brzo umorim i sve me boli..
nikolina pa ja mislim ak ne smeta tebi ne smeta ni bebi…
😂😂da, okrugli😂😂, a još imamo 14 tjedana😂😂...kaj ste nam finog skuhali?
Ena divni ste mi 😍😍
Ja danas ne ustajem iz kreveta, toliko me prepone bole, uzas. Znala sam da ce me kostat ono sjedenje jucer.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena divni ste mi 😍😍
Ja danas ne ustajem iz kreveta, toliko me prepone bole, uzas. Znala sam da ce me kostat ono sjedenje jucer.
😘😘ajoj..odmaraj draga. Mene kad bole stavim jastuk između nogu, nekak mi je lakše onda. A ja se danas tak nekak osjećam da bi najradije ustala i išla malo počistiti po kući i skuhati nešto..i malo van osjetiti te pahuljice...baš onak...al se bojim pa ću ostati vodoravno😂
Ena awwww 😍😍 divna okrugla bušica ❤️
Evo,ja pojela sarmu kod mame i sad je vrijeme za malo odmora
ja evo skuhala i to jedva….boze bas se brzo umorim i sve me boli..
nikolina pa ja mislim ak ne smeta tebi ne smeta ni bebi…
😂😂da, okrugli😂😂, a još imamo 14 tjedana😂😂…kaj ste nam finog skuhali?
samo se vi zaokruzujte i dalje 😙😙 a za rucak klasika pecena piletina,pomfri,salata..bila bez ideje pa nesto na brzinu..sto se tice setnje vjerujem da ces dobiti zeleno svjetlo...kad ti je kontrola?
proud i mene prepone cesto bole uzas...i leda...a nocas kad sam se naglo okrenula u krevetu ajme koja bol u trbuhu,znoj me oblio...al to su valjda ti kruzni ligamenti i normalno je ali bas neugodno....i za tebe vjerujem da ces smjeti malo vise se kretati
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena awwww 😍😍 divna okrugla bušica ❤️
Evo,ja pojela sarmu kod mame i sad je vrijeme za malo odmora
😍😘, odmorite, tak i treba😀
Franovamamita kontrola mi je tek 13.03, imam još prije Uk s Kks u bolnici napraviti i Uk s Abg u laboratoriju jer sam prošli put imala nešto bakterija( nije se dr previše opterećivala, samo je rekla da ponovim)..daleko je to...
Evo napokon legla nazad, za kasni rucak krumprusa i jogurt.
Ja sam ujutro 15ak minuta vjezbanja, tj istezala se, fizioterapeut nam je na tecaju pokazao vjezbe neke i to me spasi nakon budenja s bolovima u ledima, a sve su cesci ti bolovi 🙄
Jedva cekam proljece da barem prije termina setam redovito, ova kisa ce me ubit, a ne da mi se setat po traci jer je u sobi koju ne grijemo, pa mi je tamo hladno nekako hahah uzas
I u nas su najavili minuse, bit ce veseli ožujak
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
ima li nas vise s terminom krajem lita?
vecina vac jos cca 100 dana i bebaci u rukama. blago vam se 🤗
Ja sam krajem 8 😊 ne znam kako cu docekati 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji