Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Veljača 2018. 12:38

Tinchyca

A jadna žena, pa ne zna.. Ne treba ju odmah napadati 🙈 ja imam aplikaciju za mjerenje otkucaja srca i kisika u krvi. Možda je mislila da i za to postoji aplikacija.

Potoji, kako ne, meni dosadno pa sam ju skinula..piše trudni ste 1- 2mjeseca, drugi put nisam, pa opet mjesec 2 i tak..zabavno prvih 20sec

mare27
    12. Veljača 2018. 12:45

riri5

Hvala ena,da moram biti opuštena i sretna i nadati se svemu dobrome,evo baš će mi biti drago družiti se sa vama🤗

dobro došla riri5,urednu trudnoću ti želim i da kao što je ena rekla,normalno je ,ne brini,proći će

Blackíe
    12. Veljača 2018. 12:48

Book zene 😊
    Nije ni mene bilo za vikend, preletila sam sto ste pisale. 
    Proudy zao mi je sto te setaju 
    Ena super si se prilagodila 😘
    Ja imam luudnicu s poslom ovih dana, trebalo bi bit gotovo iduci tjedan pa cu prodisat. A onda se i javljati opet cesce 🤗
    Sretno na pregledima!

17.7. 💝💝

franovamamita
    12. Veljača 2018. 12:55

hahahahahaha koje ste vi ludace 😂😂
    riri dobro nam dosla i opusti se bit ce sve ok😊

aaaaaaa skoro zaspala i dosla mi mama dobro da nisam zaspala onda bih tek grizla😂😂😂😂
    e da danas ne kuham tko sta ulovi jede 😉

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• nikolina219
    12. Veljača 2018. 13:02

riri5 dobrodosla i samo pozitivno 

• riri5
    12. Veljača 2018. 13:06

Hvala cure,na riječima ohrabrenja odmah mi je lakše😘😘

12. Veljača 2018. 13:06

Riri dobrodosla!
    Ma imam i ja aplikaciju koja mi mjeri korake i kaj ja znam kaj sve ne,  al jebemu da mi menga kasni 43 dana ne bi si sigurno isla aplikaciju skidat da mi kaze jesam trudna. Ne mogu si ja pomoc,  pa bit fina na tak nest,  stvarno ne mogu. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Veljača 2018. 13:12

ProudMomy

Riri dobrodosla!
    Ma imam i ja aplikaciju koja mi mjeri korake i kaj ja znam kaj sve ne, al jebemu da mi menga kasni 43 dana ne bi si sigurno isla aplikaciju skidat da mi kaze jesam trudna. Ne mogu si ja pomoc, pa bit fina na tak nest, stvarno ne mogu.

A evo, veli otići će doktoru😁...
    Ja ću svisnuti, sad me povremeno boli u čučici dole onak ko kad imam mengu, nezz jel to od tog kaj mali dubi na glavi ili kaj, trudim se ne radit si paniku al jbg...

12. Veljača 2018. 13:14

Ena31

ProudMomy

Riri dobrodosla!
    Ma imam i ja aplikaciju koja mi mjeri korake i kaj ja znam kaj sve ne, al jebemu da mi menga kasni 43 dana ne bi si sigurno isla aplikaciju skidat da mi kaze jesam trudna. Ne mogu si ja pomoc, pa bit fina na tak nest, stvarno ne mogu.

A evo, veli otići će doktoru😁…
    Ja ću svisnuti, sad me povremeno boli u čučici dole onak ko kad imam mengu, nezz jel to od tog kaj mali dubi na glavi ili kaj, trudim se ne radit si paniku al jbg…

I mene ti zna tak boliti,  i zna mi biti pritisak dolje. To ti je problem i kod tog lezanja kaj osjetis sve zivo,  kaj mozda ne bi da si pokretna. 
    Mislim da nema razloga za paniku. 😘
    E,  da vidis ima li koja aplikacija za to na mobitelu? 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    12. Veljača 2018. 13:15

ena onak te kao propada u cucici ili?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.