Enaosim Renniea i Reflustata možeš i Gaviscon probati,njega isto smiju trudnice..
Rennie mi nije baš pomogao, pojela sam ga kutiju, ginićka mi napisala da uzmem Gastal i jesam al ga na kraju nisam koristila, mislim da sam 1, jer sam pročitala da ne…
Gastal sadrži i aluminij koji se može nakupljati u kostima bebice pa je zato preporuka izbjegavati..iako ga dosta dr i dalje preporuča

Moja su stara 5 godina isto , ali jako slabo koristena , malo tu po selu , brzo je dosla zima i onda proljece i brzo smo ih i prestale koristit ..i bas jer necu ni malo po gradu ic su mi dobra 😆😆 inace gledam svakakva i pasem oci 🤨🤨 Jedino ja ne jedem iza 18 h :D , dali koja posti petkom u korizmi ?

Enaosim Renniea i Reflustata možeš i Gaviscon probati,njega isto smiju trudnice..
Rennie mi nije baš pomogao, pojela sam ga kutiju, ginićka mi napisala da uzmem Gastal i jesam al ga na kraju nisam koristila, mislim da sam 1, jer sam pročitala da ne…
Gastal sadrži i aluminij koji se može nakupljati u kostima bebice pa je zato preporuka izbjegavati..iako ga dosta dr i dalje preporuča
Kaj bi mi bez tebe😘, super da imamo tu nekog od struke😘, probat ću s Reflu pa ak nebude dobar ostaje mi još taj Gaviscon, al su skupi baš ti ljekovi, sve nešto oko ili prek 50kn😱
Kaj bi mi bez tebe😘, super da imamo tu nekog od struke😘, probat ću s Reflu pa ak nebude dobar ostaje mi još taj Gaviscon, al su skupi baš ti ljekovi, sve nešto oko ili prek 50kn😱
😘 znam,cijene svih tih OTC lijekova su koma,a kaj je najgore još ih stalno dižu 😕 Eventualno možete probati pitati u par ljekarni,marže mogu biti različite pa i cijena malo varira..držim fige da nakon kontrole vise nećeš trebati strogo mirovati pa će vjerojatno i ovo popustiti 😘

Pharmama draga hvala ti, zlatna si 😘..i riječi ti se pozlatile😘
Moja su stara 5 godina isto , ali jako slabo koristena , malo tu po selu , brzo je dosla zima i onda proljece i brzo smo ih i prestale koristit ..i bas jer necu ni malo po gradu ic su mi dobra 😆😆 inace gledam svakakva i pasem oci 🤨🤨 Jedino ja ne jedem iza 18 h :D , dali koja posti petkom u korizmi ?
Ja postim, tj ne mrsim cijelu godinu petkom, nekad i utorkom jer mm posti utorkom sv.Anti. 😄 zasto?
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ahahah a jer sveki stalno kad ja kazem da cu postit kaze da trudnice ne moraju 😂😂

Ahahah a jer sveki stalno kad ja kazem da cu postit kaze da trudnice ne moraju 😂😂
I moja to veli😀
Ahaa 😂
A dobro meni ne smeta nemrsit jer mogu bez mesa, ali pravi post bi mi tesko pao...ne znam kaj je tebi post, ali znam da vecina mijesa post s bezmesnim danom...postiti (jest jednom dnevno do sitosti) fkt ne bi trebala hahah 🤸
Ja sam dosla do granice kad pojedem "normalnu" kolicinu hrane i pritisne me ko da sam se prejela....sad sam si skuhala zeleni čaj, malo da mi olaksa zivot, a od sutra smanjujemo "normalnu" kolicinu jer se osjećam ko krava majke mi mile
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji