Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem.
Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊
Ei draga, a ok sam…i dalje sama, m došo u sobu samo po veš, ide pod tuš i spremit se za posao
Bolje da se naviknem…
A misa mu. Bas mi je zao sto samujes cijeli dan🙄
💗Baby E💗
Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem.
Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊
Ei draga, a ok sam…i dalje sama, m došo u sobu samo po veš, ide pod tuš i spremit se za posao
Bolje da se naviknem…
A misa mu. Bas mi je zao sto samujes cijeli dan🙄
Ma ok je, baš si draga😘, nije tak strašno, samo se moram naviknuti😀, sve za moju sreću najveću👶😍
Ena draga,ti si to mirovanje objeručke prihvatila,bez ikakvog žaljenja,puna pozitive,sve za dobrobit vas dvoje i ta snaga ce te gurati da budete dobro👍☺
Meni je promaklo da moras mirovati 😮
Cuvaj se. Nadi si neki mirujuci hobi, a za kratit vrijeme smo i mi tu. Nade se uvijek netko 😉
Idem sad prelistat sto je bilo dok me nije bilo pa spavat. 🤗
💗Baby E💗
Enadraga,ti si to mirovanje objeručke prihvatila,bez ikakvog žaljenja,puna pozitive,sve za dobrobit vas dvoje i ta snaga ce te gurati da budete dobro👍☺
Hvala ti draga😘😘...a ja baš pomislila da kukam previše😅...ma mora biti dobro, ne prihvaćam druge opcije., čak polažem velike nade da je to bio samo trenutni položaj i da se već premjestio iako dr nije spomenula to kao opciju...možda odem privatno na uzv za tjedan, dva..predugo mi je čekati redovni pregled...
Meni je promaklo da moras mirovati 😮
Cuvaj se. Nadi si neki mirujuci hobi, a za kratit vrijeme smo i mi tu. Nade se uvijek netko 😉
Idem sad prelistat sto je bilo dok me nije bilo pa spavat. 🤗
😘😘😘😘😘
Upravo to,mozda se sam premjesti,iako ni u drugom slučaju nema predaje
Nikako😀...sve za moju bebicu 😍😘💙
Vecer curke,evo od mene samo jedna slicica za 22.tjedan 🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jao zenska koji divan trbuscic 😍😍
Ja idem sutra na pregled i vec mi je muka 🤨🤨 vage i svega ostalog 😑