Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    22. Veljača 2018. 20:50

Ena31

pharmamma

Enaosim Renniea i Reflustata možeš i Gaviscon probati,njega isto smiju trudnice..

Rennie mi nije baš pomogao, pojela sam ga kutiju, ginićka mi napisala da uzmem Gastal i jesam al ga na kraju nisam koristila, mislim da sam 1, jer sam pročitala da ne…

Gastal sadrži i aluminij koji se može nakupljati u kostima bebice pa je zato preporuka izbjegavati..iako ga dosta dr i dalje preporuča

bojana27
    22. Veljača 2018. 20:53

Moja su stara 5 godina isto , ali jako slabo koristena , malo tu po selu , brzo je dosla zima i onda proljece i brzo smo ih i prestale koristit ..i bas jer necu ni malo po gradu ic su mi dobra 😆😆 inace gledam svakakva i pasem oci 🤨🤨  Jedino ja ne jedem iza 18 h :D , dali koja posti petkom u korizmi ?

22. Veljača 2018. 20:54

pharmamma

Ena31

pharmamma

Enaosim Renniea i Reflustata možeš i Gaviscon probati,njega isto smiju trudnice..

Rennie mi nije baš pomogao, pojela sam ga kutiju, ginićka mi napisala da uzmem Gastal i jesam al ga na kraju nisam koristila, mislim da sam 1, jer sam pročitala da ne…

Gastal sadrži i aluminij koji se može nakupljati u kostima bebice pa je zato preporuka izbjegavati..iako ga dosta dr i dalje preporuča

Kaj bi mi bez tebe😘, super da imamo tu nekog od struke😘, probat ću s Reflu pa ak nebude dobar ostaje mi još taj Gaviscon, al su skupi baš ti ljekovi, sve nešto oko ili prek 50kn😱

pharmamma
    22. Veljača 2018. 21:03

Ena31

pharmamma

Ena31

pharmamma

Kaj bi mi bez tebe😘, super da imamo tu nekog od struke😘, probat ću s Reflu pa ak nebude dobar ostaje mi još taj Gaviscon, al su skupi baš ti ljekovi, sve nešto oko ili prek 50kn😱

😘 znam,cijene svih tih OTC lijekova su koma,a kaj je najgore još ih stalno dižu 😕 Eventualno možete probati pitati u par ljekarni,marže mogu biti različite pa i cijena malo varira..držim fige da nakon kontrole vise nećeš trebati strogo mirovati pa će vjerojatno i ovo popustiti 😘

22. Veljača 2018. 21:10

Pharmama draga hvala ti, zlatna si 😘..i riječi ti se pozlatile😘

pharmamma
    22. Veljača 2018. 21:19

Ena31

Pharmama draga hvala ti, zlatna si 😘..i riječi ti se pozlatile😘

😘😘

Tea👶
    22. Veljača 2018. 21:20

Bojana27

Moja su stara 5 godina isto , ali jako slabo koristena , malo tu po selu , brzo je dosla zima i onda proljece i brzo smo ih i prestale koristit ..i bas jer necu ni malo po gradu ic su mi dobra 😆😆 inace gledam svakakva i pasem oci 🤨🤨 Jedino ja ne jedem iza 18 h :D , dali koja posti petkom u korizmi ?

Ja postim, tj ne mrsim cijelu godinu petkom, nekad i utorkom jer mm posti utorkom sv.Anti. 😄 zasto?

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

bojana27
    22. Veljača 2018. 21:28

Ahahah a jer sveki stalno kad ja kazem da cu postit kaze da trudnice ne moraju 😂😂

22. Veljača 2018. 21:40

Bojana27

Ahahah a jer sveki stalno kad ja kazem da cu postit kaze da trudnice ne moraju 😂😂

I moja to veli😀

Tea👶
    22. Veljača 2018. 21:44

Bojana27

Ahaa 😂 
    A dobro meni ne smeta nemrsit jer mogu bez mesa, ali pravi post bi mi tesko pao...ne znam kaj je tebi post, ali znam da vecina mijesa post s bezmesnim danom...postiti (jest jednom dnevno do sitosti) fkt ne bi trebala hahah 🤸
    Ja sam dosla do granice kad pojedem "normalnu" kolicinu hrane i pritisne me ko da sam se prejela....sad sam si skuhala zeleni čaj, malo da mi olaksa zivot, a od sutra smanjujemo "normalnu" kolicinu jer se osjećam ko krava majke mi mile

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI