Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    11. Veljača 2018. 21:41

Ena31

bejb23

Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem.
    Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊

Ei draga, a ok sam…i dalje sama, m došo u sobu samo po veš, ide pod tuš i spremit se za posao
    Bolje da se naviknem…

A misa mu. Bas mi je zao sto samujes cijeli dan🙄 

💗Baby E💗

11. Veljača 2018. 21:45

bejb23

Ena31

bejb23

Bome sam uzivala danas. Obiteljsko druzenje pa poslije sa kumovima i evo sad cu jos nesto pojesti mada ne znam sto i gledati tv dok ne zaspem.
    Ena kako si ti? Si napokon u drustvu? 😊

Ei draga, a ok sam…i dalje sama, m došo u sobu samo po veš, ide pod tuš i spremit se za posao
    Bolje da se naviknem…

A misa mu. Bas mi je zao sto samujes cijeli dan🙄

Ma ok je, baš si draga😘, nije tak strašno, samo se moram naviknuti😀, sve za moju sreću najveću👶😍

Mya
    11. Veljača 2018. 22:44

Ena draga,ti si to mirovanje objeručke prihvatila,bez ikakvog žaljenja,puna pozitive,sve za dobrobit vas dvoje i ta snaga ce te gurati da budete dobro👍☺

bejb23
    11. Veljača 2018. 22:55

Meni je promaklo da moras mirovati 😮 
    Cuvaj se. Nadi si neki mirujuci hobi, a za kratit vrijeme smo i mi tu. Nade se uvijek netko 😉
    Idem sad prelistat sto je bilo dok me nije bilo pa spavat. 🤗

💗Baby E💗

11. Veljača 2018. 22:56

J@m@

Enadraga,ti si to mirovanje objeručke prihvatila,bez ikakvog žaljenja,puna pozitive,sve za dobrobit vas dvoje i ta snaga ce te gurati da budete dobro👍☺

Hvala ti draga😘😘...a ja baš pomislila da kukam previše😅...ma mora biti dobro, ne prihvaćam druge opcije., čak polažem velike nade da je to bio samo trenutni položaj i da se već premjestio iako dr nije spomenula to kao opciju...možda odem privatno na uzv za tjedan, dva..predugo mi je čekati redovni pregled...

11. Veljača 2018. 23:02

bejb23

Meni je promaklo da moras mirovati 😮
    Cuvaj se. Nadi si neki mirujuci hobi, a za kratit vrijeme smo i mi tu. Nade se uvijek netko 😉
    Idem sad prelistat sto je bilo dok me nije bilo pa spavat. 🤗

😘😘😘😘😘

Mya
    11. Veljača 2018. 23:04

Upravo to,mozda se sam premjesti,iako ni u drugom slučaju nema predaje

11. Veljača 2018. 23:09

J@m@

Upravo to,mozda se sam premjesti,iako ni u drugom slučaju nema predaje

Nikako😀...sve za moju bebicu 😍😘💙

Confused
    11. Veljača 2018. 23:10

Vecer curke,evo od mene samo jedna slicica za 22.tjedan 🙂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

bojana27
    12. Veljača 2018. 07:02

Jao zenska koji divan trbuscic 😍😍 

Ja idem sutra na pregled i vec mi je muka 🤨🤨 vage i svega ostalog 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.