dan cure
ja imala posla u gradu sad dosla kuci umorna sam…e da isla sam do lidla i kupila neke trudnicke tanke svjetle traperice za 39kn i haljinu za isto toliko…
ena samo ti papaj i odmaraj i mazi busicu 😙😙
confused oho bome ste i vi lijepo narasli 😙😙
proud aaaaaa mogu misliti kak si se osjecala uzas 😤
nego opet da pitam sta nam je sa happy ???? danima je nema
😍😍😍😍😘😘😘😘😘ei ljepotice...mazim bušicu i nagovaram ga da se vrati gore😂, moram mu objašnjavati da je još malen i da nije vrijeme da ide van😀🤣, ne sluša zasad..
Pozdrav trudničice moje 😍😘…evo ja ustala na wc, smućkala instanticu, uzela doručak, magnezij i Novalac i sve to riješila u krevetu pred telkom, nastavak slijedi, raspoloženje ću si popravit čoko pralinama i čašom cole, imat ću 100kg😂😂🤣🤣, .bebo se baca na sve strane al ipak mi se čini da je skroz dole…to bi bilo jutarnje izvješće😂😂..a sad…Confused, e to je već beba trbuh😍😍.
Proudy nevjerojatno, da se u Zg moraš naručivati na oggt i da primaju 5 trudnica😱…opća bolnica Zabok(Bračak) je kaj se svega tiče super…uživajte u danu, svima 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ena ja se cudim sto vec do sad nisam natukla bar 10kg koliko lezim. Jedem kao i prije, a ne krecem se nis 😂😂😂😂
Evo ne znam kaj bi rekla za taj ogtt, kazem, prosli put se nije trebalo naruciti, sad treba! Nabijem ih!
Ubila sam burek sa sirom. Ne jedem slatko, al sad bi od muke i krafnu pojela 😂😂😂😂 zivio ogtt!
😂😂😂😂😂😂😂😘
Volim svašta, ne volim ljubiće 😂.
Evo zadnje što sam pročitala je Jan Martel "Life of Pi".
Volim krimiće i trilere i inspirativne knjige. Javi ako se sjetiš 😘
Padobranski ulet.." Nestala bez traga"-Chevy Stevens!Krimic!Kraj bome iznenadjujuc!
Hvala 💕.
😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dan cure
ja imala posla u gradu sad dosla kuci umorna sam…e da isla sam do lidla i kupila neke trudnicke tanke svjetle traperice za 39kn i haljinu za isto toliko…
😍😍😍😍😘😘😘😘😘ei ljepotice…mazim bušicu i nagovaram ga da se vrati gore😂, moram mu objašnjavati da je još malen i da nije vrijeme da ide van😀🤣, ne sluša zasad..
Haha,vec te zamišljam kako se razgovarate😁 evo ja jutros isla i nosim holter do sutra ujutro pa kako bude
dan cure
😍😍😍😍😘😘😘😘😘ei ljepotice…mazim bušicu i nagovaram ga da se vrati gore😂, moram mu objašnjavati da je još malen i da nije vrijeme da ide van😀🤣, ne sluša zasad..
Haha,vec te zamišljam kako se razgovarate😁 evo ja jutros isla i nosim holter do sutra ujutro pa kako bude
😂😂😂😂....sad zvučiš ko bomba, jel da? Kud hodaš tud piskaš?
Tempirana J@m@ 😂
Kako me nerviraju ovi kinezi, uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure ja sam nova ovdje,evo peti tjedan trudnoće,bila vec na pregledu,za 8 dana opet,pa je rekao da Ce se bolje vidjeti,jeli normalno da se u tom periodu ima grčeve kao menstrualni,čitam da dosta cura je tako imalo.Non stop se nešto brinem boce li biti sve u redu,nikako se opustiti,nedozvoljavam sebi preveliku sreću od straha da mi se ne desi nesto negativno ,jeste se vi tako osjećala😘🤗
Znaci
Tema trudnoca da ili ne
Jesam ja glupa ili kaj? Odbijam vjerovati da osoba koja je seksualno aktivna i potencijalno trudna moze vjerovati u to da ce joj aplikacija na mogu reci jel trudna ako prisloni prst! Strasno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Znaci
Tema trudnoca da ili ne
Jesam ja glupa ili kaj? Odbijam vjerovati da osoba koja je seksualno aktivna i potencijalno trudna moze vjerovati u to da ce joj aplikacija na mogu reci jel trudna ako prisloni prst! Strasno!
😂😂😂😂😂da, hahaha, riknula sam od smijeha i čuda...43 dana joj kasni i ona skine aplikaciju😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji